מעניין אותי

id0a

New member
אנחנו נעשה טקס עברי!

בסגנון אסקימולימון, רוצה ? הבנות ילבשו חצאית, ישתו רק מכבי, טובורג, יעשנו רק נובלס ועוד איזה חברה ישראלית שאני לא זוכר. הבנות ילבשו חצאיות, הבנים רק סנדלים, נאכל פלאפל (למרות שזה לא ישראלי), מוזיקה ישראלית בלבד, נבוא בסוסיתא (או סוס ערבי, יש גם ערבים ישראלים). אומנם זה נשמע שאני צוחק, אבל באמת שלא, אם את רוצה נשף סיום אז מה רע במתכונת הזאת ? גם מקורי וגם ישראלי. ואפשר לפתח את זה עוד... וכמובן שהמסיבה לא תיהיה באיזה מועדון, נעשה בפרדס!

ayalon6

New member
בעד+

אבל אני גם לא אתנגד למסיבה "אמריקה סטייל".. כי בטכלס, מה רע בלהתחפש קצת ולצאת ילדים קטנים במיסבה?

Ms UnderstOod

New member
אתה טמבל :) אבל סבבה

בואנה רק שתדע עידו שהיום הסתכלתי בתמונות מפולין וראיתי את ההדרכה שלנו בחומה.. זאת עם הבריסטולים שהם צריכים להתאים תמונה לתאריך? אני זוכרת שבסדנאות חשבתי על ההדרכה הזאת ואמרתי שזה חלום גדול מדי ושבדוגרי בסוף תהיה הדרכה מגניבה אבל סתמית, כי למי יש כוח להשקיע וזה בכלל לא נשמע מעשי. פפף. אטבים, חוט כביסה, הדרכה. מי היה מאמין!
אז זה מחזק אותי להאמין.. שגם אם זה נשמע עכשיו מוזר ורחוק, אתה יכול לארגן לנו מסיבה כזאת. זה אפשרי, בלה בלה בלה, אין זו אגדה, בלה בלה. קיצר, אם אתה הולך לארגן מסיבה כזאת, ישראלית, בפרדס (drop the אלכוהול וסיגריות), אני נותנת לך יד בזה. חפרתיייייייייי אה רגע שכחתי את הפואנטה.. התכוונתי שאסור לכם לבוא בגישה של "נשף זה כמו בארה"ב", כי המטרה בנשף היא להתעלות מעל מסיבה בעוגן. אוקה? יאללה, נארגן מסיבת פרדס. אבל בתנאי שהבנות יצטרכו לבוא עם שמלות

id0a

New member
פולין סטייל....משו משו...

ואת האמת, היא תתקבל החלטה על מסיבה בסגנון שהצעתי אין לי בעיה לתת לזה פוש ובאמת לנסות להרים כזה דבר.

Ms UnderstOod

New member
../images/Emo45.gif It's a date ../images/Emo13.gif

נדב ואני נריץ סקר שכבתי ונראה מה יצא מזה.

Tapuhi

New member
רק כי ביקשת..

קרן האמריקאית ואנוכי חזרנו רק היום הביתה מסמינר אז ככה- גם בקרב הישראלים שבקנדה יש את הדילמה אם ללכת לנשף או לא הרבה מתפשרים על האפטר-פרום (after prom) זאת המסיבה שאחרי הפרום, בנות עדיין עם שמלות (בשבילך אופיר
), בנים סתם בחולצה מכופתרת במכנס (מחליפים בגדים אחרי הפרום) והכול פחות פורמלי. נראה לי שזה יותר יתאים לארץ.. עדיין יש את הקטע של נשף וזוגות (וזה כבר דועך לאללה, כולם באים עם חברים) אבל זה פחות לחוץ ורשמי. קאפיש?

Mooa-Numi

New member
אמריקה לא כזו נפלאה כמו שהיא נשמעת

אומנם כיף שם והכל חלק ומהיר וידידותי למשתמש, והאנשים נחמדים ואומרים לך סליחה אם הם נתקעים בך, אבל זה מכסה הרבה. למשל במפגש מסוים עם מערכת הרפואה אפשר לומר, יצא והיינו צריכים תרופה מסוימת, שמה בארץ עולה לא יותר מ150-200 שקל,עלה שם.. 1000 דולר? משהו די יומיומי ונחוץ, ולנו עוד היה כסף. או הפשיעה שם או קבצנים בניו-יורק שב2 מעלות צלסיוס ממלאים את המעילים שלהם בבדים ונרדמים על ספסל, או אחוז העניים שהוא בין הגדולים בעולם יחסית למדינת עולם לא שלישית, או נוער שטחי (אין לי כוח להכנס לזה) ובעצם כל הסיפור של ניו-אורלינס די מראה את זה הכי טוב. וזה לא בדיוק ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות..

הדרדרית

New member
בעד (אני חושבת..)

כל עוד הנשף לא מגיע לקאיוג'ה - אשרייך הא- וגם לא הייתי משקיעה בלימוזינות ובלאגנים. כמו שניסחת את זה - משהו קצת יותר ברמה..

מסתבר

New member
ניר, אני מאמין שקיימת הסכמה שקטה

שכזו וכולם פשוט מתעלמים בתקווה שהתופעה תיעלם.

למעלה