מה, לקחתם אותי ברצינות?? בטלויזיה ההיא יש תמונה של סביון, אבל זו תמונה אחרת. מבט אחד מספיק כדי להבחין. יש הרבה תמונות של הרבה סביונים בעולם. סליחה, תמו"ש. אני ממש מתנצלת. והקטע של הזכויות יוצרים: אני צוחקת על עצמי (שאני תמיד שומרת על זכויות היוצרים, גם אם הן אבדו). לא צוחקת עליך. ואני חושבת שזה צילום ממש יפה.
זו לא פרסומת ב-טלויזיה, אלא פרסומת ל-(מכשיר) טלויזיה שהייתה אתמול כאן, ב"תפוז", ממש בראש הפורום. מאז הפרסומת ירדה. אבל למען הסר ספק, הנה קישור. זה אפילו לא סביון
התמונה צולמה במצב מאקרו ממרחק 5 ס"מ מהפרח, בזווית אלכסונית מלמטה למעלה, בחשיפת חסר של אחד ושליש. שלבי העיבוד: בחירת הפרח, בלי השמים. הארת הנקודות החשוכות בפרח, הגדלת קונטרסט של 15% וחידוד קל השטחת ההיסטוגרמה של השמים, הגדלת קונטרסט קלה , הקטנת גרעיניות והסרת רעש. העיבוד הקודם היה שגוי, להלן העיבוד החדש
תשמע אני ממש לא בנאדם ששווה לתת לו מתנות כאלה. לא מבינה כלום בצילום. המעט ששמתי לב זה: א. שהפרספקטיבה באמת יוצאת דופן. לא ברור מאיזה כיוון החרצית מצולמת. ב. משחקי אור וצל מרשימים. הפרח הבנאלי נראה פתאום מעניין. טוב שיש כאן אנשים אחרים שיודעים להעריך מתנות כאלו.