מעניין לדעת

Mis Anna

New member
מעניין לדעת../images/Emo140.gif

באיזה גיל ידעתם שאתם בי? ובאיזה גיל התנסיתם אם בכלל? והאם אתם רואים את ההתנסות הראשונית שלכם בתור שלילית או חיובית? יאללה שוט

HeavenDusk

New member
שוב אני ראשון../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

נראה לי שאצלי זה היה בגן, היתה לי משיכה עזה לטוסיקים...אז גם היתה ההתנסות הראשונה (+ - בדיוק ) [-תודה ל-SCIFI שלנו על הביאור] הלכנו קבוצה של בנים אל השיחים שמאחורי המבנה של הגן ופשוט "התחכחנו זה בטוסיקו של זה"
. לאחר מכן בגיל 15 היתה סדרת התנסויות אוראליות עם 2 חברים טובים שלי, אחד מהם היה בן 17 (ניצל אותי המניאק
), הם לא ידעו האחד על השני. אני הייתי "החוליה המקשרת"... אני חושב שבבגדול ההתנסות הזו היתה לי טובה, לא חושב שיש לי טראומה או משקע נפשי בגלל זה. נהנתי והיא זכורה לי לטובה. אבל,במשך שנים אמרתי לעצמי שההתנסות הזו באה כתחליף לאישה ושאני בעצם לא הומו-כך לפחות ניסיתי לשכנע את עצמי שאני "נורמאלי".

ebony

New member
שניייההה נראה לי../images/Emo3.gif

תמיד ידעתי שאני בי לא התנסיתי עדיין אבל אני מאוד רוצה להתנסות

lost green eyes

New member
../images/Emo9.gif מיס אנה כנסי!

אני חושבת שהפעם הראשונה שהגעתי למסקנה שאני בי הייתה בגיל 12 בערך.. תמיד אהבתי להתסכל על בנות. תמיד מגיל ממש צעיר סיקרן אותי איך זה לשכב עם בחורה וכו'.. בגיל 17 הייתה לי התנסות ראשונה עם מישהי מדהימה.. ומאז אני יודעת בוודאות שאני בי.. ושאני רואה בנשים הרבה יותר מ"אובייקט מיני שכזה". אני רואה את עצמי מפתחת מערכים יחסים על נשים. עם גברים התנסתי בפעם הראשונה בגיל 15 וחצי בערך.. עם חבר שהיה לי במשך שנתיים.. למעשה אנחנו עדיין בקשר.. לא זוגי אומנם.. אבל בכל זאת אחלה של קשר! (טפו טפו טפו
)

rotemotek1988

New member
גיליתי ש...

גיליתי שאני בי בגיל 14 לערך... יצאתי מהארון בפני חברים בגיל 17... התנשקתי עם בחורה בגיל 17... התנסות ראשונה (התחרמנות עם בגדים) עם נקבה גיל 17 וחצי... אני רואה את ההתנסות הראשונה שלי שעוד לא הייתה כמוצלחת

osiiiii

New member
../images/Emo60.gif אני

אז ככה: בערך בגיל 15 אחרי שנפרדתי מהחבר.. ידעתי שאני בי או בסגנון.. ולפני חצי שנה..שחברה שלי הייתה אצלי וידיד שלנו (האוחץץץ המדהים הזה שאני כל כך אוהבת!!!!!חח נסחפתי.. ) אז סתם היא ראתה שאני נמשכת אליה והיא פשוט נישקה אותי ונסחפנו קצת עד שאמא נכנסה.. חח זה היה מביך בטירוףףףףף!! זהו..

osiiiii

New member
ואיך יכולתי לשכוח.. ../images/Emo122.gif

אה.. ואמ..עם החבר זאת הייתה ההתנסות הראשונה שלי..

Mis Anna

New member
וואי הייתי מתה

זאת הסיבה שלדעתי עדיף לא להיות בבית חחח או בית ריק אם כבר

ferdinand

New member
וואי איזה קטע!

מאחר שכפי שכתבתי כבר, נמנע מלהגדיר ת'עצמי בצורה כזו או אחרת... מעולם לא חשבתי על זה כך. אז אפשר להגיד שעדיין "לא יודע" שאני "בי"! זה קטע כי - גם ה-"התנסות" הראשונה היתה בסביבות גיל 12-13. זה קטע כי - מעולם לא חשבתי שאני "הומו" (ולא חלילה שיש לי משהו נגד הומואים, להפך
חחח...) ובכל זאת כפי שכנראה לא מעט מציינים פה, ה-התנסות המינית הראשונה שלי, היתה עם בן!. לא זוכר בדיוק איך התחיל המשחק הזה. כשהיינו ישנים אחד אצל השני, שיחקנו משהו דומה ל-"אמא-אבא". בהתחלה משחק "תמים", של בית ועבודה.... ובאיזשהו שלב, התחלנו להתנשק ולהתחכך. אח"כ זה התפתח, והתפשטנו, ואוננו אחד על השני... חחח... הוא אפילו נתן לי עצות (כולל הדגמות) מה עליי לעשות עם איזו ילדה שהייתי "מאוהב" בה.... וואי, ממש קטע להיזכר בזה... ולא - החוויה הזו בהחלט לא היתה שלילית! זכורה לי כמאוד נעימה טובה!.

