שנותרה לי בערך דקה על המחשב (אני מנצלת את העובדה שאמא שלי ירדה עם הכלב), כך שאני מקווה שאני אוכל להתגנב למחשב מחר ולסדר את הענין הזה, כי אני בהחלט לא מוכנה שהפורום יהפוך לטרמפ בשביל אנשים שרוצים להגיע לתוכנית.
בגלל שאתי לא פה.. נטע גוט דו ווט נטע גוט טו דו!! ועכשיו רשימת מגיעים.. מי שמסומן ב-? זה אנשים שלדעתי מגיעים, ועדיין לא אמרו (אתי ועמוס).. מי שקראתי לו בכינוי שלו זה בגלל ששכחתי את שמו (סורי..).. *אני (נטע)+1 אתי? עמוס? *אלונה+מספר מלווים לא ברור צחי+1 *Human Nature נועה (לא הבנתי אם את מגיעה בטוח או לא..) *מאורי+1 *Piglett+1 *Woogyman *זוהר+1 *עמית(וש) *מור+1
זאת אומרת שיש לנו 9 לא בטוחים ועוד 2 בטוחים (כנראה).. אתי ועמוס לא נחשבו בספירה כי הם לא אמרו בכלל
וכן, אני יודעת שאני משועממת שאני עושה רשימות מגיעים..זה כיף
! שוב אני מסבירה, מי שמסומן ב-? זה אנשים שלדעתי מגיעים, ועדיין לא אמרו (אתי ועמוס).. *אני (נטע)+1 אתי? עמוס? *אלונה+מספר מלווים לא ברור צחי+1 *אבי נועה (לא הבנתי אם את מגיעה בטוח או לא..) *מאורי+1 *רום+1 *סם *זוהר+1 *עמית(וש) *יובל+1 *אלעד+1 חדשים שלא בטוח שיכולים לבוא (אתי???) *מור+1 *איה+1 *אור סה"כ יש לנו 10 שאולי מגיעים ועוד 1 שמגיעה בטוח (נועה-תסבירי אם זה בטוח או לא), ועוד 2 שאין לנו מושג (אתי ועמוס..) ועוד 3 שלא בטוח שמותר להם לבוא והם מסומנית בכוכבית..