מעניין \ מפחיד

מעניין \ מפחיד

לאחרונה קורה לי דבר מעניין \ מפחיד- אני הולך לי ברחוב או מבצע כל פעולה שיגרתית אחרת (מפחיד, הא?) ותוך כדי חושב על כל מני דברים - כרגיל. אני מתחיל להעמיק בדברים האלו כל כך עד שאני מדמיין אותם בבהירות של חלום כמעט. אחרי זמן מה אני "מתעורר" ומגלה שאף אחד לא שם לב אפילו. לדוגמה: הלכתי רחוב שלם בלי להיות מודע לכך ולא העירו לי על התנהגות מוזרה. או דוגמה אחרת: פעם נסעתי באופניים בירידה די תלולה, והתחלתי לחלום בהקיץ באופן המפחיד הזה, ואחרי בערך חמש דקות גיליתי שאני דוהר על האופניים במהירות מסחררת וכי בחמש הדקות האחרונות לא קרה דבר מיוחד כלשהו- פניתי בכל הסיבובים בלי להיות מודע לכך. או שאולי זה לא הייתי אני? כי כשאני "חולם" כך אני מרגיש התרחקות מהגוף, אני לא ממש יודע איך לתאר זאת, כאילו אני מרחף משם, והגוף פועל על אוטומט. וכנראה אף אחד אחר לא שם לב... לאחרונה זה מתגבר מאוד אז העליתי את זה לדיון. תגובות בבקשה!

Ethan16

New member
יכול להיות...

לדעתי זה נראה שהתת מודע שלך פועל כשאתה חולם בהקיץ... למשל, כשהלכת והתחלת ללכת; התת מודע שלך המשיך את הפעולה.... לגבי "החלומות" , יכול להיות שאתה סובל מנדודי שינה? או משהו שמותיר את הגוף או את הנפש עייפה? אבל אני רק מתלמד... את תסמוך על הקול שלי...

baa

New member
אני מכירה את זה!!

זה קרה לי פעם מזמן (כמה פעמים) כשהשיא היה מה שבהסתכלות לאחור נראה לי כחוויה חוץ גופית (אני עד היום לא בטוחה אבל לא מצאתי לזה הסבר אחר) כאשר חזרתי לגוף שלי (יש לציין שלא ראיתי אותו בזמן החוויה החוץ גופית) עמדתי במקום אחר מהמקום בו עמדתי לפני זה כשאני לחלוטין לא זוכרת את עצמי הולכת את המרחק הזה (זכרתי רק חוויות מהגוף האסטרלי). בכל אופן שאלתי כאן כבר מספר פעמים (ואני כמובן אנצל את ההזדמנות ואשאל שוב) האם הגוף הפיזי יכול להמשיך ולנוע בזמן שאני משוטטת מחוצה לו? עד עכשיו לא קיבלתי תשובה. בכל אופן, אני מציעה לך לנסות לצאת מהגוף (עדיף לא בזמן שאתה רוכב על אופניים) ולשייט קצת :) אולי זה יעזור, ואם לא זה יכול סתם להיות כיף...

THE gray

New member
אני קורא עכשיו

את By Robert Peterson-OBE והוא מספר שם על פעם אחת שהוא היה נורא עייף והוא החזיק פחית ואז הוא הרגיש שהיא החליקה לו והוא חיכה שיהי קול של נפילה וכלום לא קורה ואז הוא הבין של היד שלו עזבה את הפחית אלא היד האסטרלית שלו עזבה אותה, ובעצם למה לא מה משאיר את הגוף האסטרלי שלנו במקום בכלל...

nubis

New member
זה פשוט מואד

בזמן שאתה לא בגוף כלומר חולם בהקיץ משאיר את הגוף על טייס אוטומטי. זו תכונה שיש אצל כל אחד בהרבה מיומנויות פיזיות למשל אתה לא צריך להתרכז על איך להפעיל מזלג וסכין ללעוס ולבלוע כשאתה אוכל כי זה פשוט קורה למרות שכשנולדתה לא ידעתה איך אוכלים. בכול מקרה זו לא התנהגות בריאה למאג לתת למודעות לרחף מחוץ לגוף בלי שליטה. לכן אני מציע שתדאג לקרקע את עצמך על ידי כך שתשים לב מתי זה קורה ותפסיק את זה במקום. בברכה אלמוג

אבל

זה נורא כיף!!! וחוץ מזה אני לא סתם חולם בהקיץ, אני שקוע בזה כל כך חזק שאני אפילו לא רואה, שומע, מרגיש, מריח וטועם בזמן שאני "חולם" כך. יכול להיות מולי קיר ואני לא אשים לב. אם הגוף לא היה ממשיך לפעול על אוטומט כנראה עכשיו הייתי כבר מת! ועוד דבר- זה בילתי נשלט! אני מבצע פעולה כלשהי והדבר הבא שאני רואה זה אותי במרחק מסויים משם, בלי זכרונות מהדרך ולרוב גם מהחלום.

