מעצבן

סתם מעצבן, לא אכפת לי מהאנשים האלה

אני מתבאס שבכלוב יש לא מעט אנשים כאלה במקום אנשים שלוקחים את הבדס"מ ברצינות
&nbsp
בכלוב יש הרבה אנשים עם אגו נפוך שמנסים להוכיח למישהו משהו כי אין להם באמת מה להציע אז יורדים רמה ומציעים תמורה כלכלית, מנגד יש את הבחורות שגם להן אין הרבה מה להציע אבל ישמחו לאחד כזה שיסדר אותן.
&nbsp
אין לי משהו נגדם, אני פשוט מאוכזב מהמקום

ומה ההבדל בין נשלטת שמעוניינת

בשולט אינטיליגמט שמסוגל לנהל איתה שיחה אחרי הסשן,
או
נשלטת שמעוניינת בשולט שרירי וגבוה כי זה מה שמדליק אותה
או
נשלטת שמעוניינת בשולט בעל יכולת כלכלית להזמין אותה למסעדות ולקנות לה בגדים לפי טעמו?
&nbsp
באמת שואלת.
&nbsp
האם הסירוס נקבע לפי מה שאתה אישית לא מעוניין לעמוד בו?

ודבר קטן נוסף

מערכת יחסים בדסמית היא מערכת יחסים זוגית.
יש הרבה סוגים של מערכות יחסים זוגיות.
בדיוק כמו שלך ולאישתך יש את ה״חוזה הזוגי״ שמתאים לכם ואדם אחר אולי היה חושב לעצמו שזה חוזה מוזר/מעצבן/לא הוגן.
&nbsp
אני מנחשת שלאותן נשים שמחפשות שולט שיפנק אותן כלכלית יש מספיק שולטים שמוכנים ושמחים על מערכת יחסים כזו. זה קיים מאות אם לא אלפי שנים בלי קשר לבדסמ..

זה פשוט

לנהל שיחה זה משהו בסיסי וחשוב - רלוונטי? רלוונטי.
שרירי וגבוה - רלוונטי? חצי כוח, הפשרה היא תמיד הברירה הטובה ביותר.
כספומט מהלך - רלוונטי לשליטה? ממש לא, אם הוא ירצה להלביש אותה, הוא יקנה לה, היא לא אמורה לצפות את זה ממנו ולהציב דרישות.
&nbsp
לגבי המסעדות - הרומנטיקה מתה עם הפמיניזם ועם השינוי במעמדו של הגבר בעיני החוק, נגמרה המסורת הזו, אין למנהג הזה זכות קיום.
&nbsp
הסירוס הוא המחיר שמשלם ה"שולט" בחופש שלו ובקניין שלו מול תועלת, יש גברים בינינו נחותים שכל מה שיש להם להציע זה כסף ופוזה, בטחון עצמי אין להם, אינטליגנציה ואינטלגינציה רגשית בינונית, גם כבוד עצמי אין להם כי בסופו של דבר הם מוצאים את עצמם עם פרזיטית קטנה שעושה להם בכלל טובה שהיא נשלטת כאשר בפועל, אם בוחנים את זה לעומק, היא פשוט שולטת באנשים כאלה פיננסית מלמטה. אין כאן שליטה אמיתית, רק בכאילו, זו לא מערכת יחסים בדסמ"ית, זה פשוט ניצול נחיתות מנטלית של "שולט", לתת לו הרגשה שהוא "שולט" אבל מי ששולט זה החרמנות, הנחיתות והציניות של ה"נשלטת" שבשבילה זה רק משחק

יש לך אפס יכולת

לראות את השונה והאחר.
מה שחשוב ונכון בעיניך הוא הרלוונטי/צודק ואין לך יכולת לראות מטר מעבר לכך.

את טוענת שלך יש את היכולת הזו?

בואי נגלה לך משהו, אין אף אחת ביקום הזה ששווה את זה שתכנס לי לכיס ותדרוש טובות הנאה רק בשביל שנפגש, גם אם היא העתק של דוגמנית על וגם אם נצא מנקודת הנחה שהיא רוצה להתמסד (היא לא צריכה את זה בשביל הילדים שיהיו לה בעתיד, היא צריכה את זה רק בשביל הנוחות שלה, היא רגילה שבגלל שהיא נראת טוב יש מספיק אפסים שיוציאו את הארנק בשבילה)
&nbsp
ואם יש גבר שמוכן לשלם על דברים כאלה, זה גבר נחות שלא מעריך את הפרנסה שלו ולא מעריך את עצמו כי בשביל חתיכת כוס שהוא לא מכיר הוא מוכן להוציא את הארנק, זו דינמיקת לקוח-זונה. הוא מה צריך? את הגוף שלה, ליטוף לאגו הפגוע. היא מה צריכה? קצת סקס, את הכסף שלו, את הזרע שלו ואולי אפילו בעתיד לשדוד אותו בחסות החוק.
&nbsp
אעלק "שולט", אנשים שבסך הכל ראו "50 גוונים של אפור" וזה הדליק אותם, רצו להכיר את הטייפקאסט של הנשלטת בסרט "לחוות את זה"... מה את מתממת?... חצי מה"שולטים" בכלוב הם כאלה. יש לך פרופיל בכלוב?.. את אמורה להבין את זה. באות אחרי זה כל מיני פוסטמות חלולות ודגות להן איזה "שולט" כזה ש"יסדר" אותן לתקופה

עכשיו אני מבינה מדוע הניק שלך"לא מכבד אשראי"

ולא לכעוס כל כך.

אייבורי

New member
אז תתעצבן

&nbsp
זה שאין לך כסף, אכן פוסל אותך בעיני לא מעט נשים.
שלא רוצות רק חוויה רוחנית

אייבורי

New member
לא פגשתי כעס לא לגיטימי

&nbsp
מי שרוצה לכעוס, שיכעס.
&nbsp
תשמע, יש גיל שבו מבינים שהשטות של אהבה שאינה תלויה בדבר.
זאת שטות נחמדה עם משפט קליט ותו לא.

לא אמרתי דבר כזה

אבל אהבה כנה ולגיטימית לא מתחילה מכסף
&nbsp
יש דברים אחרים שהאהבה תלויה בהם, כל אחד יכול לתרום בהרבה דרכים אחרות למערכת יחסים חוץ מכסף

אייבורי

New member
מי אמר ??

ראשית כסף הוא חלק מהחיים, הוא חלק ממעמד ויכולת
יש אהבות כנות ומצויינות שהתחילו עם כסף
ויש אהבות נהדרות שמתו בלי כסף.
אפילו יש משפט נחמד שאומר "כשהצרות דופקות בדלת, האהבה עפה מהחלון"

והתפיסה הילדותית שלך שכל המערכת מתבססת רק על כסף והם לא מביאים שום דבר אחר למערכת, היא מעידה עליך בלבד.
עבורם כסף הוא חלק ממכלול שלם של דברים.

בדיוק כמו שמראה\חוש הומור\משקל\תואר כולם תנאים לגיטימים בתחילת מערכת היחסים.
בסופו של דבר, מערכת יחסים היא מענה לצורך נפשי, אם הצורך הוא בטחון כלכלי
אז בהחלט כסף יהיה חלק מהמשחק הזוגי.

למעלה