מענת שושן

ענת היקרה

המקרה של אבינועם זעזע אותי מאד, בפרט כאשר הדוקר שוחרר למעצר בית. אני מכיר אנשים ששירתו איתו בחיל הים, והבנתי מהם איזה אדם טוב הוא היה. גם מקרה צחי יעקב מקומם מאד, כיוון שהרוצח היה אמור להיות במעצר בית לאחר דקירות חמורות קודמות שביצע. אמנם תמיד היו דקירות וגם רציחות, אבל אין ספק שרמת האלימות נמצאת בעלייה כבר כמה שנים, ואסור לנו לעמוד בחיבוק ידיים.

pembencipolisi

New member
כאשר תעלם המשטרע תעלם האלימות

המשטרע היא יצרן האלימות מספר אחד ביקום. תמונה מסםר: אחת שתים שלוש היא נכחה גם בנמל ת"א בזמן תקיפת הבחור שנדקר 7 פעמים, אז היו שם שוטרים ולא מנעו את בצוע הפשע...

../images/Emo10.gif משתתף בצערך העמוק

מזדהה עם כל מילה שכתבת,כמובן מי יתן שלא תדעי יותר צער ואף משפחה בישראל. לעניות דעתי רק עונש מוות ירתיע את הנבלות(שאי-אפשר לקרוא להם בני אנוש),בני השטן יותר נכון להגיד.
כל עם ישראל(השפווים),נמצאים איתך בשעות הקשות האלה. במידה ואוכל לעזור במשהו הכי קטן אשמח להירתם לעזרה.

ענת היקרה

עד היום אני לא יכולה לשכוח את המקרה הנורא פשוט שיקאגו הבעיה היא שהבעיה לא נפתרה רק מחמירה

נירה63

New member
יש להעניש במלוא החומרה

לצערי הענישה היא קלה מידי, ילד בכיתה מביא סכין ואין מה לעשות איתו מפני שהוא קטין. זה נורא, איך חיי אדם הפכו להפקר בארץ שלנו. הפתרון לדעתי האישית: יד קשה יותר.

anat1410

New member
שוב מענת...

לכל האנשים המקסימים שכותבים פה, אני לא מכירה אישית אף אחד מכם, אבל חשוב לי שתדעו שהתגובות שלכם ממש מחממות לי את הלב ועוזרות לי לזכור שיש הרבה אנשים טובים. חשוב לי ולחברים ב"ארגון משפחות הנרצחים והנרצחות" להרגיש שאנחנו לא לבד עם המלחמה שלנו, ושגם אנשים שלא נפגעו בצורה ישירה מאלימות כואבים את המצב ועושים מה שאפשר על מנת לנסות לשנות אותו. אני מצרפת לכם אינפורמציה על הארגון שלנו על מנת שתדעו מה תחומי הפעילות שלנו. לצערי אין סוף לעבודה... כל הכבוד לכם על האכפתיות, ותודה!!!

OhadArt

New member
כל הבעיה

וזה לא רק באלימות זה גם לגבי החינוך וגם לגבי הכלכלה והכל זה הכל קשור לכך שלעובדי המדינה יש אינטרס שכל הבאלאגאן ימשך ככה זה בביטחון וככה זה לגבי האלימות,,,זה מה שמקיים המון מוסדות ציבוריים. ואף עובד מדינה לא יעשה צעד אחד אל משהו שיביא לפיטוריו ביום מן הימים עקב כך שלא יצטרכו אותם יותר. מדינה של עובדי ציבור, זו הבעיה האינטרנט יוצר קשר בין כל האזרחים בארץ, בצורה שותפת ולא כמו בטלוזיהי שבלי קשרים אי אפשר לפרסם כלום וגם אם כן אז רק לזמן קצר ונגמר העניין. מהאינטרנט צריך לבוא מרד האזרחים בארץ ישראל לפחות. בואו נתאחד כולם. הם (עובדי הציבור) לא יוכלו מול עם שלם שדורש. אוהב את כולכם ומשתתף בצער אוהב , אוהד

האיכפתים

הבעיה היא שאתמול זה את ומחר אני אף אחד לא יודע מתי יהיה הקורבן הבא במכולת בסופר או בחניה

yuvi55

New member
להחמיר בעונשי מאסר ולסגור מועדונים

לדעתי חייבים להחמיר בעונשים של דקירות, דקירות אלה נגמרו באסונות, שמי דוקר יידע שהוא יישב הרבה שנים במאסר. לסגור מועדונים שידועים כמקומות אלימים.

yuvi55

New member
את צודקת, צריך לבער את האלימות

יש בדברייך צדק מסויים, בעל המועדון לא אשם, אך ממנו יצאו הרוצח הנתעב וחם המזג שלא שולט במעשיו, כדי לצמצם את הרציחות, יצטרכו לפקוד כל מועדון כזה מספר רב של שוטרים כדי למנוע את הרצח הבא. הפעולות למניעת דקירות חייבות להיות מקבילות בין החוק והמשטרה להחינוך נגד אלימות. בעל המועדון יהיה חייב להעסיק מאבטח שימנע הכנסת סכינים וכלי נשק למועדון שלו, ועל כל אדם שנתפס עם כלי נשק כלשהו צריך להיות דיווח מיידי למשטרה. צריך כאן לנהוג בקשיחות וללא משוא פנים, בלי ויתורים לשם צד

