מעצבן

מעצבן

נשים שמשתמשות בעניין של השליטה ממניעים סמויים, נגיד כדי להיות אטרקטיביות יותר בעיני שוגר דאדיס פוטנציאליים. זה לא עניין מנטלי אצלן, זה רק אמצעי להשיג את המטרה, כמו אצל נערות ליווי שמגשימות פנטזיה כדי לקבל משהו בתמורה.

tinky2

New member
אתה מתכוון

שהן אומרות שהן נשלטות רק בשביל לעבור חוויה חד פעמית עם שולט?
ואני לא מסכימה בעניין שנערות ליווי מגשימות פנטזיה הן עושות את מה שהן עושות כדי להתפרנס. עצוב שזה ככה אבל זו מציאות חייהן.

לא לזה התכוונתי

אני מדבר על בחורות שמחפשות כדאיות כלכלית, שוגר דאדיס שמפנקים ושופכים כסף על בחורות כאלה ועושים להן חיים קלים, הן לא בדיוק שם בשביל השליטה, השליטה בהן הוא המחיר שהן מוכנות "לשלם" תמורת תענוגות אחרים

A לוןA

New member
אם אתה מתכוון

ל"שולטות" שהשליטה אצלן מתבטאת ביכולתן להוציא כמה שיותר כסף/שווה כסף מהנשלטים שלהן- זו אכן תופעה מקוממת. מה שנקרא- שולטות הכספומטים...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(אם לא לזה התכטטנת- אז תן דוגמא יותר ספציפית.)

יותר גרוע מזה!

נשלטות ששולטות מלמטה בארנק ובביצים של ה"שולט" (אעלק שולט, סתם אחד שמציין בפרופיל ב"כלוב" "אני מנכ"ל בחברה מובילה")

tinky2

New member
אפרופו שולטות,

דווקא נחשפתי לתופעה באתר אחר
אחרי שראיתי נשלט שמתלונן בפוסט שכתב
שכל השולטות באתר גובות כסף על סשנים
למרות שהן לא מציגות את זה ככה בפרופיל שלהן
אלא מציגות אהבה טהורה לבדסמ
בעיני, זה דוחה !

לא, פשוט ראיתי כמה פרופילים כאלה בכלוב

מנגד יש פרופילים של גברים שמדגישים את מעמדם הסוציואקונומי וטורחים לציין "בעלים של חברת הייטק" ועוד כל מיני חראטות כדי למשוך זונות

tinky2

New member
כי אותם שולטים יודעים

שנשים נמשכות למעמד וכוח
במיוחד נשים חלשות
אז הם משתמשים בנתון הזה כדי להשיג נשים/נשלטות

אבל...

את מבינה שזה ממש לא נשלטות עם דרישות כמו "תהיה מונוגמי", "תהיה אמיד", "תפנק אותי" וכ'ו וכ'ו...
&nbsp
משתלטת לגמרי על סדר היום של ה"שולט", מסרסת אותו.
&nbsp
שולט טוב יכול להיות גם קבצן ברחוב (יצא לי חרוז), נשים שמעריכות את הפרטנר שלהן רק דרך הכיס וכמה הוא מוכן להקריב בשבילן ללא תמורה הוגנת, זו תפיסת עולם של סופר מרקט במכירת חיסול "יאללה סחורה בזיל וזול, אני אתן רק את הגוף שלי והוא יתן לי את הכל"

tinky2

New member
והשאלה הנשאלת...

מי שולט במי?
תראה, לכל סיר יש מכסה.
בשביל נשלטות מהסוג הזה צריך גם שולט שיסכים לכל זה.

יש מספיק טמבלים שיסכימו לדברים מהסוג הזה

ומכיר אחד ממש טמבל שאיבד את הוילה שלו, את הרכב שאיתו נוסע לעבודה והוא גם מורחק מהילדים.
&nbsp
העניין הוא שהכלוב, שאמור להיות בית חם לקהילה אלטרנטיבית מתמלא בזבל מהסוג הזה והמהות של המקום הזה היא אחרת, זה לא אתר הכרויות לקרייריסטים לצורך התמסדות, המטרה פה מתפספסת לגמרי

A לוןA

New member
לא הבנתי

מאיפה המסקנה הזו.
זה בסדר אם ברשימת הדרישות יופיע חכם, גבוה, משכיל או רזה ולא בסדר אם יופיע אמיד?
מי שלא מתאים לו, שלא יפנה.
לא הבנתי למה זה סותר, וביחוד לא הבנתי למה זה סותר את המשיכה שלהן לבדסמ.

כי...

זה לא רלוונטי ליחסי השליטה ובטח שלא ל"כלוב", המקום הזה לא אתר שידוכים, אין אף אדם שנרשם לאתר הזה בשביל להתמסדר ולהקים משפחה, אף אחד לא בא במטרה הזו, זה יכול לקרות במקרה, תוך כדי מערכת היחסים עם הבן אדם אבל זו לא מטרת האתר.
&nbsp
מחפשת אדם אמיד?.. אז את לא מחפשת שולט, את פשוט מחפשת כספומט ואת תהי מוכנה להשלט על ידו בעיקר מטעמי נוחות, דינמיקת זונה-לקוח, הזונה שולטת בלקוחות שלה על ידי פיתוי ומקבלת מהם כוח (כסף)

A לוןA

New member
מי החליט שזה לא רלוונטי?

