מעלילותיה של Mahaka, חלק ב'

Mehaka

New member
מעלילותיה של Mahaka, חלק ב'

אז פגשתי עוד בחור אחד מאתר היכרויות. הוא בן 24, חמוד, והיה לנו ערב כייפי ונחמד ביחד. כשניהיה מאוחר הוא הציעה ללכת לדירה שלו, ואחרי שיכנועים רבים הסכמתי. בקיצור, עשינו סקס כל הלילה. לא מהעולם הזה! best ever! הלכנו לישון ולא יכותי להירדם. לא יודעת למה, אבל היה לי כל כך לא נוח במיטה שלו... אחרי כשעתיים של סבל, קמתי והתחלתי להתלבש. הוא שמע אותי והתעורר. חיבוק, להתראות, והלכתי הביתה. או.קי, שאלות. 1.הוא לא קם ללוות אותי לדלת, לא הציעה לי ארוחת בוקר, כלום. ?!? וזה אחרי שהוא שיכנע אותי להישאר איתו ובאמת היה לנו ערב נפלא ביחד... כל הגברים כאלה חזירים או רק אלו שקשה להם להתעורר בבוקר?? 2. אני גרה במרחק שעתיים נסיעה ממנו וזה כולל שני אוטובוסים ורכבת. אין לו את המספר שלי. לפחות היה מבקש אותו ומוודה שהגעתי הביתה בשלום לא? again, כל הגברים כאלה חזירים או רק אלו שקשה להם להתעורר בבוקר?? 3. הייתן מתקשרות אל אחד כזה? אם כן מתי? בכל זאת best sex i ever had...+ הוא נורא נחמד ומתחשב...

offנועה

New member
../images/Emo12.gif

1. אם התהפכת כל הזמן וקמת שעתיים אחרי שהוא עבד כל כך קשה לתת את הסקס הכי טוב שהיה לך, את חתיכת אגואיסטית. תני לבנאדם לישון!! ראבק, ישן פחות משעתיים, ואת מצפה לליווי לדלת? לארוחת בוקר??!! 2. אם התהפכת כל הזמן וקמת שעתיים אחרי שהוא עבד כל כך קשה לתת את הסקס הכי טוב שהיה לך, את חתיכת אגואיסטית. את מצפה שהוא אחרי פחות משעתיים שינה, ירשום מספרים בצורה קוהרנטית, יחשב כמה זמן יקח לך להגיע בשני אוטובוסים ורכבת ויתקשר לוודא שהגעת בשלום? שלום שלום, ואל תבואי לו בחלום. 3.אם התהפכת כל הזמן וקמת שעתיים אחרי שהוא עבד כל כך קשה לתת את הסקס הכי טוב שהיה לך, והפרעת לו לישון, וקמת במפגיע והלכת לדלת מלאת ציפיות שונות ומשונות, (והוא יודע עליהן, כי דאגת שהוא ידע עליהן בוודאי בדרך זו או אחרת), אל תצפי שהוא יתקשר! אה, כן נכון, אין לו את הטלפון, הוא לא טרח לקחת אותו... וכשתתקשרי, שוב תסעי שעתיים באוטובוסים וברכבת (בהנחה שהוא יסכים שתבואי), כדי שהוא... מה? יפרק אותך שוב עד שתראי כוכבים? לא הייתי מתקשרת אליו אפילו כדי לשאול אם גם לו היה כל כך כיף כמו שהיה לך.. אני בטוחה ששאלת במהלך השעות האומללות והספורות שהוא ניסה לישון. ככה, כפרה, לא מקבלים תשומי.. חוצמזה, אני הרוסה על הסיפורים שלך!! סימני הפיסוק שלך, מראים על חוש הומור מפותח, אל תפסיקי, בבקשה!!

