מעניין...

N D R

New member
המממ דינה

לא עמדת בלחץ. ביקורת אם נכונה וגם אם לא, עדיין לגטימית בתפוז. אני הייתי מציע לך בדברי ההסבר בנוסח דובר צה"ל מוסר לדייק בדבריך שמא תביכי את עצמך. האמת שלי ממש לא מזיז שמחקת את ההודעה שלי. מזיז לי על כל אלו שמחקת את התגובות שלהם להודעה שלי. אבל ההחלטה אם זה מזיז להם או לא היא שלהם. דינה, תעשי טובה - תפני את הבמה.

נדמה לי

New member
מכוון שאינני מניח

שאתה חושב שכתוצאה של בקשתך תקפוץ לה דינה ותפרוש מניהלו של הפורום היתי באמת מעונין לדעת מה מצפה אתה שיתרחש עכשיו כתוצאה של השרשורים הללו.

N D R

New member
אתה ואני לא נפגשנו

קצת התכתבנו. צריכים להסתכל לי בעיניים כשאני כותב ורק אז אפשר לדעת מתי אני (לא היא) עוזב את הכיסא פותח גליון של Project קובע משימות מקצה משאבים, קובע אבני דרך, בוחן מסלולים קריטיים ויוצא לדרך. זה עדיין לא קרה אבל זה על הקצה. מעטים הפרויקטים לטובת הקהילה שנגשתי לבצעם ונכשלתי.

נדמה לי

New member
אז תקן אותי אם טועה

מכוון שלבנתיים לא מתכוון לישם יהיה זה לבנתיים סתם בוץ שמשליך... אינני נכנס לנכון או שלא, אלא אך ורק למהות של הצורך לכתוב זאת.

N D R

New member
איפה ראית בוץ?

אני לא ראיתי. אולי בשפה ברורה יותר ובמשפטים ארוכים יותר אצליח להבין יותר.

נדמה לי

New member
אני משוכנע שלהבין

אתה מבין גם עכשיו...אבל הבטחתי לשתוק קצת בעניין.

N D R

New member
למי הבטחת?

יש דברים מאחורי הקלעים שאני לא מודע להם?

לדינה, אלא למי ?

היא בוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ובוחשת, ומתמסכנת..

../images/Emo4.gif

ואני (שבוחרת להאחז באנונימיות) מוצאת פסול בתרומה שלך דינה, ע"י פרסום תכנים ממסרים אישים שקיבלת כמנהלת פורום גרושים גרושות, בקומונת הבנות. לא השכלת לעשות את ההפרדה וחבל שכך.

cookie13

New member
בבקשה ממך

תשאירי את החדר האדום מחוץ לסיפור. אנחנו מנסים לפתוח כאן דיון אחר. תתאפקי מקסימום, קחי אימודיום זה עוזר למערכת העיקול

נדמה לי

New member
אני מקווה

שאת מבינה לבד שבשביל להשאיר את החדר האדום מחוץ לספור זה כבר מאוחר מידי...ביחוד כשכל הוויתו וסיבת קימו הינה קונטרה לכאן.

d a n i e l s 5

New member
את צודקת !

רק חבל שלא חשבת ככה גם לפני כמה ימים.... אולי היית מונעת את כדור השלג הזה.... אין ספק שההצעה "תתאפקי" ....היא טובה !

deena

New member
תכנים ממסרים אישיים?

שקשורים בניהול הפורום? מעולם לא פורסמו על ידי באף קומונה.

מצוטטת

New member
הידעת../images/Emo35.gif

שהזיות הופכות לפעמים למציאות............. אה, לפעמים גם הפוך....... בכלל זה בוKר של הפוך על הפוך חשבתי הזייייייה מקורית ה~ו~פ הפכה למציאות מדהים

למעלה