הוא פרוטקציונר
א אביחי 33 New member 2/12/05 #23 הדס זה ממש לא פרוטקציה../images/Emo4.gif אני מעריץ אותה מעל שלוש שנים, ניהול בלוג רשמי במשך שנה וחצי, עושה הכל בשבילה, מפעיל מבצעים למען ילדים בשם הבלוג, לא מספיק מגיע? תאמיני לי שברגע שכל אחד ואחד כאן יעשה מה שאני עושה(בלי שום השתחצנות) זה יגיע לו.
הדס זה ממש לא פרוטקציה../images/Emo4.gif אני מעריץ אותה מעל שלוש שנים, ניהול בלוג רשמי במשך שנה וחצי, עושה הכל בשבילה, מפעיל מבצעים למען ילדים בשם הבלוג, לא מספיק מגיע? תאמיני לי שברגע שכל אחד ואחד כאן יעשה מה שאני עושה(בלי שום השתחצנות) זה יגיע לו.
ש שריתוששששש New member 2/12/05 #25 כפרעליךךך!! אביחיייי כל הכבוד!!! באמת כל הכבוד! אני אישית אף פעם לא אמרתי לך כמה אני מעריכה את כל מה שאתה עושה בשבילה... אבל אני כן מעריכה... ובטח שמגיע לך...! אם יש אדם שמגיע לו יותר מכולם זה אתה...
כפרעליךךך!! אביחיייי כל הכבוד!!! באמת כל הכבוד! אני אישית אף פעם לא אמרתי לך כמה אני מעריכה את כל מה שאתה עושה בשבילה... אבל אני כן מעריכה... ובטח שמגיע לך...! אם יש אדם שמגיע לו יותר מכולם זה אתה...
ה הדסי מתה על אגמי New member 2/12/05 #26 ביחוש, אני ידבר איתך במוצ"ש במסן ותזכיר לי לדבר איתך על מה שהרגע רשמת טוף ?
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 3/12/05 #28 ../images/Emo25.gifכנסי... אני לא פגשתי את אגם, אבל בכל הזדמנות שאני מצליחה לקלוט אותה, היא מדהימה כל היופי, הכנות והאהבה שהיא נותנת מראים הכל - גם בלי לפגוש אותה ואביחי, אני חושבת - מגיע לך כה"כ כי אתה משקיע הרבה, ואני מקווה שקראת את ההודעות של אביחי, והבנת כי הוא פגש אותה ובכל תיאור שלה שהוא כותב, - פשוט אין מילים קארינוש
../images/Emo25.gifכנסי... אני לא פגשתי את אגם, אבל בכל הזדמנות שאני מצליחה לקלוט אותה, היא מדהימה כל היופי, הכנות והאהבה שהיא נותנת מראים הכל - גם בלי לפגוש אותה ואביחי, אני חושבת - מגיע לך כה"כ כי אתה משקיע הרבה, ואני מקווה שקראת את ההודעות של אביחי, והבנת כי הוא פגש אותה ובכל תיאור שלה שהוא כותב, - פשוט אין מילים קארינוש