daniella1980

New member
בחייאת

היא גרה במרחק שני אוטובוסים ושינה זה לא קודש קודשים לעומת בני אדם, הוא היה יכול לקום שניה לבדוק שהיא מסתדרת ואז לחזור לישון. הוא לא "נתן לה סקס הכי טוב" אלא הם עשו אותו ביחד כך שלהפוך אותו לתותח מתת אל שצריך להודות לו יום וליל זה להקטין בערכה. אפשר לחשוב שהוא סבל מ"לתת סקס". לדעתי זה נימוס בסיסי לקום רגע ולוודא שהיא מסתדרת. מעבר לזה לא נראה שהוא רוצה להמשיך איזשהו קשר ביניהם, אבל גם לא כזה נורא אם היא היתה מתקשרת מתי שהוא לבדוק אם בא לו להפגש שוב, סקס טוב בין שני אנשים זרים לא תמיד הכי מוצלח בעולם, אולי בכל זאת החיבור טוב לפחות בין הסדינים, לא ייפול מכבודה אם היא תתקשר ותרצה עוד! בקיצור, למה לפסול מכל וכל ולמה להפוך אותה למישהי שצריכה להודות לאלוהים שמישהו נתן לה סקס טוב, ולמה להפוך אותו לקדוש המסכן בסיפור. לא מתחברת לדברייך.

אני פשוט הייתי דואגת שיקום!

מה זה? אז מה אם ישן שעתיים?! הייתי אומרת לו, קום ללוות אותי! לא רוצה טלפון, לא צריך.. אם ירצה אותי, כבר ימצא אותי, ואם אני אהיה חרמנית במיוחד.. אני אמצא אותו ואזמין אותו אלי.

offנועה

New member
../images/Emo45.gif

הכי טוב אליך, ככה אפשר לאייד אותו אחרי שעתיים, בלי שאת תצטרכי לקום או לוודא שהוא הגיע הביתה בשלום.

offנועה

New member
אני הייתי מודה לאלוהים בהחלט

על סקס טוב. לאלוהים ולזה שנתן לי אותו. זה מנומס גם להגיד תודה, ולא לצפות לדברים - כל מיני. אם היא מחליטה לקום, זו החלטה שלה. אולי אם היא הייתה נותנת לו לנוח קצת, הוא גם היה מחזיר אותה. ככה זה פשוט לא עובד. נראה לי שהיא מחפשת קצת יותר מזה, בתחום התשומי, ולא התחום המיני, אז כדאי לה מאד, לא להתקשר ולהיקשר. ככה זה לא ילך. אולי כדאי לה מאד לא לנסות לקבל צומי מסטוצים, ועוד אחרי הסטוץ, ובמיוחד אם היא לא נותנת מנוחה. בואי לא נבלבל אותה עם תיאוריות, הבחורה מתבטאת נפלא, אני אוהבת לקרוא אותה.

daniella1980

New member
צודקת לגבי ה"יותר מזה"

אבל לא צודקת (בעיני) לגבי הקונספט של "להודות לאל על סקס טוב" כולה ערב אחד של סקס, אפשר לחשוב כאילו הוא עשה לה טובה שהוא נגע בה והיא צריכה להוסיף השתחוות לסיום הערב ולתת לכבודו "מנוחה". למה צריך בכוח להפוך סטוץ לחוסר כבוד בסיסי? אפשר שזה יהיה גם רק סקס טהור ונהדר, ועדיין להתייחס עם מינימום כבוד לבנאדם (וואוו! לקום לרגע ולוודא שיש לה כסף לאוטובוס והיא מסתדרת בדרך הביתה, ממש מאמץ אדיר, המינימום שבמינימום). גם זכותה לרצות להמשיך את הקשר, זה לא פשע, גם אם זה יהיה רק סקס, למה את חושבת שזה צריך לבוא רק ממנו? אני מסכימה איתך שלא נראה שהוא מעוניין מי יודע מה ובטח לא במשהו מעבר לסקס, אבל עדיין זה לא הופך אותה לכפוית טובה אם היא רוצה המשכיות כלשהי. ואם את חושבת (וכנראה גם צודקת) שהיא רוצה צומי מה שנקרא, אולי לא צריך לייעץ לה "לא לנסות לקבל צומי מסטוצים" אלא פשוט לא לעשות סטוצים אם לא בנוים לסטוצים. במקום להציע לה להכנע לתכתיבי אנשים שמתייחסים בחוסר כבוד לבנאדם שחלק איתך לילה או לצפות לקבל סקס וטריקת דלת (אולי זה מקובל בעיניך, בעיני לא), פשוט לא לעשות את זה מראש. ובכלל הטיפ הכי טוב הוא להגיע עם אוטו כשהולכים לעשות סקס מזדמן :) זו דעתי. אני גם נהנית לקרוא אותה אגב:)

