מענין איפה ...

ננסנס

New member
אוףףףף

חבל, רציתי מאוד לבוא! פעם הבאה, בכל שעה רק לא בין 5-8 בערב (שעת המקלחת, אוכל וסיפור לפני השינה של המתוקה הקטנה...) אהבתי את רעיון "על האש" בהמפטונס, אני מביא ת'צלעות כבש...

רעיון מעולה

אני אביא את הקבבים המפורסמים שלי
אבל את הצפרדע אי אפשר לעשות על האש!!

Guy K

New member
כפרה את יודעת מתי בערך אני בשכונה

אני עוד לא סגור על זה אבל אם יוצאת פגישה כשאני אהיה בג'רזי..... יגיעו גם בישולים ממטבחו של השף המפורסם אבא.

הופה!!!

עלינו על מטמון זהב כאן. אני מציעה שכדאי מאוד שנחכה עם העניין, לא בכל יום מקבלים הצעה שכזאת. אני עדיין מחכה לפגוש את השף אבא הזה... אולי הוא ילמד אותי כמה דברים!!!

תחכו לי בבקשה עם המפטון ../images/Emo13.gif

אני נורא מקווה להגיע בקיץ לאיזור - עוד לא ממש יודעת מתי וכו', אבל יהיה ממש כייף אם אוכל סוף סוף להכיר את הפרצופים שמאחורי השמות הידועים. אז תעשו טובה, תחכו לי, טוב???

רק שתגיעי כבר!!

את כל הזמן מבטלת תכניות ונוסעת למקומות חמימים יותר!! ואני יודעת שזה הכל בגלל שאת מתקמצנת על להתחלק איתנו בילדות היפהפיות שלך. תודי!

רגע, מה? לא הגיוני???

התכשיטים שלי הן רק שלי
חוץ מזה, בטח שיותר כייף לסוע למקומות חמימים יותר. אבל באמת שאני נורא מקווה להיות בקיץ באיזור ניו יורק. חוץ מזה, מה אני יודעת? תארי לעצמך שאני אגיע בפסח, ומר צפרדע יחליט שהוא עדיין מעדיף את הבטן של אמא שלו מבפנים? אז מה, אני אגיע לקפאון שלכם לחינם? (טוב, נו, זה נכון שגם את נמצאת שם, אבל בכל זאת
)

אני לא מאמינה ששעון קיץ...

והשלג לא מפסיק לרדת. זה בכלל לא מצחיק!! וחוצמזה חסר לו שהוא נשאר שם יום אחד אחרי התאריך שלו!! יש לי תכניות! מה הוא חושב לעצמו? קודם נעשה סדר פסח, ואז נישן טוב בלילה, ואח"כ נקום בבוקר והוא יתחיל לצאת, ושרק ידאג לעשות את זה לפני שמסתיים החג, והכל יהיה בסדר.

תגידי משהו

כבר את חושבת שהוא יודע לקרוא? ועוד בדיוק בספר שאת רוצה שהוא יקרא?

depechemode

New member
עדיין מוזר לי שהם נותנים תאריך

מדויק למתי התינוק יהיה "well done".. זה הולך לפני מתכון? שימו אותו על 200 מעלות לכבערך 9 חודשים ולא לשכוח את הקיסם!

למעלה