מעניין...

cookie13

New member
לא

כנראה שאני זקוקה לחומר הרבה יותר חזק. ולמה סוכרזית??? אני לא כוסית מספיק?? יאלה יאלה תביא לי גם עוגיה!

N D R

New member
קוקי בואי נשים קומפרסים אחד לשניה

לאן נעלם שירשורי החביב? הלך נבל דעך
מישו עשה במקרה קופי פסט?

cookie13

New member
אנדי

מכיר את הסדרה "אבודים"? בטח כבר שמעת, נכון... קופי פייסט לא ממש, אבל צילום מסך לפעמים יכול להיות משעשע. אגב, סלחת לי על אתמול, נכון??

נדמה לי

New member
תני לי לנחש...

זה עומד להיות שרשור ארוך על כלום... בעצם עכשיו שהתערבתי זה בטח כבר ימלא אותו בסיבה.

cookie13

New member
אמרתי לו נדמה לי

שאתה מאוד דומה לי, והוא אמר בדיוק אותו דבר בדיוק אותו דבר. לה לה לה לה לה

נדמה לי

New member
במקומם

היתי דורש הכסף חזרה. לא רק שזה מתוך ספר שמוכר לכל אדם |אמרנו כבר קרדיט?} אלא תהיה זו הפעם החמישית בשבוע האחרון פה בתפוז.

deena

New member
לא, את לא הוזה.

מסרים אישיים, תוכן מתוך קומונות (בעצמם חסמו לפני פחות מחודש מעל מחצית מחבריהם), הערות עוקצניות, ניתוחי אופי של גולשים, תלונות לגבי אופן ניהול הפורום? הכל או במסר אישי או בקומונה שמצטטים ממנה או בפורום משוב בתפוז. וכדי לחסוך ממך לטרוח לשאול שוב? גם זה יגיע ל
. בוקר טוב ויום נפלא שיהיה לך.

נדמה לי

New member
מצחיקה...

"בעצמם חסמו לפני פחות מחודש מעל מחצית מחברהים"אם זו לא עוקצנות,וסילוף המציאות לא יודע מה כבר כן... נהלי והכל יעלם,תבואי אם המטאטא וזו רק שאלה של זמן...

deena

New member
כן. גם אני יודעת להיות עוקצנית.

נמאס לי לשתוק ולחייך.

נדמה לי

New member
הצעה אחרונה ואשתוק

בנושא הזה לתמיד...או לפחות לכמה שעות. נהלי... על תרדפי אחרי דעת קהל על תערכי סקרים על איך ולמה על תעשי טובות או קיצורים לאף אחד. נהלי. הגישה של המטאט של אחרי לא עוזרת לאף אחד. תטווי לך קו,משלך, עימדי מאחוריו בדיוק כמו שהנהלת תפוז עומדת מאחוריך. תובילי נושאים תפתחי רעיונות אולי אפיל צרפי לך לניהול עוזרות... היי מנהלת או זוזי הצידה,כי החבל עומד להגמר.ועימו גם הפורום. וחוץ מזה,כי מגיע לנו {כמו גם לך} מנהלת שמובילה המקום לגבהים חדשים.

זה לא פייר...

מה שאתם עושים...והאמת לא חוכמה גדולה! לנהל זה לא קל במיוחד שהכל וירטואלי...וכל מי שמבקר פה מיסתתר מאחורי איזה ניק.. אין לי מושג מה היה פה לאורך זמן.. אבל כשעושים "עליהום" על מישהו/מישהי שעושה מה שהיא עושה בהיתנדבות...וכיניראה שאם היא בכלל מגיבה לכם אז באמת אכפת לה מהפורום... אני פשוט מסיירת בפורומים אחרים שבהם כשיש ביקורת על המנהל הוא אפילו לא טורח להגיב.. הצלחה של פורום (ושל כל דבר..)היא כשיש שיתוף פעולה בין המנהל לחברים ולא כשמחפשים אותו כל הזמן..

למעלה