אני רוצה רמז. הקריזב מעכבת את העניינים.
ה החתולית New member 1/6/05 #21 הקריזה נסעה להולנד לקבל תשובה ותלתה שלט "תכף אשוב". איפה כל המומחים הגששיים עם כל פרטי הטריוויה ? איפה חוקרי החיוורים ?
הקריזה נסעה להולנד לקבל תשובה ותלתה שלט "תכף אשוב". איפה כל המומחים הגששיים עם כל פרטי הטריוויה ? איפה חוקרי החיוורים ?
ה החטא והשופטת New member 1/6/05 #27 תגידי, רציתי לשאול אותך: זה מהשלישיה שלכם, הקטן, שו איסמו... הוא פרסי? אני אגיד לך למה אני שואלת: הדודה שלי גרה בחולון, אמרה לי פעם שאחותה שכנה שלה מכירה את השכנה של אחותו של גברי בירושלים. במקרה נודע לי שהשכנה היא פרסית. חשבתי - אם השכנה פרסית, בטח גם הם פרסים.
תגידי, רציתי לשאול אותך: זה מהשלישיה שלכם, הקטן, שו איסמו... הוא פרסי? אני אגיד לך למה אני שואלת: הדודה שלי גרה בחולון, אמרה לי פעם שאחותה שכנה שלה מכירה את השכנה של אחותו של גברי בירושלים. במקרה נודע לי שהשכנה היא פרסית. חשבתי - אם השכנה פרסית, בטח גם הם פרסים.
Y Yuvalenko New member 2/6/05 #29 אשתו של גברי בנאי!??!?!!? ../images/Emo13.gif לא ידעתי. לא היתה לי דרך לדעת!!! תודה רבה.
Y Yuvalenko New member 2/6/05 #30 והרי אסון שהגיע זה עתה.. מכבי חיפה תרד לליגה ב'. (צריך לשדרג ת'שמות לקבוות אקטואליות!)