DiGiDiZi

New member
מגיב ../images/Emo13.gif

שהייתי קטן בן 4, תמיד אהבתי לגעת בשיער רטוב של בנים (בראש)....ועד היום זה חלק בגוף הגברי שמאוד מושך אותי
בגיל 12 משום מה חשבתי על בנות.. ואז איכשהו התחילו לרוץ לי מחשבות על בנים.. ואני חושב שמגיל 13 ידעתי שאני בי

אמממ... אני יודע מלפני

כמה חודשים.. תמיד הייתי בטוח שאני "נמשך" לנשים בשביל להוכיח לעצמי שאפשר אחרת, אבל אחרי שהבנתי את זה, שזה לא נכון, אז שמתי לב שנשים פשוט עושות לי את זה חחחח ומידי פעם שאני עושה לעצמי 'שובי דובי'
אז יוצא לי לחשוב גם על נשים.. אמממ... ההתנסות הראשונה שלי הייתה בגיל 14.5 (היום אני בן 21- ברביעי לשני בעזרת השם לא לשכוח המון
:))))) ) ואם היא הייתה מיותרת.. אממ.. חח לא!! היה כיף [= מאז הייתי עם עוד שישה נשים חח סך הכל שבע.. ו..היה טוב וטוב יהיה
רן.

זכוכיות

New member
האמ..

באיזה גיל ידעתם שאתם בי? אני חושבת שמאז ומעולם, כשהייתי קטנה [מאוד] נורא פחדתי שיחשבו שאני לסבית- בלי שום סיבה אמיתית... כשחברות שלי היו מתלבשות מולי תמיד הייתי מוצאת תירוץ לצאת מהחדר, אפילו להביט להן בעיניים יותר מדי זמן הפחיד אותי, כי פחדתי ש"יטעו ויחשבו ש..", בדיעבד פחדתי שיעלו עלי
ובאיזה גיל התנסיתם אם בכלל? בגיל 14 היתה ההתנסות הראשונה, סטוץ לכל דבר. בגיל 15 וחצי התאהבתי בבחורה בפעם הראשונה... היו ביננו כל מני אקטים מיניים אבל היא פחדה וזה לא המשיך לקשר זוגי, בגיל 17 היתה לי את החברה הראשונה. והאם אתם רואים את ההתנסות הראשונית שלכם בתור שלילית או חיובית? חיובית, אני מניחה, אני עדין נזכרת בכל הסיטואציה בחיוך.

Mis Anna

New member
טוב אני עונה לעצמי

אז ככה, אני חושבת שכל העניין התחיל עוד דיי בגיל צעיר. אבל, זה לא נראה לי ריאלי.. והפסקתי לחשוב על זה והדחקתי... האמת שדיי לאחרונה השלמתי עם העניין ועדיין אני דיי בבלבלות מה שנקרא, כי הסביבה שלי היא דיי אטומה לעניין חוץ מחבר שלי... והאסימון הגדול ביותר נפל כשהשתכרתי במסיבה של ידיד ומצאתי את עצמי מתחילה עם הבחורות שם
חוץ מזה אני דלוקה על החברה הכי טובה שלי.. והיא לא ממש לוקחת אותי ברצינות.. הקטע הוא שכל התקופה שהיינו בבית ספר ביחד כולם כולם חשבו שאנחנו זוג היינו מאוד קרובות, והיא נהנתה מהתשומת לב המסתורין הזה שהיה סביבינו אם אנחנו ביחד או לא... הכל אצלה בצחוקים וזה מה שמעצבן שברצינות אי אפשר לדבר איתה על כלום. לפני איזה 4 חודשים היא התגייסה ופתאום היא סיפרה לי שהיא נדלקה על אחת המפקדות, אני כולי חשבתי אהה יופי יש לי סיכוי. וכל פעם שניסיתי לדבר איתה ברצינות לראות מה היא חושבת על העניין היא חשבה שאני צוחקת עליה או משהו כי היא דלוקה על בחורה. אז בעקרון עוד לא התנסיתי ממש בשום דבר ואחת הסיבות היא שאני מפחדת שההתנסות תלך לצד השלילי... כי אני לא יכולה עם סתם מישהי וחברה שלי הזאת לא ממש משתפת פעולה
אבל היא אמרה לי שאם הייתי בן היא הייתה בטוח נדלקת עלי... איזה כיף לי עכשיו כל מה שאני צריכה זה זין והכל מסודר

למעלה