מערכת יחסים פרק ב

מערכת יחסים פרק ב

התגרשתי לפני 3 שנים ויש לי ילדים מפרק א ומפרק ב בפרק א לא ידעתי מה אני רוצה מלבד זה שהתנגדתי לחתונה ועשיתי זאת אחרי לחץ משפחתי(היתי בהריון) בפרק ב שוב היתי בהריון והמערכת יחסים שכבר ראיתי שמיועדת לכישלון נמשכה שנתיים+ הבנתי שדומה מושך דומה זה העיקרון שכנראה השתקף אצלי בפרק ב היום אני לבד מאושרת מזה שאין לי צורך לטפל באף אחד מלבד בילדים שלי אבל כשארצה להכנס למערכת יחסים שוב ארצה שזה יהיה נכון מה זה נכון? אני יחסית לנשים אחרות נקראת לא מתקדמת בלי רישיון,בלי בגרויות או מקצוע מוגדר אבל בהחלט כשרונית בתחום המכירות השאיפה שלי היום זה למצוא את האדם שאוכל להישען עליו במלוא מובן המילה שיתן לי את הפוש קדימה כי בגדול אין לי את היכולות האלו לא פיננסית ולא נפשית (אמון בעצמי כנראה) ככה גם גדלתי כל משך חיי ללא משאבים וללא תמיכה ופרגון

tombraider

New member
היי תלתלית 123

קודם כל חשוב שבכלל לא תשווי את עצמך לנשים אחרות, אנשים אחרים, או קבוצה זו או אחרת של בני אדם. כולנו שווים וכל אחד והסיפור שלו שאיתו הוא הגיע לתקופת חיים זו. כמו שכבר אמרת...דומה מושך דומה. וזה חוק טבעי. והחוק הטבעי הזה בא לשקף לנו בעצם את המחשבות שלנו על עצמנו ואת הערכה העצמית שלנו. שאנחנו נמצאים בהערכה עצמית נמוכה, זו תמשוך אליה מערכת יחסים עם אנרגיה נמוכה או בכלל מציאות עגומה. לפני שאת נכנסת למערכת יחסים פרק ג', ואם הינך רוצה שהפעם היא תהיה "נכונה" ואמיתית עלייך ראשית לטפל בעצמך מאחר ופרק א' וב' היו דומים ואינך רוצה מערכת יחסים דומה בפעם השלישית בחייך. בתהליך הזה את תביני שאין שום צורך שתרגישי צורך להשען על מישהו, ותביני שאת יכולה ליצור כל מה שתחפצי בו (בין אם זה רישיון נהיגה או השלמת בגרויות או שניהם ביחד). עכשיו זה הזמן לפרגן לעצמך, ולהאמין בעצמך. ואת יכולה להתחיל בספרים. אני ממליצה בחום על "שיחות עם אלוהים" של ניל דונאלד וולש. שיהיה מסע מופלא! :)

תודה לך../images/Emo13.gif

ראשית כשקראתי את מה שכתבתי היתי מייעצת לעצמי לקחת אמצעי מניעה! שנית חשבתי דווקא לחזור ולקרוא את כוחו של התת מודע כפי שעשיתי בעבר הזמנתי אהבה וזה הגיע די מהר אהבה נקייה טהורה אבל מבחינתי ביוקרטית היתה יכולה להיות רצופת מכשולים (מעבר לים) ו שם נכנעתי ונטשתי

tombraider

New member
כל הכבוד

על שהינך מקשיבה לליבך. זהו המאסטר שלו את צריכה להקשיב. אנחנו הסובבים אותך יכולים רק לכוון אותך לעשות כן ואיך להקשיב ללב. את בתהליך יפיפה, ואין פה טעויות. רק התנסות. זהו מסע מופלא שכל כולו שלך. וכמובן שאת תמיד תמיד יכולה לשבת עם עצמך ולכתוב לעצמך (בדיוק כפי שעשית פה) את כל מה שאת מרגישה, ותשובות לשאלות שלך יצוצו להן. וגם אם הן לא מגיעות בזמן שאת כל כך רוצה אותן...שחררי. זמנם להגיע ..יגיע. ללא כל ספק. והכי חשוב...לדעת שאת במסע מופלא להכיר את היישות היפיפיה שהינך באמת. (מאחר והמוזילה לא מאפשר לי להוסיף עכשיו חיבוקים...אני שולחת אחד :)

למעלה