מעין חדש בפורום.

TISAN1234

New member
מעין חדש בפורום.

שלום לכם. אני דג ברולר וחכת בוס ומעניין אותי כל התחום הזה של דיג בצלילה חופשית. אני יעיין במאמרים ומה שאני לא יבין או לא ימצא תשובה אני ישאל אותכם. מסכימים?

TISAN1234

New member
דבר ראשון לא מצאתי איזה רישיון צריך

בשביל צלילה חופשית {1וחצי מטר2 לא בונה על יותר...} דבר שני כשצוללים עם שנורקל אז איך נושמים אם גלים מכניסים מים לשנורקל?{פשוט נושפים אוויר החוצה או שזה לא מספיק? באותה מידה כשצוללים אז צוללים עם השנורקל בפה? {ואז מן הסתם צריך לנקז איך שהוא את המים מהצינור...} עוד דבר הוא אם אין סכנה לצלול עם רובה דיג{מבחינת הבטיחות שלו...שלא ישתחרר בקטנה ככה איזה חץ...

Chico Hakli

New member
תקשיב...

צריך בעיקרון לעשות רשיון זה עולה כ150 ש"ח בשנה... מן הסתם כאשר צוללים בד"כ לא צוללים בגלים כאלה שמכניסים מים לשנורקל... לכן אין לך מה לדאוג בקשר לזה
כאשר נכנס לך מים לשנורקל אתה פשוט נושף החוצה את כל המים...יש שנורקלים בעלי שסתום שמנקזים את המים מלמטה ולא נשארים מים בשנורקל אחרי נשיפה. סכנה...??? לא שידוע לי על רובה שמשחרר חצים אבל תמיד חובה להיזהר ...

TISAN1234

New member
תודה. הרישיון הזה בכלל נחוץ אם

אני מתכנן בסה"כ לצלול קצת מסביב לאיזור הדיג שלי? אם נגיד תופסים אותי אז אפשר לצאת מזה חלק?

Chico Hakli

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית מאוד נגד הרשיון הזה... לי אין רישיון ואני גם לא מתכוון לעשות... אם יתפסו אותך אז תגיד וואי לא ידעתי לא שמעתי, פעם אחרונה וכו'.

../images/Emo31.gif חוק זה חוק

אתה לא נוסע על רכב ללא רישיון וגם לא מחזיק אקדח ללא רישיון,לכן אם החוק אומר שצריך רישיון לדייג בצלילה לך תעשה רישיון. דבר נוסף אם במקרה יתפסו אותך ללא ברישיון תקבל קנס אם ידעת או לא.

faIcore

New member
גבר,

בישביל ללכת לדוג צריך לעשות רישון בארץ הזאת עוד מעט היה צריך רישון להוריד תזבל הבן אדם רוצה לדוג ואז ללכת לצלול צמוד לשובר להביא כמה גדי זה הכול..

אנחנו גרים במדינת חוק

אם יהיה חוק שצריך רישיון להוריד את הזבל אני הראשון שילחם נגד החוק,אבל קודם כל אני ישלם עבור הרישיון ורק אחרי זה ינסה לשנות אותו. אתה מבין גבר.....זה החוק אני לא מבין מה עומד אחרי החוק הרי אין מבדקים ,ןלא מחיבים לעבור איזה קורס בצלילה או מטווח או סתם לבדוק אם אתה יודע לתפעל רובה ים, זה סתם רישיון/ חתיכת נייר, מס נוסף כמו אגרת רדיו, רישוי רכב וכו',אבל זה החוק......

כנסס

מה זה השטויות האלה עוד מעט בישבילך ללכת להיסתכל על הים יהיה צריך רשיון אני צולל ללא רשיון ולא תפםסו ועם יתפסו אותי אז אני שם _ _ _ על השוטרים סבבה וסליחה על איך שאני מדבר פשוט זה מעצבן אותי כל השטויות האלה

Chico Hakli

New member
תקשיב...

אני אוליי הרבה דברים...אבל לא פראייר... ברגע שמשהו לא נראה לי אני פשוט לא עושה אותו ולא איכפת לי חוק לא חוק... תכף יוציאו חוק שצריך ללכת על המדרכה רק עם נעליים שטוחות... זה נשמע הגיוני? ברגע שאתה מבצע רישיון לאקדח או לרכב אתה נבחן על הרשיון הזה, אתה מחדש אותו, אתה לומד כיצד להשתמש בנשק/ברכב... אבל במקרה של הצלילה זהו רק מס לא נותנים שום תידרוך לשימוש בנשק ולא נותנים שום דבר סתם גובים כסף מיותר. וכמו שכבר אמרתי אני לא פראייר כאשר אני משלם כסף לרישיון אני רוצה שהרישיון הזה יהיה יותר מסתם דף נייר.

....

צודק אחי ואתה יודע מה לא אכפט לי מהרשיון הזה מה הסיכויים שיתפסו אותי?!?!

אתם עדיין לא מבינים

זה בכלל לא משנה אם יתפסו אתכם או לא. מה אם לא יתפסו אתכם אז תלכו גם לשדוד בנק או זקנה?(אני מקווה שלא) הנקודה היא שיש חוק, שנועד אני מניח לדעת כמה דייגים בצלילה חופשית קיימים, ואולי בעתיד גם להפסיק להנפיק רשיונות חדשים..... אתם מבינים מה זה אומר, אם לא תוציאו עכשיו שזה קל ואפשרי, אולי בעתיד לא תינתן לכם בכלל האפשרות.....

faIcore

New member
...

"אולי בעתיד לא תינתן לכם בכלל האפשרות" מה זאת אומרת..?תסביר לי את המשפט הזה תודה רבה.

faIcore

New member
רולר רציני...

אני רוצה שתענה לי על השאלה הזאת בבקשה ממך,אני מכבד אותך אבל אני רוצה להבין אם אני משלם 150 שקל ואפילו לא בודקים אותי ונותנים לי רישון מה עשיתי בזה הרי לא עברתי קורס כלום נשארתי אם ותו ידע...אתה מבין תךודה

זה אומר שהיום נותנים אז כך

אולי עוד שנה שנתיים יבקשו ממך לעבור קורס ב* שקלים או שיחליטו שלא מנפיקים רישיונות נוספים.....ואז גם הקנסות יגדלו..... 150 ש"ח לך תוציא רישיון. שבת שלום

Chico Hakli

New member
כמו שכבר אמרתי אני לא פראייר...

יעשו לי קורס אני ישלם אין לי בעיה אבל אני לא ישלם סתם 150 שקל בשביל דף נייר.

Arikmann

New member
לכל חבורת החכמולוגים

אני מממש מתפלא עלים ! בא לכאן אורן סונין ושאל אותכם עם יש לכם שאלות בנושא אגף הדייג ואתם שותקים ,עכשיו מדברים על כך שצוללים ללא רשיון ! אז אני להגדרתכם פריאייר ? או אזרח הגון שומר חוק? יטב לעשות בשרטי המנהל היקר ויעיר לכם על החוצפה שלכם וטוב שעה קודם אל תשכחו שבגלל דיבורים כאלו אתם מביאים או יכולים להביא לסגירת הפורום הזה ! דבר נוסך במידה ומישהו ממכם יתפס וילקחו לו הדגים הרובה ושאר הציוד והוא יקבל קנס גדול של 2000 שח מה תגידו אז ?

רק מילה

סונין זה שהגיע לכאן בעקבות הודעתו האמורה אני אישית פניתי אליו במסרים לפני חודש או יותר והוא לא ענה עד לרגע זה

למעלה