מעריצים

מעריצים

שלום, אני תלמידת תקשורת מבי"ס קציר בחולון, ומוציאה השנה עיתון גמר שעוסק כולו במוזיקה ישראלית. אחת הכתבות שלי היא על תופעת ההערצה, ולכן אני זקוקה למעריץ של אמן ישראלי כלשהו <לא משנה איזה סגנון מוזיקה> מעריץ שרוף שיש לו את כל הדיסקים, פוסטרים על הקירות וכיו"ב. עדיפות לאנשים מהמרכז שיכולים להתראיין השבוע. אם נשמע לכם העניין, ואתם מעוניינים להתראיין בעיתון אפשר לפנות אליי לאי מיי [email protected] או לאי סי קיו שמספרו 78508031 בתודה, מורן כהן.

ענת1986

New member
שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

גם אני תלמידת תקשורת, וגם אצלנו יוצא עיתון עם כתבות, שיהיו עבודות גמר. כעיקרון- יש לי כמה רעיונות, ורעיון אחד מרכזי ביותר, שכרגע מבררים אם הוא אפשרי...
אני אעדכן אתכם בקרוב. הוא קשור אל כל אחד ואחת מאיתנו

ענת1986

New member
הוא יהיה אוסף כתבות בנושאים שונים

כל תלמיד בוחר את הנושא שהוא רוצה לכתוב עליו, וכותב מין כתבת תחקיר. העיתון בעצם יורכב מכתבות גמר פשוט. לא יהיה נושא מוגדר שיכוון את כולם, ויגביל בבחירת הנושא. כל אחד בוחר מה שהוא מתחבר אליו, ומה שיגרום לו להנות. לפי מה שהבנתי, אצלכם לא ככה? הכתבות כולן עוסקות במוזיקה? את עושה עיתון שלם בעצמך? או כתבת תחקיר בלבד?

אנחנו עושים

עיתון שלם בעצמנו, כל הכתבות, צילומים, גרפיקה. אנחנו 4 קבוצות של 4 ילדים וכל קבוצה עושה עיתון שלם (24 עמודים) על נושא שהיא בוחרת. העיתון שלי הוא על מוזיקה ישראלית :) קריעת תחת אבל בסוף יצא משהו שווה :)

ענת1986

New member
פשששש.... מגניב!

עיתון שלם על מוסיקה ישראלית! נשמע מצוין ושווה ביותר! באיזה נושאים במוסיקה הישראלית הכתבות יעסקו? יש כבר רעיונות?

יש המון אנחנו כבר עובדים על הכתבות

אנחנו עוששות כתבה על יעל כהן המתופפת של המכשפות, יום בחיו של צביקה פיק, חשיפת להקת "היורשת" כתבה על מעריצים:) אממ.. מה עוד... ביקורת דיסקים, סקירת מועדונים ועוד כל מיני שברחו לי מהראש.

למעלה