מערבולת החושים

מערבולת החושים

כשהעצמות כואבות מעוצמת התחושות כשמבטו נח עלי יודע את כל התשובות כשהוא מכרבל אותי בחום גופו כשההגיון כלכך קיים וכלכך נעלם שם שם אני כלכך כלכך יודעת! כשאני מתבישת לרעוד כשהוא יונק את כל העונג מתוכי... כשאני לא יכולה להפסיק לרצות כשהוא אומר לי תהיי רק שלי במילים שהן רק שלו... כשאני מתמסרת כולי כשהוא מכיר את כל סוגי הנהמות כשאני נושמת נשימות ארוכות והוא מניח לי להרדם... שם אני יותר ויותר יודעת! כשאני אומרת לו I DO כשהדם בוער כשהחושים מוצפים כשהוא בא לתוכי ללא שום גינונים כשאני נשאבת לתוך המערבולת כששום סצינה משום סרט נשקפת מהמיטה שהיא רק שלנו כשהוא מבין שככל שהוא נוגע בי כך מתמעטות להן המילים כשמפתח הלב שלי פותח את מגרת השירים... שם שם אני כלכך כלכך יודעת!!!

שם

היו היה לי אי שם כן, פעם ממזמן שם הרגשתי הכי בטוחה שם הייתי מוגנת שלווה השם הזה כה שמימי כה חסר הוא לי כי הכי הייתי רוצה זה להיות בשם הזה שלי שם.... רק מי שהיה שם כל הזמן ליבו חפץ לחזור לשם.... מראה מיוחד במינו

כי בגן עדן לא צריך שעון

שם היכן שהקסם הנשי אינו פג שם כשאפשר ל"בזבז" את הזמן שם כשנפגשים בשדות לאוו דווקא פורחים אבל מעגליים כשלא מתביישים מרעידות הגופ מההתרגשות כשלעשות אהבה זה גם ז י ו נ י ם היכן ששוכנת שמחת חיים של גיל 20 גם כשכבר ארבעים כשהחשקים טיבעיים... הרי סופנו להטמע בחולות נודדים או בים מפוזרים... שם בגן עדן כשלא צריך שעון ומחוגים עכשיו וכאן רק לשם...

טאKילה

New member
ים תחושות...../images/Emo79.gif

גרגרים אחרונים של אהבה אוזלים לתוך זמן שוחק זיכרונות זולגים דמעות מעיני ומשאירים שבילי עצב על פני. , נשמתי מערטלת בריחוף מול מראות אור סהר מסנוור געגוע מובל אל חלום היותך נושר לתוך ים תחושות. , כמיהתי מומסת בין אברי גופי והיית בי תשוקה מתמשכת עטוף בגלימת רגשותיי מלקט אנחותיי אל כפות לבך.

למעלה