מעניין אותי

id0a

New member
אם לא שמת לב, אנחנו לא אוהבים

בני מיעוטים פה...(ואתיופים הם כבר לא מיעוט בארץ..)

orbanneo

New member
בעד!

ודווקא כן עם שמלות ולימוזינה! כמו באמריקה! תמיד רציתי ללבוש שמלה לנשף סיום... סתם, לדעתי צריך למצוא תחליף טוקסידו לבנים.

Ms UnderstOod

New member
קיצור נדי..

בהחלט נעביר סקר שכבתי.. ואם מועצת תלמידים מורידה את ידיה מהעניין אז נמצא פיתרון חלופי. למרות שבעיניי, אם רוב השכבה מצביע בעד נשף סיום אז זה מן הסתם שכזה שהמועצה צריכה להתחיל לטפל בזה. ולגייס כספים כמובן

Ms UnderstOod

New member
זאת לא השאלה הנכונה..

ואמריקה נפלאה. אנחנו מעתיקים מהם כל כך הרבה נורמות, שימו לב "פאואר סנטר", "yellow", אאוטלטים, בע, אנחנו אמריקה קטנה.. אז מה פתאום אתם שומעים "נשף סיום" וזה מה שמדליק אתכם? כאילו.. צאו מהסרט.. אם תעשו דבר קצת יותר מיוחד ממסיבה במועדון (שזה אגב דבר נפלא, לסופ"ש, כן) שזה רעיון הלקוח מארה"ב זה לא יעשה אתכם דפוקים.. בא לי להגיד לכם GET OVER IT.

id0a

New member
טוב טוב טוב...אז ככה

בוא נתחיל מקטן ולא נקפוץ מעל הפופיק... אני מתנגד לנשף הסיום כי זה משו שאולי אני שואף לשנות ולהשפיע, אני חלק מהשכבה ככה שגם לי יש מילה אז אני אומר את מה שיש לי לומר אז שאני שומע "נשף סיום" אני נדלק כי אני יודע שנושא זה אני כן יכול להביע דעה וכן אולי גם להזיז דברים. פאואר סנטר ? יילו ? אני עדיין לא איל עסקים, אני עדיין בחור צעיר שלא מזיז לא הרבה אין מיליונר אחד או אחר רוצה שיקראו למתחם שלו או לחנות שלו או לתחנת דלק שלו. מתחילים מלטה ואחר כך עולים, לא בונים פרמידה מהשפיץ, נולדים קטנים. רוצה עוד משפטי חוכמה ? רק תבקשי...(טוב אני אוסיף בכל זאת עוד כמה) ככה לא בונים חומה, מוות לערבים...

מסתבר

New member
"מוות לערבים..."

אתה באמת מצפה שמישהו יתייחס אליך ברצינות ככה?

בטח שזה מה שמדליק אותנו.

אנחנו לא מעוניינים בטקס הסיום של בית הספר ללבוש תחפושות של אמריקנים ולהיראות מגוחכים כמוהם. עדיף לא לעשות כלום. אמנם מחוץ לבית יש פאואר סנטרים וכו',כי אנחנו חלק מהתרבות המערבית,אבל למה אנחנו צריכים להעתיק טקסים ומסורות אמריקניות?! במיוחד כשהן כל כך רחוקות מאיתנו כמו נשף סיום... איפה האמריקאית (קרן) שהייתה פה? שתחווה דיעה. קופלר גם את.

למעלה