מעין סקר שכזה....

מתוח

New member
יש סיבה למה יותר פשוט לסביות

בנים - אנחנו שעירים מזיעים קנאים שריריים וגסים (לפחות רובנו ) אנחנו רוצים מישהי רכה יפה חלקה (אבל לא למטה) עדינה מטופחת (לא כמונו ) מה יותר טוב מי זה ??? שתיים כאלה לעומת זאת רוב הבנות שאני מכיר לא נגעלות מלסביות להפך

Ze Colmeia

New member
נ.ב (כמה שעות אחרי אבל לא משנה...)

פעם היה לנו ויכוח על זה בכיתה, הגענו למסקנה שזה הכול בחינוך שלנו, אם קוראים לבן הומו אז זו קללה ויענו משהו רע, ובגלל זה אנחנו מדחיקים הומואים. אבל לסביות זה דבר יותר מקובל בחברה, אם תגידי לבת "ילסבית" היא תסתכל עליך ותגיד "טוב...." אני חושב שזה הכל בחינוך שלנו....

אז ככה. ../images/Emo165.gif

בנים לדעתי נדחים מאד בקלות מהומואים- אולי הם חוששים שהם יתחילו איתם, אולי מגעיל אותם הקטע הזה, ואולי הם סתם בעלי דעה קדומה לא ממוקדת. בנות לעומת זאת מקבלות בד"F בצורה הרבה יותר נחמדה את ההומואים, אולי בגלל שהם משו בלתי מושג לכאורה (הגורם המפתה.. :), אולי בגלל "תחומי עניין משותפים", ואולי בגלל שבנות הן בצורה כללית עם הרבה יותר סימפטי!

feeler

New member
המממ...

א. אנחנו באמת עם יותר סימפטי... ב. אתה היית די מושג...

Dark Angel16

New member
בנים זה עם דפוק ../images/Emo4.gif

סתם.. לא לעלות עליי אבל ההתנגדות שאני רואה להומואים בקרב הבננים בסביבתי.. מגעילה אותי
<---- פרצוף מקיא יעני.. וזה ידוע שבנים אוהבים לסביות.. ולי אישית אין שום בעיה עם לסביות.. אבל יש לי אהבה ענקית להומואים
זה דבר כ"כ יפהההה.. במיוחד אם הם דומים למדהימים מ"הכי גאים שיש" גאאאאאאאשששש

Dark Angel16

New member
ואני יודעת ש..

לא נעיתי על השאלהה.. אבל זה כי אין לי ממש תשובה..

לירונו'ש כנסי שניה מתוקה

לא חשבת על זה שאולי יש משהו אצל בנים, שאין אצל בנות שגורם להם פחות לסמפט הומואים? אולי בנים מעצם היותם בנים לא אוהבים הומואים ולבנות פשוט קשה לתפוס את זה? ומה לעשות שלא כל ההומואים דומים למדהימים מ"הכי גאים שיש" והרבה הומואים יותר בכיוון של עומרי שרון?

Dark Angel16

New member
הקטע עם "הכי גאים שיש"..

זה היב בציניות מותק.. אבל מה הקשר בדיוק לעצם היותכם בנים? אנחנו בנות.. ואין לנו שום בעיה עם לסביות.. יש לכם פשוט תפיסה מעוותת בכל הנוגע ליחסים עם בני המין שלכם ואין לי מושג מאיפה זה נובע

לא מסכים

אולי לכן יש תפיסה מעוותת? ובעצם ענית לעצמך - אין לך מושג מאיפה זה נובע... בגלל זה יש לי באופן אישי בעיה שבנות יגיבו נגד בנים בקטע הזה

Dark Angel16

New member
אה טוב!!

לנו יש תפיסה מעוותת? אנחנו מקבלות את השונה מאיתנו ואנחנו בעלות תפיסה מעוות? אנחנו מקבלות את זה שיש בנות\בנים עם נטיות מיניות שונות ואין לנו כל בעיה (?) עם זה ולנו יש תפיסה מעוות? כשאנחנו שומעות את המושג לסביות אנחנו לא מגיבות כמו הבנים כשהם שומעים על הומואי [איכס, גועל וכו' וכו'] ולנו יש תפיסה מעוותת?? בשתי מילים [או אחת]: אה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dark Angel16

New member
ווקשא..

אייסיקיו? הצ'אט מכביד לי על המחשב
מחשב טרנטה מעצבן

EverMan

New member
הוא טוען שזה דבר פיזיולוגי

הרטייה מהומואים. ואגב , אפשר להסביר את זה בצורה אנטרפולוגית ... "הזכר לא מוצא צורך בלקיים יחסי מין עם בני מינו כי זה לא עוזר לו לפזק את זרעו בעוד הנקבה רק נהנית מהמגע המיני"

למעלה