רונתי

New member
אם לא במועדון,

אז זה יקרה במגרש החניה או בכניסה. זה ממש לא הוגן, להוציא חוק שאוסר על סלקציה בכניסה ואז להטיל את האחריות על בעל המועדון!!!!!

yuvi55

New member
לצערנו האלימות גוברת,עונשים כבדים .

לצערנו האלימות רק הולכת וגוברת בכל אתר ואתר בסיטואציות שונות, חייבים עונשים כבדים, יש להפסיק לשלוח אנשים אלימים למעצר בית אלא רק לכלא לשנים רבות, אולי אפילו לפתח עונשי עבודת פרך. חייבים עונשים מרתיעים. בודאי שצריך לעשות סלקציה מסויימת, אבל לא על בסיס צבע, מין ולאום, אלא, עם אדם זה ידוע כאלים ומסוכן, או עושה בלגנים או פוגע בנהלי המועדון, צריך למנוע ממנו להכנס שוב בפעם הבא, אם האיש מפגין גסות או חשוד כמחבל, צריך למנוע ממנו כניסה.

maisi40

New member
לענת שושן היקרה...

שלום לך ענת. אני משתתפת וכואבת גם תכאב שלך.ובעיקר משפחת הנירצח אימו אחותו וכל מי שאהב והכיר אותו.זל עליו השלום.עם זה אותו בחור שנרצח בגלל הכלבים.בטיילת בחיפה.אז אני אומר לך משהו נשמה. גם לי יש כלבים והם נפש וחלק מחיי.וחבל שאלימות ורצח דווקה קורה לנו ממש מול עיניים ותאמיני לי שלא יהיה שינוי כי ממש לא ההורים אשמים. אני אמא ואני אומרת לך שזה גורל משמים .וזה לא היה בכוונה לפגוע באהוב ליבך.זה קרה זה כאב מעוד ולא ניתן לשינוי או להחזיר את יקיריינו חזרה.צריך להמשייך תחיים קדימה עם כל הכאב.כי זה חלק מהחיים ולא לחזור או לחשוב על גלגל אחורנית ..אני מקווה שיהיה לכולנו טוב יותר .ומאחלת לך ולמשפחתו תהיו חזקים.ממני שכאבת תמקרה..הרבה בריאות ושלווה לכם!

הילה2004

New member
צחי יעקב 1976-2005

בתאריך 23/2/2005 שעה 3:50 השתנו חיינו באותו בוקר ארור צחי נפטר אחרי 10 ימים של חוסר וודאות והמון תקווה הכל קרס. במהלך החודש הראשון את הגעת אלינו והיית כל כך רגישה ומקסימה והדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו באותו הערב כשישבנו בחדר של צחי הוא למה היינו צריכים להפגש בנסיבות כאלו..?? למה לא יכולנו להפגש בדרך אחרת שמחה יותר ולשבת באותו החדר עם צחי ואבינועם. כל כך קשה להסביר מה עובר על משפחה שמאבדת את עולמה בלי שום סיבה פשוט בשניה הכל נגמר אין מילים שיתארו את הכאב,הכעס ורגשות הנקמה שמוצאות את דרכן לליבנו. הכאב הזה לא ילך לעולם,בשניה שהרוצח השפל דקר את צחי בליבו הוא דקר משפחה שלמה. שום דבר כבר לא יהיה אותו דבר הכל השתנה בן רגע בגלל טיפשות וגאווה שהתערבבו במוחו המעוות של רוצח בן 17. הגיע הזמן שמישהו במדינה הזאת יקום ויקח אחריות על האלימות הזו ויפסיק אותה הגיע הזמן שמשהו שמשהו ישתנה כבר אחרת אנחנו כולנו בדרך לאבדון מוחלט. הגיע הזמן שהחוק יחמיר ויעניש את העבריינים הרוצחים האלו ולא יגן עליהם רוצח מקומו מאחורי סורג ובריח לכל שארית חייו.

george michael

New member
אגב

מה אם אותו בן בליעל שרצח את צחי יעקבז"ל? שיחררו אותו למעצר בית? כמו שכל פעם משחררים?

הילה2004

New member
הוא במעצר עד תום ההליכים

אבל אנחנו לא מאמינים שיחמירו איתו בעונש כי הוא קטין ובמדינת ישראל יש הגנה מלאה על קטין אפילו אם הוא רוצח

george michael

New member
עונש מוות ומיד

לרוצח שפל כזה אין זכות לחיות בארה"ב מזמן עונש מוות או מאסר עולם בלי אפשרות חנינה

למעלה