מעלה מעלה מעלה...

PopPy

New member
../images/Emo41.gifהרשמה למפגש הצילומים החמישי../images/Emo41.gif

כן, אני מודעת לעובדה שהיום יום שישי, אבל מסיבות אישיות (איך?! איך כיתה שלמה מעתיקה במבחן בפיזיקה ורק אותי תופסים עם השליף ביד?!) אני אהיה מעט השבוע בפורום (אם בכלל
) ולכן ההרשמה למפגש הצילומים הקרוב תהיה מוקדמת מהרגיל. מפגש הצילומים הקרוב ייערך ביום חמישי, ה6/3, בשעה 16:30 אחה"צ ברחוב הברזל 3, רמת-החייל, ת"א. המעוניינים להירשם יכולים לעשות זאת עד יום שלישי, ה4/3 בשעה 21:00, והמבטלים יודיעו לי על כך עד אותו התאריך ואותה השעה. מחרוזת השירים של לימור מהשבוע תעלה בשלב מאוחר יותר למאמרים, ובקרוב גם צפו לעוד עידכון קטן מאמרים עם כמה כתבות ביניהן גם ניתוח גרופולוגי של כתב ידה של אורנה, הכתבה הגדולה מ"סוף שבוע" של מעריב וכמה ידיעות קטנות. במידה ואתם צריכים לברר דברים דחופים בעניין הפורום נא לפנות בשבוע הקרוב לעמוס בלבד, ועל בירורים בנוגע לצילומים (שלא צריכים להיות, לדעתי, כיוון שכל הפרטים נמצאים ממש מעלי) הפנו את שאלתכם לניר, שיציק לי בסמס או יתן לכם את הפלאפון שלי (באישורי בלבד, כמובן). בקרוב תקבלו מסר אישי וחשוב ממני, אנא קראו אותו והתנהגו בהתאם לו. שבוע טוב לכולם!

תפוזמפגרררררר ../images/Emo16.gif

בכל מקרה, כמה דברים: א. זה מפגש הצילומים השישי, לא החמישי.
. ב. אני בטוח לא אוכל להגיע למפגש. ג. אני ביום ראשון בערב נוסע לארה"ב לעשרה ימים, לכן אני לא אוכל מיום ראשון אחה"צ ועד ה-12 למרץ בערב להעביר לאתי מסרים, אני בספק אם אני בכלל אוכל להתחבר משם לכמה דקות. ד. תמיד תופסים את מי שלא אמור להיתפס. ככה זה. ה. לא נמאס מהאותיות?
ניר

PopPy

New member
אוי שיט נכון!../images/Emo4.gif

וול, אני מקווה שאנשים אחרים יתנדבו להיות אנשי הקשר שלי

Kryptonite

New member
אני כנראה (95%) בא+מלווה../images/Emo168.gif

חבר שלי גם רוצה, ויש לי הסעה איתו, אז אנחנו נבוא (95 אחוז!). אני אודיע לך עד יום שלישי.
ובקשר להעתקות אתי, מצטער לומר, אבל בכל הדברים האחרים אני גרוע: אני אף פעם לא מסתדר מי-יודע-מה עם המורים (הם לא אוהבים אותי!
), יש לי בסביבות ה7 הרשמות הפרעה (דבר רע, מאוד רע, מממממאאאאאאווודדדדדדד רע), 10 הרשמות איחור (מזל שיש לי ציונים גבוהים ואני א' באנגלית ומתמטיקה
), אבל בהעתקות אף פעם לא תפסו אותי. (לא שאני עושה את זה הרבה), אבל היום היה לנו מבחן מעצבן בספרות, והייתה שאלה מעצבנת על איך אנחנו יודעים שזה סיפור הזכרות, וזכרתי רק פריט אחד והיינו צריכים שניים. אז הצלחתי להעתיק ארבע שורות שלמות בלי שייתפסו אותי! יייאי מי! ^_^ סורי אתי.

Human Nature

New member
אני אולי אגיע (יום שני תשובה סופית)

ובקשר להעתקות: אתי, את לא לבד. בכתה ח' המורה לספרות תפסה אותי מעתיק באמצע מבחן. החמודה נתנה לי 0 במקום+ דאגה לגרום לי להיות אדום.

f o x g i r l

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif+מלווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תשובה ספית עד היום הארון שבו אפשר לכתוב תשובה סופית...

Piglett

New member
../images/Emo45.gif המפ..

לא נכנסתי לפורוםם בימים האחרונים מסיבה אחת - או שלא הייתי בבית או שהיו לי בעיות עם הפורום, שהופך את זה לשתי סיבות. בכל מקרה, אני לא בטוח, ואם כן - יכוליות שעם מלווים.

../images/Emo45.gif

ולהבא אתי, כדאי למנוע דברים כאלו, תתכונני למבחן מראש (!) ותכנני במדויק איך מעתיקים...

אני לא יכול להגיע

גם הפעם בגלל שהפסדתי איזה חוג אחד שיש לי ביום חמישי כבר שבועיים ברצף ככה שאולי שבוע הבא... ובקשר להעתקה לי יש ציונים טובים (מאוד) אז מורים בודקים את השולחן שלי את הידים שלי ואת הקלמר שלי בגלל שאני אוהב לצייר על השולחן שלי

אור007

New member
חדשים...

גם יכולים לבוא? ואם כן אז מה צריך להביא ומה עושים... בקיצור אם אפשר לקבל עוד פרטים?

Woogyman

New member
אני חושב שאני בא ../images/Emo110.gif

אני אודיע סופית ביום שני.

למעלה