מעין חדש בפורום.

.......

ולמה אתה חושב שאני יתן להם תדגים ותרובה מה הם יכולים לעשות לי כלוםם אני אומר אין לי תעודת זהות נותן להם שם בדוי מישפחה כתובת הכל והם יכולים ליקפוץ לי ורק שוטר יגע לי ברובה או בדגים שובר לו תרגליים ותידיים

דג סנדל

New member
../images/Emo91.gifתקרא היטב!../images/Emo91.gif

לא צוללים עם שנורקל בפה!! לא נושפים להוציא מיים!! לך לקורס צלילה חופשית שלא תתעלף במיים!! אל תקשיב לשטויות שמוכרים לך מי שלא עשה קורס צלילה חופשית לא יודע לצלול!!!! נקודה!!!

בשרטי

New member
אלימות ועבירה על החוק אינה הדרך!

נכון שישנם חוקים שלדעתנו דבילים והזויים...אבל לקחת את החוק לידיים ועתעמת עם שוטר/פקח? את זה אנחנו לא נעודד. שכל אחד יעשה את הטוב בעניו,הפורום לא נועד לתת במה למקרים של תקיפות שוטרים וכו'. לגופו של עניין,אורן סונין לא הגיע לכאן ע"מ לפתוח פה דיון,אלה בפורום דיג. הוא הפנה אותכם לשם,לצערי לא נוצר שיתוף פעולה בנושא ואין התקדמות. אנו נשמח לקבל מידע מאגף הדיג ושאר תקנות למען הדיג והדגים בארץ,במיוחד תקנות שיבואו למען הדגה והדייגים. אני באופן אישי מתנגד נחרץ לכל תשלום בעבור דיג. אנא שימרו על שפה ראויה לפורום.

Arikmann

New member
תודה בשרטי

טוב שהכנסת את זו התגובה ! קריאה לשמירה על החוק בכל מקרה ואפשרות למחות בדרך מקובלת זה הפיתרון טוב לראות שיש מי ששם מעצור לסוגים כאלו של התבטאויות קשות הייתי מציע לחכות לתגובה של אורן סונין בעניין .

למעלה