מעצבן

klasica

New member
לא רלוונטי לויכוח , ואגב גם נשים גרושות

משתמשות בילדים לפעמים אפילו יותר מאשר הגרושים, מתוך טינה. ואני יכולה להוסיף לך דוגמאות כהנה וכהנה. אבל זה בכלל לא רלוונטי למה שהועלה כאן למעלה.

תמר36

New member
יש חמיות שבשביל להכאיב לכלה יעשו הכל

כולל להשתמש בילדים. לזו היתה כוונתי. לדעתי זה כן רלוונטי כי הסבתא מתנקמת בכלתה דרך הילדים.

klasica

New member
את יודעת מה? אני דווקא הייתי מזמינה אותה

לשיחה ומדברת איתה על זה, על ההרגשה שלך. אישית נורא קשה לי להבין את ההפליות האלה. אישית גם לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אני חושבת שזה נורא להפלות בין ילדים. אבל מתוך המכתבים שלך, נראה שההרגשה היא סובייקטיבית שלך, כי את אומרת שהילדים אוהבים אותה, והבן הגדול אמר לך שהוא לא רואה אותה מספיק, סימן שאולי הילדים לא מרגישים מה שאת מרגישה? אולי את נפגעת במקומם? אולי היא עושה את זה בהסח הדעת, ואם את או בעלך תעירו לה בחכמה על כך, היא תתפוס את מה שהיא עושה. למה להתעצבן, אם אפשר לנהוג קצת בחכמה ובקור רוח?

dora15

New member
חמתי היא אישה מאוד אינטילגנטית

ואני לא מאמינה שהיא עושה דברים בלי לשים לב. קצת תשומת לב. למה לילדים של גיסתי היא לא עושה את זה ואני מכבדת אותה ועושה בשבילה יותר מהבת שלה. לי יש שלושה ילדים, הבת שלי בת ה4 שתהייה לי בריאה סובלת מ שיתוק מוחין קל וקשה לה לללכת . אתמול היינו אצלה עד מאוחר חגגנו לה יום הולדת. יצאנו מהבית שלה שיש שם מלא מדרגות, אני עם התיק על הגב , הבן שלי הגדול מת מעייפות ובעלי סוחב על הכתפיים את הילדה בעודו מרים איתי את העגלה של הקטן שלנו במדרגות. אחרי המסע הזה הגענו לאוטו ואנחנו רואים אותה יורדת עם הבת שלה והילדים שבעלה איתה דרך החניון מהבית שלה, יש מעלית עד החניון היא רק צריכה ללוות בשביל לפתוח את ה שער של החניון עם השלט שלה.היא לא יכלה לרדת איתנו דקה לפני זה נותנת לנו להסחב עם הילדים במדרגות.....

klasica

New member
סליחה רגע, ואם היא עד כדי כך אטומה, בעלך שהוא

הבן שלה יכול היה להעיר את אוזנה שתפתח לכם את המעלית, פשוט גם לא מבינה אתכם. ואטימות אינה קשורה לאינטילגנציה , וממש לא ברור מדוע היחס שלה אליכם הוא אחר. אגב, ההערה האחרונה שלך, היתה גורמת לי קצת להמעיט בביקורים אצלה ואני דווקא בעד לבקר סבתא , ואם היא היתה שואלת הייתי עונה לה, שלהטלטל עם ילדה נכה ועם עוד ילדים במדרגות קצת מקשה עליכם. נורא בעיני. כסבתא קשה לי להבין איך אפשר לעשות אפליות ולהכאיב לנפשות רכות, ילד הוא ילד בלי שום קשר אם אני אוהבת את האמא שלו או שאני לא מסמפטת אותה. כשהנכדים באים כל התחושות השליליות אמורות להיעלם זוהי דעתי. מאד חבל, מאד מאד חבל.

