מערכת שנהה ב

michaldavid5

New member
מערכת שנהה ב

היי ,מי שיוכל לעזור עם המצלות פשוט זה לא הכי תואם למרצים משנים קודמות מאקרו א אזרנרט לאוניד גולדברג דורון אזרנרט לאוניד ברזיס אליס כמותיות- טוב אני רואה שהולנדר היחידי..מכה אקונמטריקה א -פרנק רפאל או קרוטקין דרורה אקו ב- אותו מרצים ובנוסף גם אפשטיין גיל תודה רבה :)

תשובות

לגבי מקרו: גולדברג לא לימד כשאנחנו היינו שנה ב'. לגבי אזרנרט וברזיס: למדתי אצל אזרנרט קורס בחירה (עוד מעט בהודעה אחרת אתייחס לקורס הבחירה), והוא בחור מאוד נחמד, ואוהב את מי שבא אליו לשיעורים. למדתי מקרו אצל ברזיס, והיא גם בסדר גמור. יש שיחשבו אחרת. היא מנסה לקשר את החומר למציאות, ולפעמים זה קצת מבלבל, אבל כשמגיעים לתכל'ס - היא מלמדת שיטות איך לפתור שאלות למבחן. אני הייתי מרוצה, ואני גם עושה אצלה סמינריון. אקו א': חבל שאין לכם את שרה רוזנווסר. פרנק לא לימד כשהיינו בשנה ב'. על קרוטקין הדעות חלוקות, אבל בגלל שהיא לא הספיקה ללמד נושא אחד שכל השאר היו מספיקים - הורידו אותו מהמבחן והוא עבר לסמסטר ב'. אקו ב': אפשטיין סבבה, אם כי הוא מקפיד על הגשת תרגילים בזמן ומעכב ציונים למי שלא. אולי כדאי שתשאלי גם בקומונה של שנה ב' - שמספרה 29456.

תותחנים

New member
לא ממליץ על ברזיס וממליץ על אפשטיין

ברזיס לא מכינה טוב למבחן, החומר סה"כ לא מאד קשה ולכן אפשר להסתדר גם בלעדיה אבל זאת עבודה הרבה יותר קשה מאשר אם היא היתה נותנת קצת דוגמאות תוך כדי השיעור... רוב השיעור היא מדברת על נושאים כלליים שבכלל לא קשורים למבחן. ממה שהבנתי גם אזרנט הוא לא הכי ברור ולכן הייתי בוחר את גולדברג. באקו' לדעתי כדאי לבחור את אפשטיין, הוא מסביר טוב ומעביר את השיעורים בסבבה, לא כבד מידי.

michaldavid5

New member
תודהה לכולם :)

עזרר לי הרבה וכן באמת גולדנר עברה למיקרו -מקרו למדתי השנה מקרו איתה חוץ מזה שהיא קצת ישנונית היא מלמדתת טוב לפי דעתי

qaz19

New member
והיכן אוכל לקבל המלצות על מרצים לשנה ג'?

אני מסיים שנה ב' והייתי שמח לקבל המלצות על קורסים ומרצים שכדאי ללכת אליהם. תודה על העזרה!

למעלה