מעי רגיז

מחקר: שתיית קקאו משפרת פעילות המוח

מחקר: שתיית קקאו משפרת פעילות המוח? קקאו משפר זיכון ומזיק בדברים אחרים.

hal767

New member
קקאו הוא סם

הוא גורם לעליית לחץ הדם ולערנות יתר, ולכן מייחסים לו את התכונות של שיפור תפקוד המוח. הקקאו גורם לאובדן מינרלים חיוניים, לאנמיה, לאבנים והסתיידויות, למחלות הפרקים והשיניים, למחלות כליות, לעצבנות ועוד. הקקאו אינו ראוי לכינוי "מזון". התור הראוי לו הוא "גורם מחלות". מתאים למחקר קונבנציונאלי להסיק מסכנות עקומות כאלה. זאת לא הפעם הראשונה, וכנראה גם לא האחרונה.

מסכים .. ממש מוזר שהם רושמים את זה.

הרי ידוע כמה מזיקים כל מוצרים הקפה למינם, נס קפה, קקאו וקפה שחור. עד מתי ינסו לדחוף לצרכן מוצרים לא בריאים??? לצערנו הרב כסף קונה הכל ...

hal767

New member
כסף. פרסום וקשרים עם הממסד

ראה, כדוגמא, איך הכניסו לציבור את הדעה שחלב הינו סידן מהטבע. היום מקשקשים בתקשורת לאכול שלושה מוצרי חלב ביום. וזה בדיוק הפוך, מוצרי חלב הם שודדי סידן מהגוף, והסידן שבהם אינו זמין לו, שלא לדבר על המחלות הנגרמות מאכילת מוצרי חלב. כך גם לגבי יין העוזר כביכול למנוע מחלות לב. הרי זה בדיוק הפוך. היין הוא פסולת מזיקה. אבל זאת שיטה לקדם מכירות של המוצר המחליא הזה. ישנן, כמובן, הרבה דוגמאות אחרות.

hal767

New member
עדיף לא לקרוא-עצות בגרוש

גיבוב של שטויות. מזונות כבושים גורמים למחלות בדרכי עיכול ופגיעה בתיפקודם. ירקות כבושים הם למעשה, ירקות רקובים, שריחם וטעמם האמיתי מוסווה באמצעות חומץ ותבלינים. דגני הבוקר הם דווקא יכולים לגרום לעצירות, בוודאי אם נצרפם לחלב. אז גם מובטחת תסיסתם. שתיית שמן זית כדי "לשמן את המעיים" הינה שטות מוחלטת. תנועת שרירי המעיים היא המוליכה את המזון. "שימון המעיים" רק ימנע ספיגת מינרלים בהם. מזון טבעי, כמו פירות וירקות טריים, מעודדת פעולת מעיים תקינה. בקיצור, כתבה עלובה. מעי רגיז, עצירות והפרעות אחרות במערכת העיכול, ניתנים לפתרון באצעות תזונה טבעית נכונה, המותאמת למקרה, וכן יש לתת את הדעת על הצד המנטלי של הפציינט. גם אלמנט ההפעלה הגופנית, הליכה ברגל וכד', חשובים לנושא. התפסות לפריט מזון כזה או אחר כדי לפתור את הבעייה, מצביעה על חוסר הבנה בתורת הבריאות. חשובה התוכנית הכוללת.

תגיד לי, אתה אוכל משהו?

עד היום, כל מה שקראתי ממה שכתבת זה אסון אחד גדול, הכל שטויות, שקרים, גרוע, מסוכן וגורם למחלות. סתם מסקרן אותי לדעת ... מה אתה אוכל ומה אתה שותה? כי אתה יודע, גם במים יש הרבה בעיות ...

hal767

New member
המון

קראת את הכתבה שלי בנושא תזונה טבעית נכונה? היא פורסמה בזמנו בפורום הזה. יש שם פרוט מדוייק של כל המזונות המתאימים למאכל אדם. מאלה אפשר לבנות מיגוון עצום של ארוחות טעימות ומזינות. תזונה כזאת, היא חלק מדרך הריפוי הטבעי, אם יודעים להתאים את כל העקרונות למקרה.

יש לך קישור?

באמת שזה מעניין אותי לראות את הדרך שלך לתזונה נכונה ... תודה.

נעמי66

New member
לטל, יש הרבה מה לאכול...

בתור אחת שכבר כמה שנים הולכת בדרך הטבעית - תזונה טבעית-צמחונית - אני יכולה להבטיח לך שיש הרבה מאוד מה לאכול, יש מיבחר ויש גיוון, וזה טעים מאוד מאוד. בקישור הזה יש דברי רקע שעשויים לעניין אותך, של יצחק בן-אורי. http://www.derech.net/food_article1.htm

hal767

New member
לא נכון

להיות חולה זה יקר. אפשר לבצע דרך טבעית נכונה, בעלויות סבירות, שאינן יקרות יותר מהתזונה הקונבנציונאלית. וגם אם זה מעט יותר יקר, זה משתלם, הרי מדובר בבריאות.

למעלה