מענין איפה ...

iditbs

New member
מענין איפה ...

גריני,ננסנס, ענתול, עדי עוד כמה מזקני השבט. משהו ראה? משהו שמע?

ננסנס

New member
אני כאן...

מתעדכן... אחרי סופשבוע גדוש... המון התרוצצויות ועוד במזג אויר די מגעיל.

ננסנס

New member
אז זהו...

שלא הייתי. כפי שציינתי אני בימי ראשון נעול בין 6 ל 8 וכשהתקשרתי, החבר'ה כבר החלו להתפזר. אז נחכה ששמוליק יתחבר ויספר...

אני אמנם לא מזקנות השבט.

אבל אני כאן. אחרי ששלחתי את האיש שלי לצפות בסרט ישראלי בקולנוע...!!

iditbs

New member
זה מה שהוא אמר לך...

שהוא הולך לעשות...

shaltomato

New member
עמוס גיתאי

אחותי הדואגת : וואלה צדקת - מה זה פלצן הגיתאי הזה. קשה להגיד על נושא כואב , שהסרט חרא.

זקנים אמנם ../images/Emo161.gif

אבל איכשהו יצא שהשנה אני הכי צעירה בסדר!! איזה פדיחות. ולגבי המפגש, גם אני לא יכלתי להגיע לצערי - היום היה בסימן אימוני הבריחה מהכלא של הצפרדע וכל היום היו לי צירים זוועתיים. הוא נתן לי הנחה בין שש לשמונה, הספקתי לקפוץ למקלחת וללכת לסופר, אבל בדיוק כשהגעתי לשם זה שוב התחיל... הגעתי הביתה בעשר אחרי עמידה של שעה בתור (איכס) עם צירים, ועכשיו אני הולכת לישון, חסר לו שהוא מעיר אותי הלילה. מחר בבוקר נראה מה תיגד הרופאה על האימונים האלה. בטלפון כל מה שהיה לה להגיד זה שזה שום דבר וזה יכול להמשך עוד שבועיים ככה. ורק היום נפל לי האסימון שזה הולך באמת לכאוב!!!!

נראה לי שאת צריכה..

להגיד שלום יפה לכולם כי מחר את כבר שם...!! אז אני כבר מאחלת לך לידה קלה וחוויתית. (ואם כואב מותר לצעוק)!!

בינתיים אני עוד כאן...

אחרי לילה קשה של כאבי גם ורגליים. אני כבר לא יודעת מה זה מה, מה זה צירים ומה זה לא. בתשע וחצי יש לי תור לרופאה ואז נראה. אולי את צודקת וזה יקרה מוקדם מהצפוי, הלוואי! בינתיים אני סתם סחוטה מכל הכאבים הפתאומיים.

MicMik

New member
אז את מחייכת?

לפי הממצאים החדשים, החיוך של המונה ליזה הוא בגלל הריון, אך אולי לא מתקדם כמו שלך, כי היא נראית רגועה ובכלל לא סחוטה

עכשיו אני מחייכת ועוד איך ../images/Emo13.gif

חרתי מביקור אצל הרופא, ונראה שהצפרדע ממש ממש ממש ממש קרוב, וכבר מתחיל לרצות לצאת
רוב הסיכויים שהוא יצא לחופשי עד החג, או מקסימום ביום בחג. איזה כיף לי!!!!!!!!

חס וכרפס

אבל - לפחות יהיה מישהו צעיר יותר ממני איתנו בסדר שישיר את הקושיות!! (או יותר נכון יצרח אותן)

iditbs

New member
עדי, בטח קראת כבר הכל

אבל זה חדש ואולי יעזור לחכות בסבלנות...

מה זה אומר, שאני צריכה לחכות לו??

כי לא נראה לי שיש לו שום רצון לצאת משם. טוב לו, מאכילים אותו, הוא יכול לישון בשקט, סוחבים אותו לכל מקום, הוא יכול לדגדג את אמא מבפנים... אז למה שירצה לצאת?? אולי אני צריכה להתחיל להשמיע מוזיקה מרגיזה או לדגדג אותו בחזרה, אולי אז הוא ייצא??

greeneyes3

New member
התחברתי לאינטרנט! הייתי מנותק......

הקיצר! היה ערב סבבה...... חבל שענת ובן זוגה וננסנס ובת זוגו לא הגיעו..... באו בסביבות 9 אנשים למקום... רובם אנשים שבאו למפגש האחרון שארגנו לפני כמה חודשים.... המקום היה ממש עשר..... סידרו לנו כמה ספות ממש לצד הבמה שעליה הופיעה רביעייה של ג'אז מעולה... המוזיקה היא תמיד עשר במקום..... הקהל גם תרבותי ונחמד מאוד.... אין כמו דאונטאון מנהטן בסופי השבוע... ובסוהו בכלל... אז הגיעו : רן ( המנהל מYNET) נורית עם שתי החברות שלה : סיגל ואורית עדי אסף חבר של עדי מהתיכון סער חבר של רן ננסנס צלצל לי בסביבות 8,אחרי שיצאנו מהקפה ונכנסנו לאיזה בר מסעדה לאכול המבורגר ממש בסמוך לקפה בפינת MERCER וSPRING אם אני לא טועה... 3 שעות הסתלבטנו ביחד,הייה ממש כיף... YYY איזו רכילויות רצו במפגש.... צוחק אתכם... הייה ממש כיף... נעשה עוד מפגש אחרי פסח... נארגן קבוצה יותר גדולה...המקום ממש מדליק ,אין אפס שם....אי אפשר ליפול עם האוירה... והחברה היו יותר מתוקים ממתוק..... בקייץ גם כשיהיה חם...נעשה על האש אצלי בהמפטון( ומי שיבוא ,נעשה מזה יום שלם...כי זאת נסיעה של שעתיים מהעיר ניו יורק) שמוליק

depechemode

New member
יו המפטונז...

לא יצא לי להיות הסופש בניו יורק
.. לאחרונה אני מוצא את עצמי מחפש תירוצים כדי לבוא לעיר.. אולי כשהשלג הזה יפסיק והשמש תצא

למעלה