מעין סקר שכזה....

yeli2002

New member
מעין סקר שכזה....

לגבי לסביות - למי לדעתם יותר "קל" לקבל אותן, לבנים או לבנות? לגבי הומואים - למי לדעתכם יותר "קל" לקבל אותם, לבנות או לבנים?

saaron

New member
ממממ

בנים אוהבים לסביות
בנות אוהבות הומואים

Hypnotize

New member
דעתי..

לגבי לסביות - שני המינים מקבלים את זה, ברוב המקרים. אבל זה תלוי בבן אדם. אין ספק שזוג לסביות זאת פנטזיה של כל גבר. לגבי הומואים- בנות מקבלות יותר בחום אני חושבת, לבנים יש מין קטע שהם אולי נגעלים מזה אבל ברוב המקרים מפחדים לקבל את זה, מחשש שיחשבו שהם גם הומואים.

yeli2002

New member
כן... לזה אני מתכוונת......

למה גברים חושבים שזה מתחת לכבודם לקבל הומואים??? לדבר איתם? להסתכל לכיוונם??? כמובן שלא כולם... בלי הכללות! :)

saaron

New member
מתחת לכבודם?

זה לא קשור.... רבים מההומופובים בהסטוריה התגלו כהומואים בעצמם.... הפחד לקבל את השונה..... אני אומר שכל איש יחיה את חייו.... לקבל אותם? מזה לקבל אותם? הם חיים פה כפי שאני חי.

saaron

New member
אני גם חושב שזה מגעיל ../images/Emo13.gif

אבל שיעשו מה שהם רוצים... אני לא אכתיב להם מה לעשות.... גם אתה לא

Hypnotize

New member
טוב אתה חייב להסביר לי..

מאיפה האייקון מרשמלו הזה בחתימה שלך?

saaron

New member
סיפור ארוך....

בל"ג בעומר הקודם הספקתי להכניס את זה לחתימה שלי

De-Panther

New member
וגם לי יש על שלי../images/Emo9.gif../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ה
בחתימה עוד משנה שעברה
ולא שיניתי אותה מרגע שהחזירו אותו

De-Panther

New member
ואחד מהמורים שיש...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אצלנו להיסטוריה הוא הומו

א ו ד ם

New member
-אין כותרת-

לסביות? לבנים יותר קל לקבל אותם.. למרות שגם רוב הבנות בסדר עם זה.. אבל לבנים יותר קל לקבל.. מה גם שזה פנטזיה קטנה שלהם לראות לסביות בפעולה...חחחח הומאים? לבנות.. !

Heavy Thought

New member
אממ... זה נורא תלוי,

אבל אם נתייחס לאיך שבדרך כלל רואים את זה - אז לבנים יותר קל לקבל לסביות, כי הם פשוט אוהבים את זה. ולבנות, בדרך כלל, יותר קל לקבל הומואים, כי זה פשוט לא דוחה אותנו. אבל שוב, זה תלוי בבנאדם, אבל לא נכנס לזה. זה די ברור גם ככה.

Ze Colmeia

New member
לסביות הומואים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לפי דעתי לסביות היה הרבה יותר קל לבנים לקבל. הומואים יותר קל לבנות לקבל, חלק מהבני חושבים שזה לא לכבודם להיות עם הומואים שחס וחלילה לא יקראו להם גם הומואים, יש כאלה שפשוט נגעלים מהקטע המיני שלהם (כמוני...) ובתוך האנשים האלה יש גם שני סוגים, אחד לא ירצה להסתובב איתם בגלל שהוא נגעל, ושני שכן יסתובב איתם, כל עוד הם ישמרו את המיניות שלהם לא לידו (אני...). בעניי שכל אחד יחיה את חייו ויעשה מה שבא לו בראש, כל עוד הם (הומואים) לא מפגינים את המיניות שלהם לידי אז אין לי בעיה איתם, אבל כשהם מתנשקים זה פשוט בעעעעעעע איכככס זה כל כך דוחה אותי

למעלה