מעצב/ת פנים

moshind

New member
מעצב/ת פנים

שלום, אני אמור לקבל השבוע את הדירה שלי (3 חדרים בבניין רגיל ברמת-גן), אבל הדירה מיושנת מאוד וצריכה לעבור שיפוץ כללי ורציני, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר מעצב/ת פנים ו/או קבלן שיפוצים טובים שמתעסק בבתים פרטיים. ובערך כמה אמור לעלות יעוץ של עיצוב כזה? משה

R o n D

New member
כפי שנכתב פה יותר מפעם

אם השיפוץ יסודי (מעבר לצביעת קירות) אז מה שאתה צריך זה אדריכל ולא מעצב פנים. הוא/היא גם יכינו לך מפרט כמויות לפיו תוכל לקבל הצעות מחיר מקבלנים, ינחו אותך בהתקשרות עם הקבלן ויפקחו על עבודתו. תשאיר למעצב הפנים את עניין הדקורציה בסוף.

moshind

New member
קודם כל תודה

הבעיה שלי היא למצוא אדריכל שמוכן להתעסק עם פרוייקטים קטנים. השיפוץ שאני רוצה הוא כן יסודי, מעבר לצביעת קירות. מדובר במקלחת, שירותים, מטבח, סגירת מרפסת, תאורה, וכמובן גם צבע..... אבל עדיין דירת 3 חדרים. משה

R o n D

New member
אין שום בעייה למצוא אדריכל

לפרוייקט של שיפוצים ובשיפוץ שאתה רוצה בהחלט ראוי להשתמש בכזה. אם אתה מתקשה למצוא, פנה אלי במסר אישי ואמליץ לך על כמה שעוסקים בזה ולדעתי טובים מאד.

alonaski

New member
סליחה שאני מתערבת...

אבל אני שיפצתי לאחרונה שיפוץ יסודי ביותר של בית שקנינו + חדר אמבטיה חדש שהתקנו בו + כל מיני תוספות ושינויים! לא השתמשנו באדריכל אלא בנסיונו ומקצועיותו של הקבלן שיפוצים ובעזרת מעצבת מעולה!!! שידעה לעצור אותו ולתקן לו טעויות קריטיות לפני ביצוע העבודה!! וגם - ידעה לתת עצות פרקטיות לתוספות ושיפורים בבית!!! ובקיצור - כל עצה שלה, תוך כדי עבודת הקבלן - היתה שווה זהב!!!
ככה העמדתי בית לתפארת: רעיונות - של המעצבת ביצוע - של קבלן השיפוצים ופיקוח על הביצוע - של המעצבת! מדובר בוילה של 2 קומות בשטח של 180 ממ"ר! עשה לך את השיקולים שלך עכשיו!...

מסכימה בכל מילה עם אלונה.

נדמה לי שגם שלחתי לך במיילח המלצה על הבנאי שלנו. אם לא קיבלת, אפשר לחזור אלי למייל. נועה שוורץ

dekelsgi

New member
אלונה-זכרון קצר?להזכיר את כל הבעיות

שהיו לך?כמו מים עולים מפתחי הביוב ועוד?חחח

alonaski

New member
צודק! זו באמת בעיה קריטית! ../images/Emo4.gif

ובעיה נוספת - זה המשקופים של הדלתות שלא נסגרים כמו שצריך...
(אם אתה זוכר עוד משהו - אז קדימה!!!) אבל את הליקויים האלה אני תולה בקבלן שיפוצים לא מקצועי מספיק!! לו הייתי רוטשילד... הייתי מערבת בשיפוצים האלה גם אדריכלים, גם מהנדס עירוני, מומחה בכיר לאינסטלציה וגם... את כל אנשי המקצוע הטובים ביותר שקיימים!
אבל... אני נולדתי למשפחה אחרת
ולכן אין לי את האפשרות הזאת...

dekelsgi

New member
לו היית לוקחת בעלי מקצוע...

רציניים היית משלמת יותר בהתחלה ופחות לאורך השניםו...עוגמת הנפש.לפחות היי זהירה בעצות שאת נותנת לאחרים על משקל ...יחריש כחכם יחשב.

alonaski

New member
אההה... ../images/Emo6.gif ומה תגיד על זה

שמלכתחילה שילמתי הרבה מאוד וקיבלתי עבודה לא משהו
???!!! מה אומרת התיאוריה שלך עכשיו??? הבנתי כבר שהמנטרה שלך מורכבת מהנוסחה: שלמו בזול = קבלו עבודה חאפרית. שלמו ביוקר = קבלו עבודה מקצועית" אז הא לך אני - גם שילמתי ביוקר וגם לא קיבלתי עבודה מקצועית!
-אצלי הנוסחה הזאת לא עובדת משום מה... ומה יש לדוקטור להגיד על זה?? אז מה אמרנו??... = גם אוויל מחריש לחכם יחשב??...

R o n D

New member
את צודקת בהחלט

למרבה הצער אין תמיד קשר בין איכות למחיר. בעוד שדי נדיר למצוא עבודה טובה בזול, אין תשלום גבוה מבטיח עבודה טובה

מעצבת פנים באזור המרכז

אני יכולה להמליץ לך על מעצבת פנים מקסימה, סיימה את לימודיה במכללה למנהל קוראים לה קרן והיא באזור ת"א רמת גן. תוכל להשיגה בטל: 052-5833392. מאד נעימה, שומעת לצרכי הלקוח, ועושה עיצוב מאד נוח בעלות לא גבוהה אני ממליצה בחום. בהצלחה

למעלה