מעלילותיה של Mahaka, חלק ב'

לא מעניין אותי שהוא עייף!

הוא יקום עכשיו ,ילווה אותי,יגיד יפה שלום ואז שילך קיבינימאט. מינימום כבוד,זה מה שהייתי רוצה ממנו באותו הרגע.במיוחד כשאני אמורה להסתובב באוטובוסים ורכבות (טעות גדולה!). למה היא צריכה להתבכיין ולשאול הרבה שאלות אחרי זה? בחייאת רבאק...פשוט שתעמוד על שלה באותו הרגע וזה הכל! ופעם הבאה שהייתי מתקשרת אליו,זה היה בשביל להזמין אותו אלי.שיפנק ויעוף. במידה ואני חרמנית ובודדה מאוד.מאוד!

sytex

New member
בתור גבר

בתור גבר אני חייב לציין שבשביל סקס טוב זה קצת מוזר תשמעי אני למשל המענג הכי טוב שיש בצפון בדוק ואני יודע שתמיד אחרי הסקס צריך ללוות את הבחורה הבנאדם לא השקיע פשוט הוא היה מה שאתן מכנות "אחד למליון" שיודע לעשות את זה כמו שצריך כנראה שבאמת אכלת אותה כי נפלת על אחד למליון שווה לנעל תהני בחיים גברת [email protected] - THE MSN AND THE HEAVEN

מה בדוק? מי בדק? חיים הכט?

אותך ל"יצאת צדיק"
המענג הכי טוב בצפון ... סטילטו, נשמתי, נפגש בתחנת רכבת בעוד שעה??

שניה, עם הכט בטלפון, מבררת לגביי

צוות צילום ( ואם זה אתי שאנחנו הולכות לבדוק ילד בן 8 -תסתכלי בכרטיס )

sytex

New member
רק בשביל לא לשחק אותה

רק בשביל שתהיי בעניניים אני באמת זכיתי בתחרות ענקית של משתתפים רק מהצפון שהייתה בוואדי ליד טבריה ובין 350 האנשים שבאו זכיתי בהפרש ניכר מאוד מאוד דבר שני באתר אם אניני טועה חפוז היה כתובת לתחרות לצורת עינוג הכי טוב שיש ואני שלחתי וזכיתי בין 200 צורות שונות...

sytex

New member
אני לא צוחק

תשמעי אני באמת לא צוחק אני באמת האחד למליון שיש באיזור תראי אני לא רוצה להתגאות בזה כי גם ככה זה התפרסם יותר מדי אבל באמת שאני כזה... אם יש לך מסנג'ר תוסיפי אותי יהיה יותר נחמד [email protected]

D the kid

New member
סבירות גבוהה מאוד

שהיה נחמד אבל אח"כ אין לו כוח אלייך. (מכאן והלאה, אל תצפי ליותר מידי. כנסי לאדישות, תעשי מה שטוב לך מתי שטוב לך בלי יותר מידי התחשבות). סבירות נמוכה (אבל עדיין אפשרי), שהוא מאלה שקשה להם עם ה"להתעורר" וזה לא אומר הרבה כרגע. מה לעשות? בא לך להתקשר? תתקשרי. תרחרחי קצת. מה כבר יכול לקרות? מתי להתקשר? לא עקרוני. אם עשית לו משהו, זה לא יקלקל. ואם לא עשית, כבר אין מה לקלקל. בקיצור, תעשי מה שטוב לך ותראי איך זה הולך איתו. ימשיך טוב, מגניב. ימשיך לא טוב, תעברי הלאה. בהצלחה.

נראה לי ששידרת לו שאת...

בחורה עצמאית... הוא נתן לך לצאת לבד (מקווה שלא שכחת לנעול אחריך), לסוע ברכבת ואוטובוס (מתמצאת בלי GPS)... מה עוד בחורה צריכה? רק מה? נפלת על דבר אחד... לא הכנת לו ארוחת בוקר... אח הבנות של היום זה לא מה שהיה פעם.

ולמה שאתם לא תכינו לנו ארוחת בוקר?

לא נאה לכם לעמוד במטבח, וטיפה לא הרבה להשקיע בנו
אח הגברים של היום זה לא מה שהיה פעם.

יוחזרו לאלתר גברים שמפניקים בארוחת

בוקר, שוקולדה , זר פרחים או שזה רק הגברים באיטליה.....

למעלה