Mehaka

New member
לא מבינה משהו...

זה לא שאני הולכת לפגישה ומתכננת סקס... אם זורם, זורם. אם יש מצב רוח ובחור מתאים, למה לא? וחוף מזה, מה לבחורים אין רגשות? לא בא להם צומי? ומה זה צומי בכלל? definiton please

offנועה

New member
יאללה, נוסעים ../images/Emo6.gif

מתה על איך שאת לוקחת אותי למחוזות רחוקים, באמת מזמן לא טיילתי בעולם. תשמעי זה פשוט. באת? הזדיינת? נהנית? יופי!! החלטת לקום אחרי שעתיים? גם כן יופי, החלטת ללכת? אז תלכי! מה זה כל החרטבונה הזה? זה הולך ככה לשני הכיוונים, אני רוצה לראות מי הסטוץ שלא יתן לי לישון ויתהפך לידי, אוי אוי אוי המיטה לא נוחה, אני עורפת לו את הראש!! סוף נקודה! אחרי לפחות ארבע חמש שעות שינה, אני אולי אעשה קפה, ואחרי שש, יש אולי מצב לארוחת בוקר, טוב? גם זה תלוי גורמים אחרים, ולא מחוייב. אם בסטוצין עסקינן, נימוס הוא בונוס נעים, ולא יותר. בקשר ללחזור לעוד? אני שוב חוזרת על דברי הקודמים, היא מחפשת יותר מהמכאניקה המושלמת, חבל לה להיקשר!!

daniella1980

New member
מחוזות רחוקים ממילים כמו

"את חתיכת אגואיסטית", "אומרת תודה לאלוהים", "תני לו לנוח" וכו'. כולה סקס שהם עשו ביחד, לא צריך להרגיש אסירי תודה כאילו הוא צ'יפר אותה בווילה פלוס רכב. מעבר לזה, את צודקת במאה אחוז, היא הלכה וידעה לאן היא הולכת, אם היא לא יודעת להנות מסקס ותו לא, היא לא היתה צריכה ללכת. אף אחד לא הכריח אותה. בקיצור, אני חושבת שאנחנו מאוד מסכימות, חוץ מהאדרה מוגזמת של בעל האיבר :)

איזה הבדל ענקי בין תגובות הגברים

לבין תגובות הנשים ... וזה אומר די הרבה גברים לא יזיק לכם אפילו אם אתם מתים מעייפות להיות קצת , טיפה מתחשבים ולהשאיר טלפון או לומר מילה טובה, או ללות לדלת , דברים טובים וקטנים

daniella1980

New member
דווקא לא שמתי לב לחלוקה הזו שאת

רואה. תגובות מגוונות מנשים וגברים בלי מחנות.

daniella1980

New member
גמני רוצה לדעת!

אני הכי אוהבת שכפרה עצבנית על מישהו. ציפיתי לתשובה כזו ממנה: "כולה נתן לך בולבול, מי הוא חושב שהוא הייתי מגלגלת אותו מהמיטה ודורשת שיקח אותי הביתה" + שלושה איקונים ירוקים.

למעלה