dora15

New member
אני יודעת

אני רואה את אמא ואבא שלי , לא משנה אם הם מרגשים טוב או לא כשאני באה עם הנכדים הם פשוט פורחים. ומטפלים בהם, נותנים לי קצת לנוח, הם מבנים בלי שאני אבקש. אני לא טיפוס שמבקש עזרה , כמו שאני לא שואלת עם צריכים עזרה, אני פשוט עוזרת !. אני לא אשכח שהיא באה לבקר אותי בבית שבועיים אחרי שיצאתי עם הילדה מבית חולים (כשהיא נולדה) וכל היום התרוצצתי איתה מרופא לרופא והייתי אחרי ניתוח קיסרי, היא באה ואני הייתי גמורה במקום שהיא תציע עזרה או תעשה משהו לבד ... היא הלכה והתלוננה שהיא באה ואפילו קפה לא הצעתי לה. זה נראה הגיוני. או שאני לא בסדר?

dora15

New member
בנוגע לבעלי

הוא התייאש ממנה מזמ.ן אני זאת שאומרת לו להתקשר אליה מדי פעם ודואגת להזמין אותה. כבר מזמן אזלו לו הכוחות להתעצבן ממנה אז הוא נהייה אדיש .

klasica

New member
גם אדישות יכולה להסתיים בנקודה שהוא מבקש מאמא

לפתוח את המעלית עבורכם, אם אין לה השכל לעשות זאת לבד. ובכל זאת, אולי שיחה ביניכן על הנושא הזה תשנה משהו? לנסות לא יזיק.

תמר36

New member
שום שיחה לא תעזור כאן, היא עושה דווקא.

מצטערת אבל זו תחושתי. אם גם בעלך התנתק ממנה אז תתנתקי גם את. פשוט תתרחקו ממנה, שתתקע עם הבת שלה וזהו. תעברו שבתות בבית ותדללו באופן דרסטי את המפגשים איתה. כשהיא תשאל "למה?" תאמרו לה שהיא פשוט לא נעימה. זהו!!! אני מאמינה שהיא תתיבש.

פרצלה

New member
אם כך את אשמה בכל

אם בעלך כבר התייאש,לך אין שום תפיד להזמין אותה. אם היא היתה אישה ניפלאה עם בן שמתנתק ממנה סתם,אז כן לאישה יש תפקיד לקרב. אבל פה מדובר על אישה רעה,מפלה,שעושה בעקיפין רע לך ולילדים....אז על מה את מתעקשת בדיוק? נהנת להרגיש קורבן? אז תהני ואל תתלונני. לא נהנית? השארי את הקשר בידי בעלך,לא יזמין אותה,אף אחד לא יםסיד,גם לא הנכדים שלפי דברייך ממילא לא נהנים מחברתה כי היא מפלה אותם.

klasica

New member
נכדים שלא נהנים מחברת סבתא לא מבקשים לראות

אותה, ולא כך משתמע ממה שנכתב, דווקא הכותבת מציינת שהם אוהבים אותה. וילדים הם עם שמאד קשה לעבוד עליהם הם רגישים לכל פיפס. ולכן אני עדיין בדיעה שאולי ההרגשה של הכותבת היא סובייקטיבית, היא אולי מרגישה שהסבתא נותנת את תשומת הלב, לגיסה אחות הבעל ולילדיה, והיא נעלבת מכך. העובדה היא שהילד הגדול מבקש לראות את סבתא אומרת יותר מדרשני, אם הסבתא היתה מרעה לו, אין ספק בכלל שהם לא היו דורשים לראות אותה.

פרצלה

New member
העובדה שהבן שה מבקש התרחק ממנה בעצמו

גם אומרת יותר מדרשני.

לא מסכימה

לילדים יש זיכרון קצר ... אני בתור ילדה תמיד רציתי ללכת ל"סבתא" כל כי יש דימוי כזה מתוק לסבתא - שמפנקת ומשחקת. הייתי משגעת את אמא שלי שאני רוצה ל"סבתא" (אמא של אבא) אימי נסעה איתי 4-5 שעות בתחבורה ציבורית להגיע אליה ואיך שהגענו ההייתי מתחילה לבכות לה שאני רוצה הבייתה וכך היא מצאה את עצמה חוזרת יום למחרת שוב 4-5 שעות בנסיעה... עד הפעם הבאה... זה עבר לי לקראת גיל ההתבגרות... אפילו ללוויה שלה לא הלכתי, לא הרגשתי שום צורך הייתה כמו אישה זרה לחלוטין !!! ולכל אלו שאמרו שאני אצטער - אני לא מצטערת בכלל

למעלה