אתה?
יש הרבה מאוד נשים שגבר במדים עושה להם את זה. למה? כי הוא מקרין כח וסמכות. אז אתה תחליט עבורן שזה לא רלוונטי? תגיד שמישהו יכול להיות אחלה שולט גם אם אין לו דרגות ונשק והוא סתם רואה חשבון- אבל זה מה שהן מחפשות. אז?
&nbsp
ויש נשים שרכב שרד, וילה בקיסריה ויכולת להרגיש לידו ה"אישה הקטנה" והמפונקת עושה להן את זה- אז אתה תחליט עבורן שזה לא מדליק אותן? שהן מחפשות רק כספומט?
&nbsp
בקשר לקביעות הנחרצות שלך לגבי אתר הכלוב (למשל, אני לא הסנגור שלו)- אתה טועה, ובגדול. יש שם בהחלט כאלו שמחפשים שם קשרים רציניים. מי החליט אחרת? לא ראיתי כתוב בשום מקום שהאתר מוגבל למחפשי סטוצים בדסמיים.
&nbsp
אני מבין מאיפה נובעת התחושה שלך, ויש בהחלט גם נצלנים ונצלניות, שקרנים ושקרניות בכל מקום- אבל לדעתי נסחפת וההכללות שלך הן גם לגמרי לא במקום וגם (וזה יותר חמור) מתבססות על כלום מידע (לפחות לא כזה שהראית כאן) ושגויות לחלוטין.

בוא אתה תסביר איך זה קשור לבדס"מ

כי לפי מה שאני ראיתי אף אחת מאלה שאני מדבר עליהן לא מדברת בכלל על קשר למטרת התמסדות, מדברות על נטו הנאה "שולט שיעשה לי ככה וככה"

A לוןA

New member
ניסיתי

אבל משום מה אתה מסרב להקשיב.
מותר לכל אחד לבוא עם "רשימת מכולת" של דברים שהוא רוצה שיהיו בבן הזוג שלהם- זה לא מוריד או מעלה מהמשיכה שלהם לבדסמ (בהתייחס לטענה המקורית שלך- הן בכלל לא רוצות בדסמ, רק סוחרות בבדסמ עבור כסף)
ברישמת המכולת הזאת מותר לכל אחד לשים את מה שבא לו- גבוהה רזה משכיל שחום אמיד שיער ארוך שדיים עצומים ובעל טוסטוס. אתה אומר שמי שקבצן ברחוב יכול להיות אחלה שולט? נכון. אבל היא רוצה מישהו אמיד. אתה טוען שגם מי שנוהג במאזדה 2 יכול להיות אחלה שולט? נכון. אבל היא רוצה טוסטוס. מי שלא מתאים לו- שלא יפנה.
&nbsp
בקשר לאיך אמיד יכול להיות קשור למשיכה לבדסמ- הסברתי לך כבר למעלה.
ובקשר לקשרים למטרות הנאה נטו- ברור שיש גם כאלו, אבל להגיד ש"המקום הזה לא אתר שידוכים, אין אף אדם שנרשם לאתר הזה בשביל להתמסדר ולהקים משפחה"- אני מכיר כמה כאלו, והאמירות האלו חסרות בסיס ופשוט לא נכונות עובדתית.

אני לא משתדל להיות פוליטיקלי קורקט

ממש לא.
&nbsp
אני מדבר על שליטה כדרך חיים, כפילוסופיה, משהו רוחני ולא משחק תפקידים קינקי, את זה אני לא מגדיר כיחסי בדס"מ למרות שיהיו הרבה כאלה שיגידו "וואלה כן, מי אנחנו שנחליט?" כי בשבילם לבוא לדאנג'ן זה לסמן וי שהם בדסמיים אמיתיים.
&nbsp
טוב, אני לא יודע דרך אחר להסביר את עצמי, האמת שזה בא ממקום עמוק שקשה להסביר, אני די שיפוטי כשאני בוחן פרופיל של משתמש ואני יכול להגיד בדיוק של 90% (אולי פחות) אם הבן אדם רציני בקטע של בדס"מ או שהוא סתם חרמן או אחת שאוהבת ששופכים עליה כסף
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
יש הבדל גדול

בין להיות פוליטיקלי קורקט מעצבן, לבין להיות אובר שיפוטי ופוסל כל דבר שהוא לא ממש ממש בדיוק מוחלט אתה.
לטעמי אתה מפספס פה מגוון גדול מאוד של "טעמים" וצבעים עם ההחלטיות הזו, שבאמת אני לא רואה על מה היא נשענת- ואני חושב שהיא בהרבה מאוד מקרים גם שגויה.
&nbsp
חבל.

כאישה ולא ממש נשלטת הענה לך

אני באופן אישי נמשכת לגבר עם כוח .סמכותי שיודע לשחק איתי במובן החיובי של המילה ולא אחת הסתקרנתי מאד בנוגע ליחסי שליטה.
לו הייתי מחליטה שההודעה שבכלוב מה ש XXX מציע למה לא? למה זה פסול?למה גבר לא יכול לכתוב שהוא מנכ"ל הייטק או אחר?
קיבלתי לא אחת הצעה ליחסי שליטה עם עזרה כלכלית ולי אישית זה לא התאים,
כל אחד ואחת ומה שעושה לו - מגרה אותו ועוד.

למעלה