מעניין...

נדמה לי

New member
נראה אותך

מכניסה כוס תה ודטורה לתוך המציאות של חינו... יש דברים שהם פה או שם,ועדיף גם ככה להשאיר אותם.

R a c h e li

New member
כניראה

מדובר על הודעה שפתח N D R אהובי וגם שרציתי להגיב כשהזמן יתפנה לי ..... ואם זה לא זה אז פיספסתי כמה באלקונים
רחלי בכל זאת מבקשת שליחת תנינים.......(אישהו קוד )

הדבר הזה פשוט לא מבין..

קוקי אנדי, הדבר הזה פשוט לא מבין ולא יבין. כמו ליצן זקן בקירקס שאף אחד לא מתלהב מהטריקים שלו, שאף אחד לא מוחא לו כפיים, אבל הוא לא יוצא מהזירה...הוא לא מבין.. בין היתר הוא לא מבין, כי בפינה עומדים כמה זקנים שלא נעים להם..אז הם מוחאים כפיים.. כמו מנהל שהחברה שלו על-סף ריסוק, פשיטת רגל, שנוא על העובדים, כולם מלכלכים אליו, אבל הוא לא מבין... בין היתר הוא לא מבין, כי 5 נטולים, מלקקים לו, ואומרים לו כמה הוא יפה וחכם..כמה הוא בסדר וכל העובדים טועים.. הדבר הזה פשוט לא יבין, הוא בטוח שהוא מעולה, בטוח שאין לו תחליף...לא מבין כמה מקסים היה יכול להיות המקום הזה. אשכרה רואה עצמו כקדוש מעונה, כמי ששוכב על הגדר בשביל להציל את הפורום.. הדבר הזה פשוט לא יבין... אגב, בפורום הזה מותר להשמיע כל סוג של ביקורת, בכל דרך, ובכל שפה, על כל דבר..: בתי המשפט, הגרוש הגרושה הגברים הנשים פקידות הסעד המורים המורות, המשטרה, הטלוויזיה כמעט על הכל.. כי על המנהלת אסור...

ה"דבר" הזה?

זה לא נקרא ביקורת. זה נקרא השתלחות בשפה גסה ופוגענית. רוצים להחליף מנהלת? בבקשה - להתארגן עם נימוקים ענייניים, דוגמאות שמוכיחות את טענותיכם, וגיבוי של חברי הפורום שתומכים במהלך. אנא פנו להנהלת תפוז והניחו לנו עם שרשורי המדון. כולם מלכלכים עליו? מי זה כולם בדיוק ולמה זה טוב ללכלך? כנ"ל כל שאר מהנ שכתבת, קדוש מעונה וכו. הכל לא רלוונטי. פשוט לא רלוונטי. רק דמגוגיה מתסיסה ללא כיסוי עובדתי. בפינה עומדים כמה זקנים שלא נעים להם? אני יכולה להעיד רק על עצמי. באמת מאד מאד לא נעים לי. לקרוא כאן. בכל פעם שפותחת, סוגרת. ולא יכולה לקבל בשום אופן שזה רק בגלל המנהלת, תהיה מי שתהיה. אני גם אולי דיי זקנה רק כדי לשתף אותך בדבר אחד. אמונה שלי על התנהלות העולם, אם תרצה. "חוק התהודה". משהו שמאחוריו עומדת אנרגיה שלילית, ימשוך רק עוד מזה. וזה בדיוק מה שקורה פה לאחרונה. ואין לכך שום קשר לניהול הפורום, למחיקות או לחסימות. רוצים משהו לטובת הקהילה - נא לפעול בטוב. חשבונות אישיים תסגור באופן אישי. אתה מזהם פה תודעה של מאות אנשים. הנה לך ביקורת! בכיף שיהיה לך. על החתום בשמי האישי רינה

המון תודה.

שמח שהצלחת למצוא את עצמך בתוך ההודעה שלי. עבודה יפה ! ולגבי זיהום התודעה, אינך חייבת, ממש כמו אחרים, לקרוא כל הודעה. אגב, אם ניקח את "חוק התהודה" בהקשר להודעה שלי, מהו החלקיק שלך בחוק ? אגב 2, אם לא הייתי מתנסח ב "הדבר הזה", והייתי קורא ל"דבר" בשמו, "הדבר" היה מוחק את ההודעה. קפיש ? אגב 3, ההתנסחויות הבוטות נולדו לאחר אין ספור הודעות עדינות, מרמזות, רומזות, מבקשות, מתחננות, שהתגובה היחידה אליהן, ממש כמו היום, היתה מחיקה וחסימה, והתעלמות במסרים. אגב 4, נסיונות לפנות להנהלה שמעל ל"דבר" נתקלה בחומה בצורה של סילופים ושקרים פרי מוחו של הדבר, כפי שהעבירם. יום טוב,

אם אתה כל כך צודק

בטוחה שתצליח להוכיח מעבר לכל סילוף. ולהביא עמך תומכים רבים מספור שיפריכו כל טענה שקרית. החלקיק שלי "בחוק" התהודה" הוא כל הודעה שכתבתי פה אי פעם ואתה מוזמן לחפש בארכיון. לכל השאר לא מתיחסת, כי ממש לא בא לי להגרר לזה באופן אישי. חבל על האנרגיות שלי. ביקשתי שתחוס על האנרגיות של כולנו, אבל כנראה שזה לא יעזור. אז אני אקבל את עצתך ואפסיק לקרוא את ההודעות בנושא. תודה רינה

משפשפת עיניים..

השרשור של NDR נמחק? וכי למה? ההסברים שלך דינה אינם מספקים יותר..

שלא יכאב לאורך זמן

אילנה תחזור..חחחחח..לא לדאוג..זה רק מצב ענישה קצר..היא תוסיף כמה 11111111111 והכל יהיה בסדר..

jane34

New member
דורשים?לא את דורשת.....

יכול להיות שאילנה עזרה לך מאד בדבר אחד או שניים ואת מחזיקה ממנה אבל לי היא ממש לא חסרה! דינה....קבלת צל"ז- זכית בו בחסד ולא בזכות! תודה.......על השקט שנהיה פה שוב בבית

למעלה