מעלה מעלה מעלה...

Human Nature

New member
מה?

זוהר...
מה קורה?

PopPy

New member
../images/Emo41.gifרשימת המגיעים הסופית../images/Emo41.gif

אוקי אנשים, זוהי הרשימה הסופית: 1. אבי 2. מאורי + 1 3. עמית(וש) + 2 4. אלעד רק בישראל 5. עמוס 6. שרון סה"כ מגיעים תשעה אנשים, עמוס יכניס אתכם עם הרשימה כי אני לא מגיעה. להזכירכם, הצילומים נערכים ביום חמישי בשעה 16:30, באולפני מימד, רחוב הברזל 3 רמת-החייל ת"א. הרשימה הזו היא סופית, אין יותר ביטולים, שינויים, הרשמות נוספות וכו'. תהנו!

אזז... ../images/Emo117.gif

יש מחר צילומים?! מי בא?! מתי זה?! אני צריכה להיות בטוחה כדי לדעת אם אני באה... ביי!!

PopPy

New member
כל מי שלא אישר ב100% את ההגעה

שלו לא מגיע, וזה כולל גם אותך. מצטערת, בפעם הבאה להיות קצת יותר ערניים.

הנה, שתראו שכן אישרתי:

זו ההודעה שרשמתי אז... רשמתי אותה כי לא הייתי בטוחה אם אני מוזמנת... זה לא אומר שלא אישרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני מוזמנת?!ו נועה המדהימה וו (2) זה כל שבוע או מה?! שלכם, גם כשעצוב: נועה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הרוצה לשרוד חייב להמשיך לחלום ובאנגלית זה נשמע יותר טוב אז הנה: If you want to survive the dream but to stay alive. Bray, I love you!! I can't live without you!! So please... come back... נועה דווין דווין נועה נועה הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה וזה מה שרשמתי עכשיו באותו שרשור... מאשרת את הגעתי + 2 מלוותו נועה המדהימה וו (1) אחיות שלי... שלכם, גם כשעצוב: נועה

אוווווווווווי שחכתי לשרשר!!!!!!!!

לא נורא... תראו.. אם אני בכל זאת... כמו שאמרתם... לא יכולה לבוא
אזזז... אתם יכולים לכלול אותי או יותר נכון כבר לשמור לי מקום בצילומים של שבוע הבא? פליזוש'...

>>

לא שיש לי איזושהי דרגת ניהול פה, אבל מסניון - אי אפשר לשמור מקומות.. אבל לא נורא, תמיד מוזמנים, ולא קשה לקבל מקום...

../images/Emo10.gif ../images/Emo117.gif

באמת?! כל כך מוקדם?! טוב... אז ממילא לא יכולתי לבוא...
לא נורא... יש צילומים גם שבוע הבא?

Snitch

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo149.gif

בדיוק באתי לפה כדי לשאול מתי הצילומים כי תכננתי ללכת עם חברה, אבל הו קרז
וחשבנו שזה ביום רביעי
מותר גם לי לבוא, למרות שאני חדשה? (אבל אני מכירה מפה אותך.. [לא?
]ואת רופ, ושקד, וצחי, ואולי עוד כי לא כל הדף נטען לי..
) אם אני לא טועה יש לי את הפלאפון שלך.
אז גם אני רוצה!
זה בסדר?

PopPy

New member
סורי שניצל, אבל אנלאכולה לשנות את

החוקים (שאני קבעתי), הכרטיסים הם רק לחברי הפורום (שמשתתפים בפורום שבועיים ומעלה לפני הצילומים).

למעלה