../images/Emo41.gifהרשמה למפגש הצילומים החמישי../images/Emo41.gif
כן, אני מודעת לעובדה שהיום יום שישי, אבל מסיבות אישיות (איך?! איך כיתה שלמה מעתיקה במבחן בפיזיקה ורק אותי תופסים עם השליף ביד?!) אני אהיה מעט השבוע בפורום (אם בכלל
) ולכן ההרשמה למפגש הצילומים הקרוב תהיה מוקדמת מהרגיל. מפגש הצילומים הקרוב ייערך ביום חמישי, ה6/3, בשעה 16:30 אחה"צ ברחוב הברזל 3, רמת-החייל, ת"א. המעוניינים להירשם יכולים לעשות זאת עד יום שלישי, ה4/3 בשעה 21:00, והמבטלים יודיעו לי על כך עד אותו התאריך ואותה השעה. מחרוזת השירים של לימור מהשבוע תעלה בשלב מאוחר יותר למאמרים, ובקרוב גם צפו לעוד עידכון קטן מאמרים עם כמה כתבות ביניהן גם ניתוח גרופולוגי של כתב ידה של אורנה, הכתבה הגדולה מ"סוף שבוע" של מעריב וכמה ידיעות קטנות. במידה ואתם צריכים לברר דברים דחופים בעניין הפורום נא לפנות בשבוע הקרוב לעמוס בלבד, ועל בירורים בנוגע לצילומים (שלא צריכים להיות, לדעתי, כיוון שכל הפרטים נמצאים ממש מעלי) הפנו את שאלתכם לניר, שיציק לי בסמס או יתן לכם את הפלאפון שלי (באישורי בלבד, כמובן). בקרוב תקבלו מסר אישי וחשוב ממני, אנא קראו אותו והתנהגו בהתאם לו. שבוע טוב לכולם!
כן, אני מודעת לעובדה שהיום יום שישי, אבל מסיבות אישיות (איך?! איך כיתה שלמה מעתיקה במבחן בפיזיקה ורק אותי תופסים עם השליף ביד?!) אני אהיה מעט השבוע בפורום (אם בכלל