jbu

New member
זה קרה לי

אבל בשיעורים (מרוב שעמום) אתה חייב ללמוד לשלוט על זה כי כמו שאמרתה:"יכול להיות מולי קיר ואני לא אשים לב. אם הגוף לא היה ממשיך לפעול על אוטומט כנראה עכשיו הייתי כבר מת!" אני במקומך הייתי יותר נזהר ושם לב לדברים האלו, אולי תנסה לנהל את החיים שלך עם יותר מודעות לסביבה, תשים יותר לב למה שמתרחש כדי שלא תרחף לך נראה לי שהריחוף הוא משעמום ואם כך המקרה פשוט תנאג שלא יהיה משעמם לך כדי לא לרחף. כשרציתי לחזק את זמן התגובה שלי כשלמדיתי נהיגה הייתי לוקח שרשרת שהייתה לי, שוכב על המיטה, מחזיק אותה ביד אחת וביד השניה נותן מכות קלות ואז כשהשרשרת הייתה מתפרעת וכך אתה גם מפתח רפלקסים יותר טובים. יכול להיות שזה בגלל האימון שלך, כשאתה מתאמן תיצור אווירה שונה מהרגיל, אולי תוסיף נר ו\או קטורת עם אור מעומעם. בהצלחה

jbu

New member
אבנים שיכולים לעזור לך:

(Charoite) צ'רואיט אבן שמקורה בסיביר. צבעה סגול עם פסים שחורים. הצ'רואיט הינה אבן מעולה להורדת האנרגיות הרוחניות לקרקע או לחיבור הרוחניות שלנו עם המציאות. טובה מאוד לנטרול פחדים הקשורים לרוחניות. (Leopard Skin) לאופרד סקין מקלה על מצבי ייאוש הנובעים מרגשות הלב כגון פרידה, אהבה נכזבת, בגידה רומנטית וכיו"ב. טוב לאחוז בה כאשר אנו סובלים מחרדות או מודאגים מבלי לדעת או להבין מדוע. מאפשרת להתמודד בהצלחה עם פחדים גלויים ותת הכרתיים ולנטרל אותם. מחזקת את האינטואיציה. טובה במיוחד לאנשים בלתי יציבים המעוניינים להיות יותר מקורקעים. טובה לטיפול בבעיות עור. (Green Tourmaline) טורמלין ירוק נחשבת לאבן המושכת שפע כלכלי למי שמוכן לכך הן בהכרה והן בתת ההכרה. בעלת תכונות ריפוי והגנה חזקות במיוחד. טובה למיקוד היצירתיות. מגבירה את היכולת לתקשר עם הסביבה. מחזקת תכונות של כריזמטיות. טובה למקרים של עייפות יתר ושל תשישות. סותמת חורים שנוצרו בהילה מסיבות שונות כגון אלכוהול או סמים. אבן מרגיעה. טוב לאחוז בה במצבים של דאגה מפני אירוע כגון ראיון עבודה, פגישה ראשונה או מבחן. ג'ספר חום/צהוב (Brawn/Yellow Jasper) מסייעת להימנע ממעורבות רגשית עם אנשים בעלי השפעה שלילית עליך. מאזנת את ההורמונים בגוף. מגנה מפני תאונות. מחזירה אנשים "מרחפים" לקרקע. [מומלץ]

Rounin

New member
זה מוזר לי איך אתה לא שולט בזה

כי אני הצלחתי לפעמים להכנס למצב זה באופן שרירותי. אבל אני באותה תקופה ישנתי בצורה סדירה ולא היתי עייף כלל במשך היום, כיום אני הולך לישון ב 2 בלילה וקם בין 7 ל 12 בבוקר. אולי יש בעיות בשינה שלך שגורמות למצב הזה, אני בטוח שעם תמצא מאמרים על שינה תראה מה קורא לאנשים שלא יושנים כראוי. אבל בכל מקרה אתה יושן בעמידה וזה לא מצב טבעי, ואם אתה לא הולך לרופא בגלל זה, אז תשתמש בזה למטרות חיוביות מיסטיות.

אנשים, אני לא ישן!

פשוט השתמשתי בדימוי. ואגב, עכשיו כשלקחתי זאת לתשומת לבי, אולי אוכל לתפוס את זה בזמן ולכוון / לעצור זאת. בכל מקרה, תודה על התגובות.

THE gray

New member
זה

קורה לי לפעמיים כשאני קורא משהו ופתאום אני שם לב שאני איזה 5 דפים מאיפה שהייתי ואני קורא אותם עוד הפעם כאילו בחיים לא ראיתי אותם. וזה נראה לי פחות מיסטי ויותר בכיוון של הפרעת קשב, זה קורה להרבה אנשים צריך לבדוק את זה.

למעלה