מעריב וברי סימון

קונקי1

New member
ראיתי פעם ראיון איתה

והיתה שם התחסדות מוגזמת ...
אני מניחה שבאותה רמה היה הראיון במעריב הרי הפסטיבל לא היה בדיוק כנס של חוזרות בתשובה !!

י ע ל י ק

New member
הוא לא היה כנס של חוזרות בתשובה אבל

הוא לבטח לא היה כנס של פריצות, סקס חופשי, גסות רוח או כל תכונה אחרת שבכתבה הזו מנסים לשייך למשתתפות בו. וכל מה שנאמר כאן על ברי סימון - מקובל עלי. החוצפה הכי גדולה היא שקודם כל היא באה ונהנתה מהאהבה והאור שנתנו לה משתתפות הכנס ואח"כ היא תוקפת את אותה הקהילה עצמה בלי שום בושה!

קונקי1

New member
הכל לשם שמיים../images/Emo8.gif

אני מניחה שאת השכר שהיא קיבלה על השתתפותה בפסטיבל "מחוללות השבת" היא לא הפקידה בחשבונה בתור שומרת שבת חסודה... אני חייבת לקרא את הכתבה, באמת כך היא הציגה את המשתתפות?

י ע ל י ק

New member
אני באמת צריכה כבר ללמוד

איך מכניסים תמונות ומסמכים סרוקים לפורום! אכן כך הוצגנו בכתבה אבל לא רק ע"י ברי סימון, היו עוד אנשים שהתלוננו על חילול בית הכנסת וכמובן שכתבי העיתון בעצמם - אין להם שום מושג על עולמנו והם נחפזו להסיק את מסקנותיהם רק על סמך תלונותיהם של קומץ משביתי שמחה
אבל חבל על העצבים שלנו, תראו איזה עצים יפים יש לנו באייקונים

י ע ל י ק

New member
"וכדי לעזור לה להחליט,

צריך פשוט לא לתת לה לשתות מהבאר שהיא מנסה להרעיל..."

hooda

New member
רבותי ריקדו ותהנו עזבו את הפוליטיקה

ידיד שלי מזרחן אמר לי פעם : אואוז בילה מן אל שטאן אלרזים ביחס לריקוד הבטן והוסיף אף בעל יסכים שאשתו בתו תהיינה רקדניות בטן ו הגדיל לא לדבר עימי יותר לאחר שחזרתי לעסוק במקצוע זה . אז ככה רקדנית בטן עם בגדים בלי בגדים היא רקדנית בטן ולא משנה מה גדל החזיה בלחץ הוי או עם המותן עטופה בשמאטה שקופה. או שהיא לובשת גלביה רחבה ברגע שאשה שתהה באשר היא תענטז מלמעלה ללמטה כשהיא רוקדת למקצב זה או אחר אזי ..לדמיון ולסיגנונה ורוקדת ריקוד בטן , שוב לא משנה מה היא לובשת.כך שאין צניעות מוצנעת או צניעות מפורשת - לגבי ריקוד בטן בבית כנסת קיימתי בעבר אחת לשבוע פה בקנדה בימי רביעי כתה נהדרת בבית הכנסת בחסות הרב .נשים דתיות ודתיות מאד וחופשיות יחד. נהדר ממש היה שמח והכל באישור הרב כי נפש וגוף בריא ערבים לשמחה וחיי משפחה טובים - אחר כך כולם עברו עימי למרכז היהודי החדש -לציין למדנו אחת מהשניה ולמדנו לכבד אחת את רעותה על אור ח חייה בלי לחץ דתי או לחץ לא דתי פשוט לקחנו את השיעור ככיף שיחרור וכמעין מועדון נשים ש דיברו על בישול על בגדים על מין וסעד וכלכלה - באותו עינין גם מלמדת אני שנה שניה במרכז הדתי נוצרי אדוק מאד בכנסיה נשים נוצריות אדוקות מאד ולא אדוקות וממש כייף לי עימן -אז רבותי ריקדו ותהנו עזבו את הפוליטיקה בחוץ.ובנושא הפסטיבלים כתבתי מאמר "אז יאללה לבמה " אצל ורד גול בפורום להתראות .כתבתי את שכתבתי הפסטיבלים ואת שכתוב מעלה בלי נימה אישית לאיש/ה או רצון לפגוע באיש/הזוהי רק דעתי הפרט ית שפרה סוריא טוביאש.

hooda

New member
הנה כתבה במעריב !

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/499/320.html Shifra

למעלה