מעלה תמונות

newKiticat

New member
מעלה תמונות

ומחר מצלמת עוד המשך ישיר לקנייה המאסיבית שלי. התמונה הראשונה של גופיה מהקולקציה החדשה של ג'אמפ. היא עלתה 100 שקל וזה המחיר המלא שלה- שזה לא אופייני לי בעליל ופעם ראשונה שהוצאתי כסף במחיר מלא. היא מגיעה בחום והיא מדהימה על הגוף.

newKiticat

New member
התמונה הבאה

היא של גופיית שיפון כזו מדליקה. עודפים מאשקלון ג'אמפ. 49.90 שקל. אגב, כל הצבעים בצילומים לא עושים צדק עם הצבעים החיים והכיפיים של הבגדים החדשים.

newKiticat

New member
תמונה שניה

של חולצה ורדרדה, עם שיפון בחלק השרוולי והחזה. 49.90, ג'אמפ אשקלון עודפים.

newKiticat

New member
עוד חולצה

גם משיפון, שקופה, מלבד חתיכת בד מלפניים איפה שהציצי.

newKiticat

New member
וגם זו

חולצה מג'אמפ עודפים אשקלון. 49.90 בחולצה הזו דווקא התפספס לי. כי אם היה לי ציצי נאה היא הייתה ממש מחמיאה.

newKiticat

New member
מכנס

ב110 שקל מג'אמפ עודפים ברעננה. חנות מדהימה שהייתי בה לבד שעתיים וחצי - ומדדתי איזה 50-60 מכנסיים. ואני מאוד בעייתית עם מכנסיים. ולמרות הכל- יצאתי משם עם 7 זוגות!!! פשוט, שחור, מתרחב ורופף ברמות.

newKiticat

New member
מכנס חום

(לא ממש רואים שהוא חום בתמונה) אגב- תיקון. יצאתי מג'אמפ עודפים עם 9 זוגות מכנסיים. 7 מהם במחיר של 33.30 שקל לאחד.

newKiticat

New member
מכנס לבן

עם פסים שחורים. גם אחד שקניתי ב33.30. ויחד איתו עוד 2 דומים. אחד בשחור ואחד באפור כהה.

newKiticat

New member
גופיה

שחורה- שיושבת כל כך יפה על הגוף שזה בלתיי ייאמן. מכפלת בצווארון, עם כתפיות מתכוונונות. 49.90 והיא כל כך נוחה....

newKiticat

New member
ועוד גופיה

שהיא נראת מבריקה אבל היא לא באמת מבריקה. 19.90 גם זו וגם הקודמת ג'אמפ, עודפים, רעננה.

אהבתי במיוחד את המכנס הזה

והגופיה הראשונה תתחדשי על הקניה איפה נמצא ג'אמפ ברעננה?

newKiticat

New member
אני דיי בטוחה

שזה היה במרכז שרונה... בכל אופן, זה ממש 5 דקות לפני בורדו.... יש גם אחד באשדוד, ואמור להיות אחד בבי"לו... אבל זה שבבילו הוא לא כולו עודפים וכולל גם קולקציה חדשה בעיקר (ואם כבר- אז גם אשקלון תיחשב ,"עודפים")....

shmena84

New member
כן, ג'אמפ עודפים זה במרכז שרונה

אבל זה בכפר סבא ולא רעננה, זה ממש על הגבול, ליד צומת רעננה אני הייתי שם גם לפני כמה זמן וקניתי שמלה מקסימה ב130 שקל ומכנס מחויט. היו שם מידות גדולות, יותר ממני ואני 46-48, וממש זול... רוצו לפני שיגמר

למעלה