סליחה מאמי, קצת ברצינות וקצת באהבה
סליחה מאמיאז ככה, תראה, יש אנשים שעוסקים באימון בשיטות לחימה, זה אני ואתה נשמה. ויש אנשים שלא עוסקים בשיטות לחימה, זה אנשים אחרים והם הרוב. אנחנו בחברה שלהם והם לא בחברה שלנו. מבחינת מי קובע למי, למרות שלי, גינגי, אני אף אחד לא קובע לי! ובכל מקרה בגלל שככה המצב קצת באסה בגלל שאנחנו מתעסקים בבעיטות ואמה ים של שטויות לפעמים אז יוצא שלפעמים לא ברור מי או מה אנחנו. אז אח שלך גינגי מנסה לראות אולי אנחנו לא גויאבות או משהו כזה. עכשיו גינגי, זה אני אח שלי, לפעמים בא לו הג´נאנה והוא מתחיל לכתוב בשפה יעני מקצועית. אבל זה לא דאווין כי יש שפה מדויקת יותר מכזה כאילו, ואז בסבבה של הכתיבה עדיף לאח שלך להשתמש בה. אח שלך גם שם לב שאתה לא מתבאס להגיד טאי צ´י שזה גם לא בעברית תקנית ואתה אפילו כותב לפעמים בסינית! ואז, בגלל שבאה לגינגי עוד פעם הג´ננה, הוא רוצה להוסיף שבמסגרת הפריה בין תרבותית השימוש במטפורות, מילים ותנועות הלקוחים מתרבות אחרת הוא לגיטימי, ולכל החושבים שזה מסימני הדור אזכיר את הכתב שאנו כותבים בו שהוא אשורי ולא עיברי ואת, רחמנא ליצלן, ריבוי המושגים הארמיים שהעברית משופעת בהם. יאללה אח שלי מקווה שחוץ מהקטע שבו עלו לי העצבים לראש קיבלת מה היה לי להגיד וטוב גם מקווה שזה עזר לך