מעיק בעכו

מעיק בעכו

ביום ששי סיירתי יום שלם בעכו, עם חוקר ימי הביניים בא"י ד"ר שמעון גת, טיפוס ססגוני ומרתק. במשך יום שלם סיירונו באינספור אתריה המרתקים של העיר הזו, מן המעניינות בארץ ואתר מורשת עולמי של אונסקו. מא דמצער לראות כמה העיר (והארץ?) ריקה לחלוטין ממבקרים ומתיירים. אולמות האבירים, המנהרה הטמפלרית, מנהרת ההוספיטלרים, אתרי המיצגים האורקוליים, אתרים שכדוגמתם בכל מקום אחר בעולם היו מושכים מאות אלפי מטיילים, מאכלסים אלפי תיירים בבתי המלון שבתחומי העיר העתיקה, כל אלה ריקים כמעט מאדם. השווקים מהמאה ה18 ריקים, חנויתיהם סגורות, במסעדות כמעט אין איש, פרט לכמה חומוסיות, וכל זה ביום אביב נפלא. הטענה היא שהעיר החלה להתאושש אחרי הרבה שנות קיפאון ועם פרוץ האינתיפדה השניה נעצר הכל. תוכניות הפיתוח והשחזור הופסקו באמצע, מלונות הבוטיק שהיו צריכים להבנות בתחומי העיר העתיקה בוטלו או שקצב בנייתם הואט לאפס. בכל העיר העתיקה מנשב ריח חזק של צואה. כנראה שהביוב התקלקל ואין מי שישפץ ויתקן. על שמעון לנקרי שמעתם?

יש להמליח ולפלפל כל אתר תיירות

כדי שיערב להתיירים. ברוכה הבאה למועדון המדסקלדים בעם.

בגליל פורחים התורמוסים

פרחים קטנים וצנועים, אך אני אתן להם את הכבוד הראוי להם:

מכיוון שאני צלם בינוני למדי

עם ציוד לא-מי-יודע-מה. חלק מתמונות היותר טובות , שיוצאות לי לעיתים לא קרובות, אני אכן מעלה לשני אתרים WOOPHY וקבוצת הצילום של שלומי

"תאמיני לי, יש לו כזה קטן!!"

זו התמונה הכי מוצלחת שלי, לפות מבחינת מה שקוראים "התפיסה" (תפיסת רגע שלא יחזור....)

shellyland

New member
היא אולי מצחיקה,

אבל בפירוש לא הכי מוצלחת. התמונה של דיסקונט ("להשכרה") מזכירה את הציורים של איוואן שוובל - מכיר?

יוסי ר1

Active member
עכשיו הכל ברור.

הנזירה מתארת שם בצירה הלידה את מספר אצבעות הפתיחה שבטעות הפרוידיטנית, , ותמו"ש פשוט טעה בשם התמונה.

למעלה