מערכת שעות וקורסים

שיווה100

New member
מערכת שעות וקורסים

מתחילה כנראה שנה א' בהפרעות בתקשורת בשנה הבאה עלינו לטובה, מתי נפתחת האופציה לבניית מערכת שעות ורישום לקורסים? האם ישנם קורסי בחירה בחוג זה? האם ניתן לקבל פטור על סמך קורסים שביצעתי באונ' הפתוחה מקורסי חובה/בחירה כלשהם? (ביצעתי את הקורסים: מבוא למדמ"ח ושפת JAVA, עולם הכימיה, כימיה כללית). ושאלה נוספת.. עקב העובדה שאני מתמיינת לרפואה במקביל וממתינה לתוצאות המיונים, בשבועיים הקרובים אקבל תשובות. במידה ואתקבל לפקולטה לרפואה בת"א, ייתכן ואבטל את קבלתי לאונ' חיפה. כבר שילמתי מקדמה על מנת להבטיח את מקומי לחוג להפרעות בתקשורת, השאלה היא בעצם עד מתי ניתן לבטל קבלה ולקבל החזר כספי? ולמי פונים בעניין זה? תודה מראש.

Jazz Jackrabbit

New member
ובכן,

ככל שאני זוכר - ההרשמה מתבצעת במהלך חודש אוגוסט. לא זוכר את התאריכים המדויקים. לגבי פטורים - צריך לפנות למזכירות החוג שלך, והם יבדקו אם אפשר להכיר בלימודים כלשהם. אגב, למיטב ידיעתי - גם אם יכירו, את תקבלי ציון "עובר" וזיכוי של הנקודות. כלומר, זה לא יכנס לך לממוצע של התואר. לגבי ביטול הרשמה וקבלת כסף בחזרה, אפשר לבדוק את זה במדריך לנרשמים, בעמ' 411. למרות שלא כתוב בשום מקום, כדאי לוודא מול מזכירות החוג שלך שהדברים שם תקפים גם לגבייך. נדמה לי שבחוג שלך ההרשמה מסתיימת מוקדם יותר משאר החוגים, ואני משער שאולי גם נהלי הביטול עשויים להיות שונים. GL

למעלה