מה הייתם עושים שאתם יודעים שעוד יומים אתם משתחררים אחרי שנתים של קריעת תחת בתור לוחם ויוצאים ללימודים שנה על חשבון צהל כי יש לכם 10 שנות לימוד...... אבל הלימודים על אזרחי עם משכורת מצה"ל?! חח
מדובר בקורס איכותי מאוד, שיעזור לך להשלים ל- 12 שנו"ל, דבר שבאזרחות עשוי לעלות לך הרבה כסף וזמן.
העובדה ששירתת שנתיים בתור לוחם דווקא עשויה לסייע לך בהחלטה כי כעת יש לך הזדמנות לצאת ממסלול הלחימה אל הלימודים ולהרוויח הרבה מאוד ידע ואפשרויות שיפתחו בפנייך בעתיד.
בהצלחה!
תחשוב על העתיד שלך ועל האפשרות שמדינה תחזיר לך קצת על מה שתרמת לה בשנתיים שהיית לוחם ותאפשר לך להתפתח הלאה (והשלמת 12 שנות לימוד ובגרויות היא צעד הכרחי בשביל התפתחות הלאה).
במכון לב בירושלים בבסיס סירכין יש לימודים של שנה שלימה.... זה המסלול הגיוס שלי ולא.... אני לא נער מכ"ם.... תכירו מסלול שנתים לחימה ושנה לימודים (כמובן בהתנהגות מופת ועוד כמה תנאים)
קורס השלמת 12 שנ"ל צה"לי אורך גג חצי שנה בערך, והוא אמור להיות צ'ופר ללוחמים בשנה האחרונה ככה לשירות, קורס שווה מאוד שיעזור לך מאוד לעתיד.
דרך אגב למה עשית שנתיים? נער מקא"מ?
מדובר על קורס לחיילי מקא"מ (לא נערי מקא"מ, אין דבר כזה) ומקבלים אותו לאחר שנתיים שירות למופת.
חשוב לציין שלא כל חיילי המקא"מ מבצעים שירות של שנתיים. הם מבצעים 3 שנים כמו כולם ואם הם רוצים לקצר את שירותם בשנה עליהם להגיש בקשה מיוחדת ולהוכיח שהתנהגו למופת לאורך שירותם.
אני הייתי מאותרת לקורס בגלל שבצבא לא היה מוזן לי 12 שנו"ל, אני משקית קישור ולא נערת חג"מ או לוחמת.
הקורס אורך חצי שנה במחווה אלון כבסיס סגור (חמשושים) או יומיות בטכני.