מעין ספרות..

idodo

New member
מעין ספרות..

אך בהחלט לא שירה מונולוג ! ואתם מוזמנים להגיב קריאה נעימה !

*קסנדרה

New member
כתלמידת תאטרון ומשחק, הרשה לי להעיר

שהמונולוג , גרוע !!!!!! לפחות לפי הכללי שלמדתי, ארוך, מייגע וממש לא מרתק. הכללים של מונולוג קצר, צריכים להיות המון אנרגיות, התחלה, אמצע וסוף. לא היה שם. מקווה שתקבל בחיוך והבנה. קסנדרה

ינטל

New member
לא יודעת לגבי הכללים,

אבל למה אתה כ``כ כועס? מה עם האושר שלהם... בלה בלה....?

idodo

New member
תגובה מכותב המונולוג

דבר ראשון, שלום לכל המתכווחים והשופטים למיניהם.. אני מקבל כל תגובה לגופה, וכל ביקורת בחיוך והנה ההסבר להתפרצות: זה רק פרק ראשון המונולוג הזה פותח מחזה שלם מקווה שאהבתם, זה באמת לא אמור להיות מובן ואני שמח שכך זה הובן. תודה על תגובתך, קסנדרה ותגובת הנוספים. אני מחזאי, ודברייך אינם מדוייקים דייהו קסנדרה, אינני יודע מי מורייך או מהו בית ספרך אך אם זה מה שלימדו אותך על מונולוג, סבורתני שלא הבהירו לך נכון או שזו הדרך החדשה להגדרות של מונולוגים מסוג זה. ישנם מונולוגים מסוגים שונים, ישנם קצרים וישנם ארוכים, ואם אינך בקיאה הועילי נא לפתוח ספרים של מחזאים גדולים וטובים ממני כגון: חנוך לוין האגדי, אז`ן יונסקו,א. סטרינברג,הנריק איבסן,ארתור מילר טנסי ויליאמס ועוד רבים וטובים. שוב תודה והמשך בילוי נעים

דרך הלב

New member
צודק בהחלט !!!

הייתי חייבת להגיב... והכתיבה שלך ממש נהדרת - אהבתי :)

*קסנדרה

New member
עידו, תודה על ההכוונה

או שהמורים לא היו מספיק טובים או שהתלמידה הייתה גרועה....... בכל אופן תודה על ההכוונה. כל המחזאים אותם הזכרת אהובים עליי מאוד, ועליהם למדנו, אז כמו שציינתי או.... או.... קסנדרה

*קסנדרה

New member
אכן גם סטודנטית לספרות, אך

בעבר היותר רחוק, משהו כמו...... לפני 25 שנים בערך. וואוו קשה היה להיזכר. קסנדרה

נצחיה

New member
לא כל כך מעניין הפן המקצועי אבל

צחקתי וזה מה שחשוב בעצם. אהבתי את הכעס, הקנאה הכמעט מגוחכת.

*קסנדרה

New member
נצחיה את סותרת את עצמך

נצחיה פעם ביקשת ביקורת, עכשיו במחי יד מבטלת את הפאן מקצועי....... התחליטי????? קסנדרה

נצחיה

New member
קסנדרה

מדהים איך את יכולה להיות כל כך צרת אופקים וקטנונית עד כדי גיחוך, תסלחי לי, אבל גם מי ששואף לידע , להבנה, ללמידה, לעיתים יכול להנות גם מפיסת מלל ללא תוכן רב משמעות או אופי ספרותי מובהק, כמו שנהנים מקטע גחמני בעיתון או כל דבר שניקרה בדרכנו היומיומית. לי בכל אופן נראה שאת נוטרת טינה מרה כלענה על כך ש``גררתי`` את חברי הפורום שלך לגרום לך לחוות דעה קצת יותר מ``יופי חמודה פוצי מוצי``, מה שבטח מסיח אותך מעיסוקייך הרבים כפי שציינת בזמנו כאשר דאגת לשתף אותנו בסדר יומך וכו` וכו`- אכן עול כבד נפל על כתפייך ולדידך ``נצחיה`` הארורה אשמה בכך, את מוזמנת להכחיש ככל שתרצי, אך העניין זועק מבין השיטין . בכל אופן אני מאמינה שההודעה הזו לא תומלץ כהודעה ``נבחרת`` ברם אודה ליושר שלך אם תואילי לא לסנן אותה מטעמים אגוצנטריים של יוקרה מפוקפקת. ובקשר לעניין התוכני: אני לא חוזרת בי אני עדיין מוכנה לקבל ביקורת, רק שימי לב לא להפריז בקטנות גברת מנהלת, כגון ההודעה הזאת שהביאה אותי להגיב בקיצוניות. ובעיקר: lighten up (אני כבר רואה את שוחרי השלום נזעקים להגיב,אז לפני שתחדדו עפרונות ותשחיזו מקלדות- save it אין כל צורך)

פרח-בר

New member
חץ בלב קשר ותיק...

ממש מזכיר לי את האמהות ה``יודעות בוודאות`` שיום אחד איזו ``כלפטה`` תגזול מהן את בניהן...לא חשוב שאני וכל אחת מהן היתה פעם ה``כלפטה``. ;-) אהבתי את ההתפרצות הרגשית הזו שמביעה אהבה לחבר ו``ידיעה`` יותר טוב ממנו מה טוב לו. יש שתי אפשרויות במצב כזה או ש...מכסחים את החבר ה``בוגדני`` או ש...הופכים אותו ``לקורבן``. אהבתי את הדרך בה הפכת עצמך ל``שומרו`` האישי ואותו לקורבן והפנית טענותיך ל...קופידון. הרי זה הכי קל ``להאשים`` אחרים ולהתחשבן איתם מאשר עם זה שאנו אוהבים. אני בהחלט מוצאת מונולוג זה כ...מסקרן ומושך מניח תשתיות ל...המשך מבטיח. מצפה להמשך, פרח-בר.

למעלה