מערכות מידע

Anya1111

New member
מערכות מידע

היי, אני מתחילה ללמוד מערכות מידע ניהוליות בשנה הקרובה. רציתי לשאול אם יש ספרים מסויימים שמומלץ לעבור עליהם כהכנה ללימודים. תודה מראש

amitk80

New member
דברי איתי

אני אתן לך הכוונה מה צריך לעשות. אני בוגר של החוג למערכות מידע וסטטיסטיקה (רשמית החל מיום חמישי). מאד מומלץ להתחיל ללמוד שפת C אם יש לך זמן אגב, את דו חוגי או חד חוגי? עמית

PEARSON

New member
מ'נשמע עמית ?

איך הלך בסוף בסטוכסטים והסקה ? דרך אגב , יש איזה המלצות לקורסים מסויימים מהבחירה ?

amitk80

New member
קורסי בחירה

קח כריית נתונים עם אודי מקוב - מרצה מעולה עקרונות התכנות בס.א.ס מה החוג הנוסף שלך?

Anya1111

New member
תודה על התשובה

אני מתחילה דו-חוגי, היום לקחתי ספר "ללמוד C" של יואב נתיב, מומלץ? חייבת לציין שאין לי שום ידע בתחום ואני רוצה ללמוד את הבסיס. אתה ממליץ להתחיל ללמוד גם חדו"א, או שמיותר? אשמח לקבל כל עצה/המלצה... יום טוב

PEARSON

New member
היי

לעניות דעתי , שניהם חשובים באותה המידה אבל חדוא הוא ראשון בין שווים . זה מקצוע שנחשב ליותר קשה תפיסתית , מאשר כל מקצוע אחר - הסיבה היא די פשוטה , כי קשה להבין / לחוות / לראות אינסוף . הרבה מאוד זמן מהקורס מוקדש לחקירת דברים באינסוף - אם זה דרך סדרות , סדרות של פונקציות , פונקציות וכיוב' . ספרים מומלצים של חדוא זה : חשבון איניפינטיסימלי ( דוד מייזלר ) חדוא א' (בן ציון קון + סמי זעפרני ) ----------------------------------------- יתרה מזאת , אפשר גם לקחת ספר באלגברה ליניארית של : סדרת אלגברה ליניארית( מבית הוצאת שוהם ) אלגברה ליניארית (בן בציון קון + בוקעי ) ---------------------------------------- אני לא כל כך מכיר את התחום של מדעי המחשב ( C ) , אבל אישית למדתי מהספר הזה לבגרות (יואב נתיב ) והוא ממש טוב !! הכל תלוי ברצון שלך , את יכולה ללמוד בחופש את כל הקורסים של סמסטר א' ואת יכולה רק חצי , ברור שיהיה לך יותר קל מאוחר יותר . מכל מקום , אני מאחל לך הרבה בהצלחה !! אם תצטרכי משהו מהקורסים המתמטיים אני אשמח לעזור , ואם זה קורסים של מערכות מידע נטו - עמית הוא האיש !!!! בהצלחה !!!!! נ.ב - עם איזה חוג שני את עושה ?

Anya1111

New member
איזה כיף

שיש פה אנשים שעוזרים
תודה על התשובה המפורטת!
מקווה שהחוג השני יהיה פסיכולוגיה...כרגע אני בהמתנה, אם לא- אז שרותי אנוש...

amitk80

New member
ככה

הספר של יואב נתיב הוא מעולה ואני נעזרתי בו במהלך הקורס שלי ב C. חדו"א תעשי חזרה כללית על נגזרות, קצת פונקציות. אם יש עוד שאלות אז אני פה עמית

amitk80

New member
בבקשה

תהיי סטודנטית טובה כמו שאני הייתי. בוגר מערכות מידע וסטטסטיקה (איזה כיף לכתוב את זה אפילו שאני שיכור)!

למעלה