מעריץ מאד צעיר

inbalsh

New member
מעריץ מאד צעיר הי, אני מאד אוהבת את שלמה ארצי מאז ומתמיד, אבל... הבן שלי עקף אותי לגמרי. הוא בן שנתיים וארבעה חודשים, וכבר חודש שהוא מתעקש לצפות כל יום בדיסק של ההופעה החיה בקיסריה, ולא מוכן להתנתק מזה. אחר כך הוא לוקח מיקרופון (לא אמיתי) ומסתובב בבית ושר שירים של שלמה ארצי. הוא כמובן יודע כל מיני קטעים משירים, ולא שירים שלמים, הוא כאמור פצפון. הצעתי לו שנלך יחד להופעה של שלמה ארצי (גם עם בעלי ועם הגדול בן ה-6) והוא מאז לא מפסיק לבקש שנלך להופעה. הוא גם מתופף על כל מיני דברים ואומר "אני כמו מאיר ישראל". בקיצור, נכנס חזק לעניין. איך אני מבררת על הופעה בצפון? (אנחנו גרים בעמק יזרעאל), והאם יש למישהו ניסיון עם ילדים קטנים בהופעה של שלמה ארצי?

חחח יפה אולי תשימי קטע של הילד?ברוכה הבאה נשמ לשמוע חווית מההוופעה ילדים קטנים ניראה לי שיש בהופעה הופעות בצפון אין כרגע נמצא בזאפה ת"א תהני

ZWZWZW2

New member
...נרקומן מגיל כזה
נכון להיום לא ידוע על הופעות בצפון . אבל כבכול שנה שלמה מופיע גם באזור הצפון במהלך הקייץ אם זה בקיסריה , מוצקין , נהריה שנה שעברה , ואפילו במכללה לא רחוק ממכם היתה הופעה בשנה שעברה . לא פעם רואים ילדים בכל הגילאים שמגיעים עם הוריהם להופעה מגיל 0 עד 80.. הזהרה : משרד הבריאות לא ממליץ על הופעות של הזמר שלמה ארצי מחשש להתמכרות , להבדיל מתופעות ילדות אחרות שעוברות עם השנים תופעה זאת היא ללא מרפא ועדין עד היום מדע הרפואה לא מצא תרופה למחלה קשה זאת

היי גם אני הייתי כזאת אבל אני יודעת לשלוט בזה...
אני פשוט לא טיפוס שמתמכר! זו לא מחלה... נראה לי

למעלה