מעין סקר קטן וחמוד

מעין סקר קטן וחמוד

שני שלבים: שאלה ראשונה- לאיזה דמות מהסדרה אתם הכי דומים באופי? שאלה שנייה- מיהן 5 הדמויות האהובות עליך בתוכנית? בפורמט הבא: 5- הדמות שאתם הכי אוהבים 4- קצת פחות וכן הלאה. בסופו של דבר נחבר את הנקודות ונחליט על 5 הדמויות האהובות על הפורום. אני אתחיל: אני הכי דומה ל... בין ברוק להיילי כזה... כלומר, אני מאוד חצופה אבל אני גם נבונה אפשר להגיד ויותר תמימה לפעמים. הדמויות האהובות: 5- לוקאס, כל כך 4- ברוק 3- היילי 2- קארן 1- פייטון

אני

1.באופי אני הכי דומה לפייטון 2. 5--ברוק 4--נייתן 3--לוקאס 2--פייטון 1--היילי

sanana1

New member
אניייייי

א. באופי אני דומה ללוקאס ביישנית כמוהו ועוד.. ב. לוקאס פייטון היילי ברוק ניית'ן

גרררררררררררר ../images/Emo46.gif

אני רשמתי ת'תגובה הזאתי..! אני פשוט כל הזמן שוכחת לצאת מהמשתמש של אחותי וזה מעצבןןן =[

אני עונה עונה עונה עונה ../images/Emo13.gif

הכי דומה לפייטון באופי מרדנית כזאת אוהבת להיות עם עצמי הדמויות האהובות: פייטון ברוק נייתן דב מאות'

t u l t u l 16

New member
אני

דומה גם למין ברוק היילי... 5-פייטון 4-ג'ייק 3-לוקאס 2-נייתן 1-היילי 0- ברוק (אני חייבת לא יכולתי להוציא אחד מהם...)

G Baby

New member
סקר חביב ../images/Emo13.gif

אני כל כך דומה להיילי. גם לחוצה מלימודים וחורשת ואוהבת לשיר כמוה.
5. ניית'ן 4. היילי 3. ברוק 2. ג'ייק 1. מאות'

r i n a t 1 2 3

New member
נחמד מאוד!../images/Emo108.gif

אממ... אני הכי דומה ל... נראה לי היילי..חח... חכמה כזאת וחמודה...חח
.. והדמויות האהובות: 5- לוקאס!!!
4- ברוק 3- פייטון 2- היילי 1- שיהיה נייתן... רק לאחרונה אני מתחילה לחשוב שהוא קצת חמוד
..

danieli92

New member
עונה

אני הכי דומה לפייטון הדמויות: 5. לוקאס (
) 4. פייטון 3. היילי 2. נייתן 1. ברוק

NitsNats©

New member
אני אוהבת כאלה ^^

אני חושבת שאני היילי\פייטון כזו. אני תמימה. ואני יצירתית. דמויות אהובות: 5 - ניית'ן
4 - ברוק. 3 - מאות'. 2 - פייטון. 1 - היילי.

mirymoo

New member
שלי...../images/Emo80.gif

שאלה ראשונה- לאיזה דמות מהסדרה אתם הכי דומים באופי? אני לא ממש דומה לדמויות אבל יש אוליי קצת דמיון בתחביבים וכאלה.. למשל פייטן שאוהבת מוזיקה ולצייר כמוני.. לוקאס שאוהב לקרוא .. והיילי כי היא מקדישה זמן ללימודים ולציונים שלה.... שאלה שנייה- מיהן 5 הדמויות האהובות עליך בתוכנית? בפורמט הבא: 5- הדמות שאתם הכי אוהבים 4- קצת פחות 5-היילי ונייתן -כן!!! הם חייבים להיות ביחד כי בניפרד הם לא כל כך מעניינים 4-אממ...פייטון ,כי היא מיוחדת . 3-לוקאס-כי הוא חכם ומעניין..וכי הוא לא סתם דביל מעצבן כמו רוב הבלונדיניים בסדרות. 2-ברוק-כי היא נורא מצחיקה וממש מיוחדת. 1-ג'ייק ומאות' כי הם הדמויות המשניות(מאות' כבר לא) הכי נחמדות בסידרה.

ענבררר

New member
שלי ../images/Emo13.gif

אני הכי דומה ל... בין פייטון ללוקאס.. כאילו בקטע של המוזיקה של פייטון לא הציורים חח אני לא מוכשרת.. ואני די ביישנית כמו לוקאס.. הדמויות האהובות: 5- נייתן 4- לוקאס 3- פייטון 2- ברוק 1- אמ.. היילי

למעלה