מעניין לדעת

special one2

New member
עונהההה

מאז ומתמיד נמשכתי לבנות.. התנסיתי בגיל 17. וההתנסות שלי בהחלט הייתה חיובית ועל כן המשכתי והתחלתי באמת להיכנס לעולם הזה

Mיקי_

New member
ידעתי סופית לקראת 17

התנסתי לראשונה עם אישה בסיביבות 16, ועם גבר בסיביבות שמונה עשרה וחצי (חיכיתי לשמחתי הרבה ובצדק לגיל "מבוגר" יחסית). שתי ההתנסויות היו מאד חיוביות ואני שמחה בהן.

drnaji

New member
תמיד ידעתי שאני סטרייט

התנסות ראשונה בכיתה ו - מזמוזים בעירום מלא בכיתה ז סקס רגיל

הקטגור

New member
ההתנסות הראשונה שלי הייתה בגיל 6...

הייתי בכיתה א', והייתה איזה ילדה כזאת, שלגמרי הבינה במין וסקס, והיא שידלה אותי לנסות איתה... אז היינו הולכים לבית של חבר שלי והוא היה מסתכל עלינו עושים... הכל! :) אני מניח שזאת התנסות בי סקסואלית, לא?! אחרי כן, היה חבר אחר שהיא "הכניסה אותו למשחק" והוא היה יותר אקטיבי, והיינו עושים דברים שלושתינו (אבל לא דברים אחד לשני, רק שנינו לה) ביחד... שזה, אני מניח, אורגיה לכל דבר?? איזה מוזר לחשוב על זה ככה... אז זאת ההתנסות הראשונה, ואני חושב שהיא חיובית. אבל התנסות רצינית ומודעת יותר לא הייתה מאז, רק ממש לפני שבוע כשהייתי קצת מסטול, נישקתי צרפתית איזה גבר אחד שאני לא מכיר... גם זה לא נחשב אצלי. אבל עדיין, מאז ומעולם היו לי פנטזיות, חלומות אירוטיים על בנים אחרים ואף פעם לא ניסיתי להדחיק אותם, תמיד זרמתי... עדיין מחכה לגבר שאוכל להתנסות איתו בצורה רצינית - במערכת יחסים.

תשובות:

ידעתי בגיל 26.5 התנסיתי, באופן אבסורדי, בגיל 12 (אבל לא באופן "מעמיק", אם אתם מבינים את הכוונה...
בגיל כזה לא ממש יודעים מי נגד מי), והיה חיובי מאוד, בדיעבד, למרות שאז לא קישרתי את זה לכלום
מישהי פעם אמרה לי שזה בכלל יותר קטע של התנסות בין שתי בנות שסקרניות לגבי הגוף של עצמן או7 משהו כזה... אבל אני לא בטוחה בזה בכלל
וכן- היה חיובי מאוד

וגם

בגן חובה הייתי משחקת "משחקי אהבה" עם החברה הכי טובה שלי ואחותה הגדולה שהיינו מכבים תאור ומתנשקות מתחת לשמיכה ומורידות תחתונים ומאוננות ביחד....

למעלה