מעצבן כל כך

מעצבן כל כך

למה אי אפשר לראות ציונים מהבית וחייבים לעלות לאוניברסיטה בשביל זה? למה כבר אין אפשרות לשמוע את זה במענה הקולי? כי הודעות הטקסט שאמורות להגיע והעדכון במערכת המידע לתלמיד לא מתעדכנים כמו שצריך

deathcaster

New member
אני לא יודע על מה את מדברת

אני רואה את הציונים מהבית...ומקבל SMS במקביל

amitk80

New member
תודה רבה

סוף סוף אנשים רואים מעלים את הבעיה הכואבת באוניברסיטה הדפוקה הזאת. בחלק מהחוגים אגב מפרסמים את גיליון הציונים שמופיע על לוח המודעות. זה מאד תלוי בחוג. אין מענה קולי כבר כמה שנים אם כי בעבר היה מענה קולי לאוכלוסית סטודנטים בעלי צרכים מיוחדים אבל האוניברסיטה סגרה אותו כי הם עדכנו את מערכת המידע שלהם ולא היה להם נוח מדי לעשות שדרוג קטן במענה הקולי שיתחבר אל מערכת המידע ויסחוב את הציונים. זה הכל נובע משיקולי תקציב ועלות. הודעות הטקסט שאת מקבלת ממייל ביט מגיעות רק לאחר שהציון מוקלד במערכת המידע דהיינו מערכת שירותים לסטודנט. כל עוד זה לא מוקלד אין מצב שתראי את זה. לכן, זאת בדיוק הסיבה למה לא נרשמתי לזה השנה כי אני יכול לקבל את הציון מהר יותר עוד לפני שהוא מוקלד במערכת וסתם חבל על הכסף.

עבודה סוציאלית תואר שני

כנראה לא טורחים לעדכן את הציונים. עדיין לא עודכנו ציונים שכבר לפני ארבעה ימים היו תלויים על הלוח. יש למי לפנות?

deathcaster

New member
תשובה

אני לא מבין למה זו בעיה כואבת כל כך ? ומה טוב כ"כ במענה קולי ? (מלבד העבודה שזו חלופה לסטודנטים עיוורים או כבדי ראיה- זה הצידוק היחיד שאני מוצא לקיום הדבר הזה, וצידוק חשוב לדעתי) אין ספק שברגע שהציונים מדווחים בצורה דיגיטלית (SMS+ אינטרנט) המענה הקולי מיותר וזה לא קשור בכלל לשיקולי עלות ותקצוב, זו סתם התבכיינות מצדך, זה הפחד משינוי.. קצת קדימה לא תזיק, בתואר הראשון שלי גם עשו את המעבר הזה לפני 4 שנים (לא באונ' חיפה) וזה עשה רק טוב ! לבעלי סלקום המייל ביט הוא חינם, והוא עובד מצוין. הדבר היחיד שלא ברור לי באוניברסיטה הוא לוח הזמנים, בתואר הראשון שלי היה כתוב בתקנון כי חובה על מרצה לפרסם ציון מבחן סוף סמסטר תוך 7 ימי עסקים מיום הבחינה, באוניברסיטה זו בדיחה עצובה, כבר עברו יותר מ-20 יום ועדיין אין ציון.

זה מאוד תלוי ומשתנה מחוג לחוג

החוג לתקשורת מתעקש באופן קבוע לאלץ את הסטודנטים להגיע לאוניברסיטה כדי לראות ציונים במבחנים. כל עוד הציון לא סופי בקורס, הוא לא מוקלד במערכת. בעקבות זאת, אם הציון בקורס מורכב מעוד דברים פרט למבחן, רוב הסיכויים שלא תדע האם לגשת למועד ב' או לא אם לא תעלה לאוניברסיטה או תשלח מישהו במקומך. זה מרגיז וזה מטופש. אם בחוג לפסיכולוגיה יכולים לסרוק את רשימת הציונים ולשלוח אותה במייל, למה אי אפשר לעשות אותו דבר גם בתקשורת (ואולי בעוד מקומות)? זה עד כדי כך קשה? זה נראה לי גם הרבה יותר יעיל ממענה קולי וגם חוסך את עגמת הנפש בטיול המיותר לאוניברסיטה.

deathcaster

New member
ממממממ

אני לא מבין מה קורה עם החוג לתשקורת (לא שגיאת כתיב) כל פעם אני שומע כל מיני המצאות חוקים חדשים שם... לדעתי צריך לעשות שם חריש עמוק בכל הנוגע למדיניות שם.

גם בעבודה סוציאלית זה אותו דבר

אין לי בעיה עם קידמה אם היא עובדת... ובחוג שלנו זה ממש לא עובד

למעלה