מעניין מה אתם חושבים

מעניין מה אתם חושבים

על האופי של אגם.כלומר,ודאי שהיא יפה מאוד ומצליחה ומקסימה אבל האם לדעתכם יש לה גם אופי טוב?רגועה?כעסנית? טובת לב?גאוותנית?האם יש משהו מיוחד באופי שלה ששמתם לב אליו,משהו שאהבתם או לא?אני מתכוון לנסות לקלוט קצת מאגם האמיתית זו שלא רואים בסדרה או בראיונות טלויזיה אלא זו האמיתית בחיי היומיום.האם מישהו יכול/ה לספר עובדות שיודע/ת על אגם ושלא כולם יודעים?אני מקווה שהבנתם את כוונתי.אני לא מחפש חלילה דברים לא טובים באגם אלא רוצה למצוא בכלל צדדים שאנחנו לא יודעים עליהם.אני בטוח שזה לא קל אבל תנסו בבקשה.

אממ../images/Emo26.gif

היא טובת לב
תשאל את ביחי

אביחי 33

New member
אני בהחלט אגיד לך../images/Emo140.gif

אני יכול להעיד,בתור בנאדם שנפגש ומכיר את אגם, שהאישיות שלה והמקסימות שלה זה גבר שגובל את היופי והכישרון. הכנות שיש לי בעיניים,האהבה שהיא מעריפה שאתה מדבר איתה זה בכלל לא נקלט. היחס שלה כלפייך כל כך מדהים שאת/ה לא מאמין שנשארו "סלבס" כאלה שלא עלה להם השתן למוח. היא אוהבת,מקסימה,חמה,משדרת אלייך הרבהה חווום וכנות, ואולי זה יישמע לך כמו תיאור של נסיכה מהאגדות, אבל רק ביום שאת תפגשי אותה,תראי ותצדיקי עד כמה התיאורים שלי נכונים
נקווה שתפגישי אותה
אביחי

אז היא ממש נשמה.

רגע,אתה מכיר את אגם?והיא מכירה אותך?איך נפגשת איתה?אני מאוד מקווה שגם אני אפגוש אותה בקרוב.בטח זה רק בהופעות וכאלה לא?אין מצב שאסתובב סתם ברחוב או בקניון ואפגוש אותה נכון?רק לאחותי יוצא לפגוש מפורסמים כמו אסי וגורי,אלי ומריאנו,שי גבסו,הדר עוזרי ועוד.לי אף פעם לא יצא.איפה בדרך כלל פוגשים אנשים כאלה?

אביחי 33

New member
כע אנחנו מכירים../images/Emo9.gif

וגם לפעמים יש כל מיני סרטונים של מאחורי הקלעים וכאלה, ואפילו שלפעמים אגם לא שמה לב שיש מצלמות, היא תמיד מדהימה. אבל זה לא סוד שהיא באמת עם אופי מדהים
ואת תפגישי אותה. אני גם ההייתי במצב כמו שלך.אמרתי שבחיים אני לא אפגוש אותה. אבל אז המקורבים שלי אמרו לי לא להפסיק להאמין ולאהוב. תמיד אבל תמיד לאהוב בכמויות אדירות,ולא להפסיק להאמין בחלומות שלך. והנה מאז, אני פגשתי אפילו מספר פעמים
ברגע שיש לך חלום, אל תוותרי עליו ותאמיני בו עד הסוף. ברגע שתאמיני,והוא יתגשם, תראי ותנוכחי לראות עד כמה היא מדהימה

פשוט להאמין?

בלי צורך לעשות כלום?הלוואי.לא אמרת לי איך ואיפה פגשת אותה.

אביחי 33

New member
הערצה של של שלוש שנים.

ניהול בלוג רשמי במשך שנה וחצי, עושה הכל בשבילה, מפעיל מבצעים למען ילדים בשם הבלוג, לא מספיק מגיע?

גם אני יגיד לך משו בקשר אליה...

היא מדהימה ! באמת כמו שאמרו-ההערצה לא עלתה לה לראש והיא נשארה מקסימה ! מקסימה,נהדרת,יש לה אופי מקסים ! ובאמת שתפגוש אותה תראה שזה נכון !

אבל איך אוכל

לדעת?ברור שאם אפגוש אותה אז היא תחייך אלי ותהיה הכי מקסימה שיש.אבל כשהיא לבד או עם המשפחה?לזה התכוונתי.פגשת אותה?איפה?איך היה?

אממ...

זה סיפור ארוך אבל בקצרה: היא מכירה את אבא שלי והיא שמעה שאחותי מעריצה אותה...אז היו כמה פעמים שהיא נסתה לבוא ולא היינו בבית עד שאיזה מוצ"ש היא התקשרה ושאלה אם היא יכולה לבוא... והיא באה
אממ וזהו נהנו איתה והיא מדהימה ! באמת !

למעלה