מעניין שבכינוס י שבט גולוכובסקי בא לזמרוני,

בן הצבי

New member
והאם העם יכל ``לפטר`` את המרגלים?

רק משה רבינו יכל לעשות זאת, ובמקרה דנן הוא לא עשה זאת. אין לנו אלא לסמוך על בחירתו של בן עמרם, עד לביאת משיח, אז יבוא הממונה עליהם ויתחשבן איתם אם צריך ח``ו. בקשר למינוי של ש``ד וולפא - מאוד מעניין לדעת אם הוא אכן קיבל מינוי קבוע כזה, וגם אם כן - האם סמכותו בעניין גוברת על סמכות הבי``ד בארה``ק.

משיח now

New member
בעניין א"י הרב וולפא הוא זה שקיבל מהרבי

את הסמכות לפעול בעניין, ולא שום ירוסלבסקי וש'ות! עכשיו אתה מבין כמה אתה מגוחך שאתה שואל אם הוא באמת קיבל, כיוון שלא נוח לך עם עובדות??? אז אם אתה רוצה, תואיל לעיין בגיליונות של עיתון "כפר חב"ד" לפני ג תמוז ותראה לבד לאיזה שבחים הוא זוכה שם בעניין זה! ואגב עוד דבר- עיתון כפר חב"ד גם הירבה לציין את שבחיו של הרבי כלפי הרב וולפא הרבה אחרי הסיפור בסוכות תשמ"ה, רק שכיום מן הסתם החבר'ה הנלוזים הללו רק מחפשים דם, ולכן יביאו כל דבר שמטרתו לפגוע!

בן הצבי

New member
אני רואה שאין מה לדבר איתך.

אתה לא מבין מה אני כותב, ובקושי מבין מה שאתה בעצמך כותב. חזור לחור ממנו יצאת, ותפסיק להטריד את חב``ד.

משיח now

New member
כרגיל אתה משמיץ כשנגמרו לך התשובות- ואגב אמרת

שגם אתה לא גדלת בחב"ד- אז באיזה זכות אתה מדבר נגד רבנים שגדלו בחב"ד ומסרו למענה את כל כולם???? חתיכת אפס!!!

בן הצבי

New member
מי גדל? זמרוני? הלפרין? אולי נחשון?

על מה אתה מדבר? מי שמצטרף לחב``ד, צריך לקבל את מרות הרבי, והבי``ד אותו מינה הרבי. מי שלא מקבל מרות זו, אינו חב``דניק, נקודה. הוא מורד ופושע.

shaulig

New member
אתה באמת לא יודע מה הרבי אמר על וולפא?

תקרא!! לינק 1 לינק 2 לינק 3 אנחנו לא נעזוב את חב"ד אתה לא חבדניק את וחבריך עם זבל מרוכז של חוזרים בתושבה וחולי נפש שהורסים כל חלקה טובה בחסידות חב"ד המפוארת. אל תשווה את המרגלים לוולפא ולזמרוני. המרגלים לא הלכו לעשות "מבצעים" בבתי זונות סליחה בפאבים.

משיח now

New member
אני יודע ועוד איך, וכבר השבתי על כך מאה פעם

לחברים שלך שבאו לפה להרוס את הפורום! בתשמ"ה אכן היה עוד מוקדם לפרסם את זהות המשיח, באופן שזה יתקבל אצל אנשים. משא"כ בתשנ"א, בשיחת ש"פ שופטים אומר הרבי במפורש את הדברים הבאים: "ישנה ההוראה כנ"ל, שצריכים לפרסם לכל אנשי הדור, שזכינו שהקב"ה בחר ומינה בעל-בחירה, שמצד עצמו הוא שלא בערך נעלה מאנשי הדור, שיהי' ה"שופטיך" ו"יועציך" ונביא הדור, שיורה הוראות ויתן עצות בנוגע לעבודת כל בני ישראל וכל האנשים דדור זה, בכל עניני תורה ומצוות, ובנוגע לחיי והנהגות היום-יום הרגילים, גם ב"בכל דרכיך (דעהו)" ו"כל מעשיך (יהיו לשם שמים)", עד - הנבואה העיקרית - הנבואה ש"לאלתר לגאולה" ותיכף ומיד ממש "הנה זה (משיח) בא".(דבר מלכות ש"פ שופטים תשנ"א)

משיח now

New member
"בית דין" רבני חב"ד היה אמור לעשות סדר בצא"ח,

אבל זו באמת בעיה לבוא בטענות לפחדנים וסמרטוטים, לכן מה שרובנו בוחרים לעשות זה פשוט להתעלם מהם, וכן- אני לא מתבייש להצהיר על כך בגלוי, כי כשאני אני רואה איזה מאפיה מושחתת השתלטה על מוסדות חב"ד, איך נוכל אח"כ לבוא בטענות לשחיתות שחוגגת פה במדינה, שהרי סוף כל סוף אולמרט, ברק ופרס לא לומדים חסידות, ואם אהרונוב וברוד לומדים ובכל זאת הם כאלה- אז מה אנו אמורים להגיד?....

משיח now

New member
אתה ממשיך עם השטויות- "בית הדין" תמיד התנגדו

לכנסים של הרב זמרוני, ובכל זאת גולוכובסקי בחר להגיע לכנס י שבט כשהיה לו נוח...

shaulig

New member
אני רואה שבן הצבי צודק

אי אפשר לדבר איתך בהיגיון כי אין לך כזה.

משיח now

New member
רק שאתה הודית אתמול בעצמך שאתה כבר שנים מנותק

מחב"ד, כך שאתה האחרון שיש לך זכות לבוא ולהטיף לאחרים- אני אולי רק ארבע שנים בחב"ד, אבל אני מחובר לשיחותיו הק' של הרבי בכל הנושאים שעלו פה לדיון עד עכשיו, ואתה לעו"ז רק עסוק בהזיות ובדברים ש"נדמה לך"....

shaulig

New member
אני "מנותק מחב"ד"

אני סך הכל לא מגדיר את עצמי כחבדניק כי אני לא יכול לעמוד בדרישות של חב"ד. ולחב"ד יש דרישות מאוד גדולות. מה שכואב לי שאני נולדתי וגדלתי ואני גדל בבית חב"די ואחד שמגיע מבחוץ הורס את חב"ד ועוד מטיף לי.

משיח now

New member
בזה אתה צודק- אבל ביקשתי ממך רק דבר אחד:

כולנו נופלים, ולעולם לא אבוא בטענות למי שלא עומד בהוראות ובדרישות הגבוהות של הרבי כפי שכתבת בצדק ( בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שישפטו אותי על כל צעד ושעל ), אבל עם כל הכבוד- מה שבאמת בלתי נסבל אצלך, שאתה כבר יממה שלימה מעביר פה ביקורת ומשמיץ חסידים ורבנים שמוסרים את הנפש יומם ולילה למען כל ענייני הרבי ( ושהלוואי שאני ואתה נהיה אי פעם ראויים אפילו לצחצח את נעליהם ), כותב בלי סוף עובדות לא נכונות, שיכולות להיכתב באמת ע"י מי שלא נמצא כלל בעניינים, ואתה עוד בא בטענות אליי שאני בוחר ברבנים מסויימים ולא ברבנים שאתה אולי היית רוצה. אתה בכלל לא קולט כמה שאתה מגזים????

למעלה