היי
לעניות דעתי , שניהם חשובים באותה המידה אבל חדוא הוא ראשון בין שווים . זה מקצוע שנחשב ליותר קשה תפיסתית , מאשר כל מקצוע אחר - הסיבה היא די פשוטה , כי קשה להבין / לחוות / לראות אינסוף . הרבה מאוד זמן מהקורס מוקדש לחקירת דברים באינסוף - אם זה דרך סדרות , סדרות של פונקציות , פונקציות וכיוב' . ספרים מומלצים של חדוא זה : חשבון איניפינטיסימלי ( דוד מייזלר ) חדוא א' (בן ציון קון + סמי זעפרני ) ----------------------------------------- יתרה מזאת , אפשר גם לקחת ספר באלגברה ליניארית של : סדרת אלגברה ליניארית( מבית הוצאת שוהם ) אלגברה ליניארית (בן בציון קון + בוקעי ) ---------------------------------------- אני לא כל כך מכיר את התחום של מדעי המחשב ( C ) , אבל אישית למדתי מהספר הזה לבגרות (יואב נתיב ) והוא ממש טוב !! הכל תלוי ברצון שלך , את יכולה ללמוד בחופש את כל הקורסים של סמסטר א' ואת יכולה רק חצי , ברור שיהיה לך יותר קל מאוחר יותר . מכל מקום , אני מאחל לך הרבה בהצלחה !! אם תצטרכי משהו מהקורסים המתמטיים אני אשמח לעזור , ואם זה קורסים של מערכות מידע נטו - עמית הוא האיש !!!! בהצלחה !!!!! נ.ב - עם איזה חוג שני את עושה ?