מערכון של יוסי בנאי

ronits12

New member
מערכון של יוסי בנאי

מאז המוות של אהוד מנור , לא יוצא לי מהראש מערכון בבצוע של יוסי בנאי (יבדל לחיים ארוכים), שבו הוא נקרא למעלה ... ובסופו של המערכון הוא אומר, שלפי ה- cast שנאסף למעלה הם בטח מתכננים הפקת ענק, ושיתחילו בחזרת בלעדיו והוא כבר יגיע... אני לא מצליחה בשום פנים ואופן להזכר איך קוראים למערכון, ואיכן לדעתכם ניתן לשמוע אותו עוד פעם ?

D o r o t h y

New member
יכול להיות

שקוראים למערכון "להיות או לא להיות" ככה הזיכרון שלי אומר לי, ואם זה כך, זה נמצא בקלטת "אני סימון ומואיז הקטן" אולי גם באוסף של מדיה דיירקט, אני לא מכירה אותו.

D o r o t h y

New member
לוידעת

כאן שייקה לוי משחק את אלוהים כשהוא אומר "מר בנאי... מר בנאי" ויוסי אומר , איך ששמעתי את ה-מר לפני הבנאי, ידעתי שמתוק מהשיחה הזו לא יכול לצאת. ואני זוכרת גם את משפט הסיום של המערכון, שהוא זה שהזכיר לי את שם המערכון - אם להיות המלט ולא להיות, אני מעדיף לא להיות המלט, ולהיות. מערכון נהדר.

החתולית

New member
בדיוק יכול להיות...

המערכון הוא אכן מתוך המופע "אני וסימון ומואיז הקטן", ושייקה לוי מוקלט כאלוהים. אני לא זוכרת מערכון שבו יוסי בנאי מוקלט כאלוהים... אם כבר מדברים על מוקלטים - מי יודע של מי הקול המוקלט במערכון של הגשש על השתלת כבד אווז ?

D o r o t h y

New member
מה,

זה שאומר "דר' פליישר, אחות כריסטינה מחפשת אותך" ? כבר אמרתי המערכון הזה קרוב ללבי בימים אלו? מי הולך לתפוס לי תורם?

החתולית

New member
אני כבר רצה לתפוס לך

תורם. האמת היא שהלשעבר שלי מגדל אווזים ותרנגולות בחצר - להביא לך ? אני אכן מתכוונת לקול הנשי שאומר: "דר' פליישר, אחות כריסטינה מחפשת אותך". מי שינחש למי שייך הקול - יקבל ממנהלות הפורום פרס.

D o r o t h y

New member
נו ברור../images/Emo70.gif

זו בטח את. רם לא, אז נא לתת רמז. תגידי, לאווסים ותרנגולות יש כליות?

החתולית

New member
מה פתאום אני ?!

מעולם לא השתמשו בקולי בשום מופע / הצגה שהיא של שום אמן שהוא - גם לא כאלה שעבדתי איתם. (עכשיו את רק יכולה להתחיל לתאר לעצמך כמה לא מוכשרת אני)...

D o r o t h y

New member
איך את יכולה

להיות כזו פולניה? זה רק בגלל שעוד לא גילו אותך. נו, תביאי רמז.

shellyland

New member
רגע. עוד לא רמז.

אני שולחת את השאלה לכוחותינו בהולנד, אולי הם יזכו בפרס ממנהלות הפורום.

החתולית

New member
אוקיי...

אני אזדיין בסבלנות עד שכוחותייך בהולנד (שיביא צ'יפס עם רוטב בוטנים), יעלו במוחם הקודח רעיון :) כבר בחרתן פרס ???

Yuvalenko

New member
אפשר לשאול אותך שאלה, דורותי?..

שמתי לב שאת כבר לא נכנסת כמעט בכלל ביוזר המוכחל שלך, ורק ביוזר ה"עממי" שלך. איזו צניעות! זתומרת, אני בטוח שזה כי את לא רוצה להתבלט, נכון??

D o r o t h y

New member
נו, לענות לך בעברית או בפולנית?

בפולנית, ודאי שזו הצניעות והעממיות. באמת- אין לי כוח להחליף ניקים, ואני מחליפה במיוחד רק כשיש משהו רשמי או כאלה. אתם כולכם יודעים שזו אני, ועם הניק הזה אני מסתובבת בכל תפוז, כך שזה בעיקר מטעמי נוחות. נו? ואתה כבר זוכר בע"פ את מספר הפורד אסקורט של ויקטור חסון או שסתם יש לך זמן מיותר לשאול שאלות?

למעלה