מערכת השתן
היי יקירותיי, שוב אני חוזרת אליכן בשאלה , הפעם קצת יותר מוטרדת... יש לי אנדו כפי שאתן ודאי יודעות ..הייתי לפני ניתוח אצל סוריאנו אך החלטתי להמתין עם זה עוד קצת . עכשיו אני במעקב של ד"ר זולטי ושותה גלולות ברצף. תמיד סבלתי מדלקות בשתן שנים , עוד לפני האנדו...היתה תקופה של רגיעה ך לאחרונה הם חוזרות כל איזה 3 חודשים, יתרה מזאת אני מרגישה שהפיפי אף פעם לא נגמר תמיד יש לי עוד גם אם אין לי דלקת..
כלומר, אני עושה פיפי מרגישה מרוקנת אחרי כמה דקות אני צקריכה עוד פעם.וחוזר חלילה . זה ממש התחיל להיות מטריד ומציק . לפני כמעט 8 חודשיים עשיתי אולטרסאונד כליות ודרכי השתן והוא יצא תקין. השאלה היא האם אנדו נדבק לדרכי השתן גם? ואם כן מה הם הסיפטומים , כלומר , מה אני אמורה לחוש במצב שהאנדו נמצא גם בדרכי השתן . ואיך בכלל ניתן לדעת אם הוא נדבק גם לשם.. יש לציין שאני נמצאת במעקב הקבוע של זולטי ועושה את כל הבדיקות האפשריות. שירה
היי יקירותיי, שוב אני חוזרת אליכן בשאלה , הפעם קצת יותר מוטרדת... יש לי אנדו כפי שאתן ודאי יודעות ..הייתי לפני ניתוח אצל סוריאנו אך החלטתי להמתין עם זה עוד קצת . עכשיו אני במעקב של ד"ר זולטי ושותה גלולות ברצף. תמיד סבלתי מדלקות בשתן שנים , עוד לפני האנדו...היתה תקופה של רגיעה ך לאחרונה הם חוזרות כל איזה 3 חודשים, יתרה מזאת אני מרגישה שהפיפי אף פעם לא נגמר תמיד יש לי עוד גם אם אין לי דלקת..