איך הספר החדש שלו?
קראת? אני לא אנסה לכתוב כמו דוסטוייבסקי. זו תהיה התאבדות... הוא ראשית כל בונה המוני דמויות ומצליח לשמור על עקביות של כל אחת מהן. עד שכשאני, לפי השם, לא מצליח להיזכר במי המדובר, אני מצליח להבין לפי האופו שבו הוא מתנהג/מדבר. וזה מדהים אותי. אני על יותר משלושה גיבורים לא מצליח להשתלט. מי יודע, אולי בגיל מאוחר יותר... עכשיו, אחרי חתימת החוזה, התפניתי רגשית ונפשית להתחיל לעבוד על הספר הבא שלי... אני עובד מאוד מאוד קשה על עקביות הדמויות ולכן בחרתי לי בודדים, אם כי, אני כבר עכשיו מתחיל להרגיש שנכנסתי לסיפור קשה מדי... למזלי את הפרק הראשון והשני קראתי כבר המון פעמים ובכל פעם אני מוסיף ומשנה ומתקן ומגיה ומשפץ עבודה קשה... ס. יזהר אצליח לקרוא בחופשה כשיהיו לי ימים פנויים רק בשבילו. גם את סול בלו אני מפנטז לקרוא איזה יום. קראתי את הרצוג וזה התיש אותי-התיש... וזה עניין מוזר, כי כל אחד מגדיר "כבד" ספר אחר... בשבילי דוסטוייבסקי, טולסטוי, בולגקוב, נבוקוב, המינגווי, סראמגו, פרימו לוי, הכל זורם בלי בעיה. חיים באר אני לא מצליח לקרוא, בשום אופן לא. לא מצליח. אני קורא, ושוב חוזר ומתחיל מהתחלה ומתייאש. ואילו שמעתי מישהו שאומר שחים באר זורם לו ושהוא לא מצליח לסיים את על העיוורון... "זן ואומנות אחזקת האופנוע" מישהו אמר לי שכבד לו, והוא קורא את "האיש ללא תכונות" בכיף... מוזר העניין הזה...