לגבי לסביות - שני המינים מקבלים את זה, ברוב המקרים. אבל זה תלוי בבן אדם. אין ספק שזוג לסביות זאת פנטזיה של כל גבר. לגבי הומואים- בנות מקבלות יותר בחום אני חושבת, לבנים יש מין קטע שהם אולי נגעלים מזה אבל ברוב המקרים מפחדים לקבל את זה, מחשש שיחשבו שהם גם הומואים.
זה לא קשור.... רבים מההומופובים בהסטוריה התגלו כהומואים בעצמם.... הפחד לקבל את השונה..... אני אומר שכל איש יחיה את חייו.... לקבל אותם? מזה לקבל אותם? הם חיים פה כפי שאני חי.
לסביות? לבנים יותר קל לקבל אותם.. למרות שגם רוב הבנות בסדר עם זה.. אבל לבנים יותר קל לקבל.. מה גם שזה פנטזיה קטנה שלהם לראות לסביות בפעולה...חחחח הומאים? לבנות.. !
אבל אם נתייחס לאיך שבדרך כלל רואים את זה - אז לבנים יותר קל לקבל לסביות, כי הם פשוט אוהבים את זה. ולבנות, בדרך כלל, יותר קל לקבל הומואים, כי זה פשוט לא דוחה אותנו. אבל שוב, זה תלוי בבנאדם, אבל לא נכנס לזה. זה די ברור גם ככה.
לפי דעתי לסביות היה הרבה יותר קל לבנים לקבל. הומואים יותר קל לבנות לקבל, חלק מהבני חושבים שזה לא לכבודם להיות עם הומואים שחס וחלילה לא יקראו להם גם הומואים, יש כאלה שפשוט נגעלים מהקטע המיני שלהם (כמוני...) ובתוך האנשים האלה יש גם שני סוגים, אחד לא ירצה להסתובב איתם בגלל שהוא נגעל, ושני שכן יסתובב איתם, כל עוד הם ישמרו את המיניות שלהם לא לידו (אני...). בעניי שכל אחד יחיה את חייו ויעשה מה שבא לו בראש, כל עוד הם (הומואים) לא מפגינים את המיניות שלהם לידי אז אין לי בעיה איתם, אבל כשהם מתנשקים זה פשוט בעעעעעעע איכככס זה כל כך דוחה אותי