מערכות מידע ניהוליות

beetle206

New member
מערכות מידע ניהוליות

אהלן, אני מתחיל שנה ראשונה באונ' לתואר מע' מידע ניהוליות במסלול החד-חוגי, אחרי התלבטויות רציניות... יש למישהו כמה טיפים או הערות לגבי איך התואר הולך להיות? האם מי שלקח את החוג התחרט? והכי חשוב - האם יש מה לעשות עם התואר בשוק? תודה!

amitk80

New member
אילו טיפים אתה מחפש?

אילו טיפים אתה מחפש לקבל? תכוון אני עשיתי את התואר ולא התחרטתי ויש עבודה עם התואר הזה.

beetle206

New member
קראתי כמה תגובות שלך בפורום

הבנתי שאתה לא מתחרט על המקצוע... רציתי לדעת אם כדאי ללכת על החד-חוגי במידה ואני לא רוצה לשלב מקצועות מדויקים בדו-חוגי. מה היתרונות של החד-חוגי? ואיזה עבודות יש בתחום לאחר התואר? תודה רבה!

amitk80

New member
אז קצת הסברים

אין לזה תשובה נכונה או לא האם כדאי ללכת על חד חוגי או דו חוגי. אם אתה הולך על דו חוגי אתה נחשף לעוד מקצוע ותחום (למשל סטטיסטיקה) ויש שילובים שהם הולכים טוב עם מערכות מידע. אני לא יכול להצביע על יתרונות של מסלול חד חוגי חוץ מהעובדה שלומדים עוד מקצועות שמי שלומד דו חוגי לא בהכרח ילמד אותם (למשל מבנה נתונים, וכו'). לעומת זאת מי שלמד דו חוגי יכול להיות שיהיו חסרים לו קצת קורסים. אני למשל הייתי רוצה ללמוד עוד כמה קורסים שלא יצא ואני כנראה אצטרך ללמוד אותם לבד. אילו עבודות יש? 1. איפיון וניתוח וצרכים של ארגון 2. כל הנושא של תכנות 3. תכנות ב SQL 4. כריית נתונים (במידה ואתה משלב את זה עם סטטיסטיקה) 5. QA זהו תחום מאד רחב.

beetle206

New member
תודה רבה

אחלה תשובה. ויש לי הרגשה שאני עוד אפנה אליך בכל מיני נושאים, אם לא אכפת לך כמובן. :) תודה!

למעלה